miercuri, 2 noiembrie 2011

MULTIMEDIA. Columbeanu: “Eu l-am lansat pe puşlamaua de Oprescu”. ...

MULTIMEDIA. Columbeanu: “Eu l-am lansat pe puşlamaua de Oprescu”. ...: Saptamanalul "Kamikaze" a publicat astazi un interviu cu Ion Columbeanu, tatal mult mai celebrului sau fiu de la Izvorani, Irinel. Fostul secretar general al guvernului a povestit detalii picante din ascensiunea politica a Primarului General al Capitalei. Speriat ca l-a luat gura pe dinainte, Columbeanu a incercat sa ne convinga apoi ca nu a spus niciodata ca Oprescu ar fi "o puslama".
In interviul acordat Kamikaze (care exista nu doar in varianta tiparita a ziarului ci si pe internet), ...

Video:Ramona Bădescu - cea mai faimoasă româncă din Italia

Gheorghe Zamfir, Margareta Pâslaru şi Marius Ţeicu, premiaţi de Electrecord

Gheorghe Zamfir, Margareta Pâslaru şi Marius Ţeicu, premiaţi de Electrecord: Gheorghe Zamfir, Margareta Pâslaru şi Marius Ţeicu se numără printre cele 30 de personalităţi ale muzicii româneşti ce vor fi premiate de Electrecord, pe 9 decembrie, la Sala Palatului din Capitală, la Gala Premiilor de Excelenţă organizată de celebra casă de discuri care împlineşte 80 de ani.





Sebastian Ghiţă: Am semnat cu RCS

Sebastian Ghiţă: Am semnat cu RCS: Postul RTV, deţinut de Sebastian Ghiţă, urmează să intre pe reţelele RCS&RDS. “Am semnat astăzi contractul cu ei. Pot spune şi numărul acestuia: contract numărul 1160, din data de astăzi”, a declarat Sebastian Ghiţă pentru paginademedia.ro. Potrivit lui Sebastian Ghiţă, ca urmarea acestui contract, RTV va fi distribuit în reţelele analogice şi digitale ale RCS... mai mult »

Procese câştigate la bară pentru banii de cărţi ai profesorilor botoşăneni

Procese câştigate la bară pentru banii de cărţi ai profesorilor botoşăneni: Reprezentanţii Ligii Sindicatelor din Învăţământ au obţinut o serie de hotărâri definitive şi executorii în cazul unor acţiuni care au fost înaintate instanţei de judecată în legătură cu...

Mii de familii cu elevi chiulangii suspendate la alocaţii complementare

Mii de familii cu elevi chiulangii suspendate la alocaţii complementare: Nu mai puţin de 2.000 de familii botoşănene au fost tăiate sau primesc doar o parte din alocaţia de susţinere a familiei acordată de stat persoanelor cu venituri reduse. Motivul îl constituie...

Discovery și National Geographic, mai “tari în brand” decât Pro TV și Antena 1

Discovery și National Geographic, mai “tari în brand” decât Pro TV și Antena 1: Discovery Channel și National Geographic au obținut scoruri bune în clasamentul Superbrands, la categoria media. Cele două canale de documentare au fost menționate de români înaintea canalelor de mare audiență, precum Pro TV și Antena 1. Primul loc este ocupat de Discovery Channel (56% dintre menționări), urmat de National Geographic (55%), HBO (45%), Pro TV... mai mult »

Dezbracatu’ și Oana Ioniță, alături de Gainușă diseară la Cronică

Dezbracatu’ și Oana Ioniță, alături de Gainușă diseară la Cronică: Cronica Cârcotașilor revine pe micul ecran, la Prima TV. În seara aceasta, Mișu Găinușă îi are ca parteneri pe Dezbrăcatu’ și pe Oana Ioniță. În emisiunea de la 20.30, alături de Mișu Găinușă va apărea Dezbrăcatu’, iar Oana Ioniță va fi asistenta lor, care, din când în când, primește replica din partea lui Puștiu’! Mistrețu’ va fi, de asemenea, alături de... mai mult »

Concedieri masive la Jurnalul Naţional - Media > EVZ.ro

Concedieri masive la Jurnalul Naţional - Media > EVZ.ro: "La modul general, şi conform Reporter Virtual, cât şi altor surse, încă de ieri mocneşte o revoltă în cadrul trustului Intact, împotriva conducerii. În mod inexplicabil, sau poate explicabil, Gabriela Firea şi-a luat concediu medical (oricum Gabi Firea şi angajaţii săi au refuzat să se supună testelor de evaluare), Marius Tucă-directorul Jurnalului Naţional şi-a luat liber, iar Victor Ciutacu, unul dintre cei patru redactori-şefi, şi-a anunţat intenţia de a demisiona."

'via Blog this'

"Vocea României", lider de audienţă marţi seară, cu prima ediţie a "Confruntărilor"

"Vocea României", lider de audienţă marţi seară, cu prima ediţie a "Confruntărilor": Emisiunea "Vocea României" de la Pro TV a fost lider de audienţă marţi seară, când s-a desfăşurat prima ediţie a "Confruntărilor", potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.





ASCULTĂ AICI noul cântec Michael Jackson

ASCULTĂ AICI noul cântec Michael Jackson: Un nou cântec înregistrat de Michael Jackson, care trebuia să fie inclus în turneul său de adio, "This Is It Tour", a fost lansat.





Antena 3 și Realitatea, egalitate pe zi. Antena 3, avantaj seara.

Antena 3 și Realitatea, egalitate pe zi. Antena 3, avantaj seara.: Posturile de știri Antena 3 și Realitatea TV au ajuns la egalitate în luna octombrie, după media pe zi. Diferența semnificativă este seara, în Prime Time: Antena 3 a câștigat în luna octombrie aproape 30.000 de telespectatori, în timp ce Realitatea TV a pierdut, seara, 4.000. Concluzii din analiza datelor de audiență, pentru luna octombrie:... mai mult »

"Cronica Cârcotaşilor" se reia miercuri seară la Prima TV, cu Găinuşă şi Dezbrăcatu' prezentatori

"Cronica Cârcotaşilor" se reia miercuri seară la Prima TV, cu Găinuşă şi Dezbrăcatu' prezentatori: Emisiunea "Cronica Cârcotaşilor" se reia miercuri, la ora 20.30, la Prima TV, după două săptămâni de pauză, în noua formulă, fără Şerban Huidu, programul fiind prezentat de Mihai Găinuşă şi Codruţ Keghes (Dezbrăcatu'), ajutaţi de Oana Ioniţă (Bebeluşa Oana), potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.





​AUDIO Top 10 piese romanesti

​AUDIO Top 10 piese romanesti: Podiumul clasamentului "Top 10 piese romanesti de saptamana aceasta" este ocupat de Smiley (Dream Girl), Lucky Man Project (Pumpin) si Liviu Hodor feat. Mona (Sweet Love). New entry-ul saptamanii este piesa Speed of Sound a celor de la Deepcentral.

Interviu Cristi Minculescu: "Visul meu a fost să visez mereu. Iar vremurile mă obligă să nu am nicio pauză"

Interviu Cristi Minculescu: "Visul meu a fost să visez mereu. Iar vremurile mă obligă să nu am nicio pauză": "Visul meu a fost să visez mereu", mărturisea Cristi Minculescu zilele trecute la Rock FM, adăugând că a existat un vis comun al generaţiei sale - acela de a fi liber.

De ce poate fi nevoie de un transplant de rinichi după unul de ficat. Cum explică medicii români

De ce poate fi nevoie de un transplant de rinichi după unul de ficat. Cum explică medicii români: Experţii români în transplanturi, care au la activ zeci de mii de intervenţii chirurgicale de tipul celei cu care se confruntă Cristi Minculescu, spun că au mai întâlnit cazuri în care o persoană căreia i s-a făcut un transplant...

Cristi Minculescu se retrage definitiv din muzica

Cristi Minculescu se retrage definitiv din muzica: In plin turneu pentru a sarbatori cei 35 de ani impliniti de trupa Iris, Cristi Minculescu este subiectul unor noi zvonuri cu privire la sanatatea sa.
Evz.ro scrie ca artistul urmeaza sa se retraga definitiv din muzica imediat dupa incheierea turneului,...

Axinte despre salariile profesorilor: Este o problemă destul de gravă

Axinte despre salariile profesorilor: Este o problemă destul de gravă: Plata drepturilor financiare pentru cadrele didactice botoşănene, aferente lunii octombrie este pusă sub semnul întrebării. Perioada de acordare a salariilor în sistemul educaţional este cuprinsă...

Concluzii Recensământ 2011: eroare, haos și prostie

Concluzii Recensământ 2011: eroare, haos și prostie: Concluzii Recensământ 2011: eroare, haos și prostie
După zece zile dintre cele mai agitate, cu case răscolite și români arțăgoși, Institutul Național de Statistică (INS) a tras primele concluzii ale Recensământului 2011.
Cel mai importante fapt care reiese din rezultatele preliminare este că România a pierdut față de recensământul de acum aproape un deceniu, mai mult de 2,5 milioane de persoane. Așadar, România devine lent din ce în ce mai rarefiată (și, iată, nu este vorba doar de brazii pădurilor din HarCov sau Bucovina), înregistrându-se puțin sub 20 de milioane de locuitori. Scăderea este continuă din decembrie 1987-atunci ...

Procesul în cazul Michael Jackson: Audierile s-au încheiat, rechizitoriul şi pledoaria sunt programate joi

Procesul în cazul Michael Jackson: Audierile s-au încheiat, rechizitoriul şi pledoaria sunt programate joi: Audierile din procesul medicului Conrad Murray, judecat pentru moartea cântăreţului Michael Jackson, s-au încheiat, marţi, la Curtea Superioară din Los Angeles, iar judecătorul cazului a amânat până joi rechizitoriul procurorului şi pledoaria apărării.





Un evreu în apărarea Mareşalului Antonescu

Un evreu în apărarea Mareşalului Antonescu: Ziarul "Adevărul" publică un amplu interviu cu scriitorul Teşu Solomovici, autorul cărţii "Mareşalul Ion Antonescu - o biografie". Apărută la Editura Teşu, cartea urmăreşte în 812 pagini firul vieţii mareşalului Ion Antonescu, de...

Cele mai frumoase melodii ale trupei Iris | VIDEO

Cele mai frumoase melodii ale trupei Iris | VIDEO: Peste trei decenii de activitate, 19 albume, un disc de platină pentru cele peste 20.000 de copii vândute ale albumului "Cei Ce Vor Fi", apărut în 2007. Pe scurt, unul dintre simbolurile muzii rock românești, trupa Iris.

Vocea României, prima confruntare: aproape 1,1 milioane de telespectatori

Vocea României, prima confruntare: aproape 1,1 milioane de telespectatori: Prima confruntare între concurenții de la Vocea României a ținut în fața televizoarelor aproape 1,1 milioane de telespectatori din mediul urban. Pe intervalul emisiunii, în topul posturilor au urmat Antena 1, Kanal D, Acasă TV și Antena 3. Audiențele, în continuare: Audiența medie a emisiunii Vocea României (Pro TV) a fost de 1.096.000 de telespectatori... mai mult »

Cadrele din invatamantul botosanean, pregatite de un conflict din cauza salariilor!

Cadrele din invatamantul botosanean, pregatite de un conflict din cauza salariilor!: Desi de pe data de 5 noiembrie ar trebui sa se plateasca salariile cadrelor didactice, nici pana la aceasta ora nu a fost rezolvata problema banilor.

Liviu Axinte, liderul Ligii Sindicatelor din Invatamant, sustine ca ar exista doua variante pentru...

Jurnalisti de (unica) folosinta

Jurnalisti de (unica) folosinta: Leapșa pe furate între Realitatea Media și RTV, între Elan Schwarzenberg și Sebastian Ghiță, un joc nou al audio-vizualului nostru de tranziție, oferă o temă de reflecție despre ce a devenit jurnalistul român în acest context. Imaginile de necrezut ale exodului live, când redactori și membri ai echipei tehnice își luau catrafusele în timpul emisiei RTV pentru a da fuga la celălalt stăpân, vorbesc despre o adâncă degringoladă morală, despre absența spiritului de echipă, despre spaima de a rămâne pe drumuri, cât și despre mefiența în orice formă de protecție sindicală.

CRONICA MONDENĂ: Paparazzo moare dar nu se predă (I) - Opinii EVZ > EVZ.ro

CRONICA MONDENĂ: Paparazzo moare dar nu se predă (I) - Opinii EVZ > EVZ.ro: "De exemplu, Andreea Marin, pe vremea când era zână şi proaspăt divorţată declara că este singură şi o parte din poporul român plângea de tristeţea ei. Cuvintele cu mireasmă de tragedie ale acestei femei-orchestră riscau să provoace veritabile traume în sufletele mai firave dacă paparazzi nu ar fi spulberat vraja, într-o noapte de primăvară, când au imortalizat-o în braţele unui tânăr avocat. "

'via Blog this'

VIDEO. Găinușă: Am discutat cu Șerban și ne va ajuta. Am fost primul reporter roman la Balotești. A venit acolo și Adrian Sârbu. Sora mea era fan Şerban, iar eu nu prea îl suportam

VIDEO. Găinușă: Am discutat cu Șerban și ne va ajuta. Am fost primul reporter roman la Balotești. A venit acolo și Adrian Sârbu. Sora mea era fan Şerban, iar eu nu prea îl suportam: “Cred că Șerban își va pune la dispoziție experiența de 16 ani de la Cronică”, a spus Mihai Găinușă în exclusivitate la PaginademediaTV. “Am discutat cu Șerban Huidu și ne va ajuta”, a continuat el. Găinușă a povestit despre începuturi. “Am fost primul reporter roman la Balotești”, spune el, adăugând că bossul Pro TV, Adrian... mai mult »

Miercuri seară, Miss Boboc la Liceul Pedagogic Nicolae Iorga

Miercuri seară, Miss Boboc la Liceul Pedagogic Nicolae Iorga:

Casa de Cultură a Sindicatelor Botoşani găzduieşte, miercuri seară, de la ora 18.00, concursul Miss Boboc 2011 al Liceului Pedagogic Nicolae. Pe scena concursului organizat împreună cu Inspectoratul Şcolar vor urca cele mai frumoase şapte eleve de clasa a IX-a.


Câştigătoarea va reprezenta liceul în finala Miss Boboc 2011, care se va desfăşura pe 17 noiembrie.

Botezatu: La Sendriceni nu ar trebui sa fie liceu, ci scoala profesionala

Botezatu: La Sendriceni nu ar trebui sa fie liceu, ci scoala profesionala: Potrivit inspectorului general adjunct, Daniel Botezatu, in urma inspectiei desfasurata la Grupul Scolar "Alexandru Vlahuta" din Sendriceni, singura problema constatata a fost cea legata de incalzire si de datoriile restante la funrizori. In rest,...

Miss Textil : Secretare sexy, piraţi fioroşi şi bătaie pe băieţi - GALERIE FOTO & VIDEO

Secretare sexy, piraţi fioroşi şi bătaie pe băieţi la Miss Textil - GALERIE FOTO & VIDEO: Spre deosebire de balurile Grupului Şcolar Elie Radu sau Colegiul AT Laurian, la cei de ieri seară s-a decis să introducerea în program, printre proba ţinutelor de zi şi de seară, a celei sport....

Inspectorii şcolari – controale în şcoli la modul de corectare a cadrelor didactice

Inspectorii şcolari – controale în şcoli la modul de corectare a cadrelor didactice: Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) vor derula în cursul acestei săptămâni de zile o amplă acţiune de control privitoare la eventualele neconcordanţe dintre mediile obţinute de...

Parintii elevei agresate de profesorul de informatica au depus plangere la Politie

Parintii elevei agresate de profesorul de informatica au depus plangere la Politie: altDin cele declarate de Toader Rotari, directorul adjunct al Grupului Scolar din Stefanesti, incidentul

Adjunctul ISJ despre avizul medical al profesorului de la Stefanesti : Medicul si-a asumat o mare raspundere

Adjunctul ISJ despre avizul medical al profesorului de la Stefanesti : Medicul si-a asumat o mare raspundere: altIn ciuda comportamentului sau, profesorul de informatica de la Grupul Scolar Stefanesti, a obtinut avizul

BALUL BOBOCILOR 2011 | Bianca Voroneanu a câştigat Miss Boboc 2011 la Grup Şcolar Alexandru cel Bun

BALUL BOBOCILOR 2011 | Bianca Voroneanu a câştigat Miss Boboc 2011 la Grup Şcolar Alexandru cel Bun:


Eleva Bianca Voroneanu din clasa a IX-a B a câştigat, marti seară, concursul de frumuseţe Miss Boboc 2011 la Grupul Şcolar Alexandru cel Bun (fostul Grup Şcolar de Industrie Uşoară) Botoşani.


Adolescenbta de 15 ani a fost declarată câştigătoare în urma unui concurs desfălurat la Casa de Cultură a Sindicatelor din Botoşani, la care au participat alte cinci eleve de clasa a IX-a.


Titlul de Mister Boboc 2011 i-a revenit lui Abdrei Miron, elev în clasa a IX-a D.



Andrei Miron si Bianca Voroneanu, castigatori Miss Boboc 2011 Grup Scolar Alexandru cel Bun



Cei doi vor reprezenta Grupul Şcolar Alexandru cel Bun în faza finală a Miss Boboc 2011, care va fi organizată pe 17 noiembrie şi care va reuni câştigătorii concursurilor la toate cele 11 licee din municipiul Botoşani. Până acum în această finală s-au mai calificat Raluca Melesteu şi Stefan Contratov, câştigătorii Miss & Mister Boboc 2011 de la Grupul Scolar Industrial Elie Radu, dar şi Elena Aisa Benghiac şi Codrin Epuraş de la Colegiul Naţional AT Laurian.



MAINE APARE SI GALERIA FOTO

Marilena Mardare isi mai pastreaza functia de conducere de la Pedagogic

Marilena Mardare isi mai pastreaza functia de conducere de la Pedagogic: altDemiterea Marilenei Mardare din functia de director al Liceului Teoretic „Nicolae Iorga” din municipiu