vineri, 30 decembrie 2011

Ramona Bădescu o va prezenta pe Toni Braxton la “Vanghelion”

Ramona Bădescu o va prezenta pe Toni Braxton la “Vanghelion”:


Ramona Bădescu va prezenta spectacolul de Revelion organizat la Bucureşti de primarul sectorului 5, Marian Vanghelie.





Potrivit publicaţiei “Evenimentul Zilei”, oaspetele de onoare al seratei va fi cântăreaţa Toni Braxton. La Revelionul organizat la Romexopo - numit de presa din România “Vanghelion”, vor participa 1.600 de tineri şi 1.000 de pensionari. Cei care vor sta la mese în pavilionul central au platit pentru un bilet 150 de lei, adică în jur de 40 de euro.





Pe lângă meniurile franţuzești și cele tradiționale, pregătite de bucătarii angajaţi de Marian Vanghelie, invitaţii vor avea ocazia să-i vadă pe scenă pe Şefan Banică, Smile, Toni Braxton, dar şi pe alţi artişti.

Radio Deutsche Welle îşi încetează emisia în limba română pe 1 ianuarie 2012

Radio Deutsche Welle îşi încetează emisia în limba română pe 1 ianuarie 2012: Radio Deutsche Welle, care a renunţat la licenţa audiovizuală pe care o deţinea în Bucureşti în vara acestui an, va înceta să emită în limba română pe 1 ianuarie 2012, informează site-ul postului de radio.





Hârtie igienică imprimată cu chipul lui Daniel Raddcliffe, lansată în Thailanda - FOTO

Hârtie igienică imprimată cu chipul lui Daniel Raddcliffe, lansată în Thailanda - FOTO: Un tip de hârtie igienică imprimată cu chipul actorului britanic Daniel Radcliffe, în cel mai celebru rol al său, Harry Potter, a fost lansat în Thailanda.