marți, 15 noiembrie 2011

Video: Un mare maestru în parkour

VOCEA ROMÂNIEI: Două fete au făcut show pe melodia "Lady Marmalade" şi doi băieţi au ridicat antrenorii în picioare. Vezi cine merge în finală

VOCEA ROMÂNIEI: Două fete au făcut show pe melodia "Lady Marmalade" şi doi băieţi au ridicat antrenorii în picioare. Vezi cine merge în finală: Confruntarea duetelor de la show-ul Vocea României de la Pro TV de marţi seară a redus fiecare echipă la şase concurenţi. După ultima etapă, Cântecul decisiv, cei patru antrenori au rămas cu câte cinci concurenţi în echipă, cu care vor merge mai departe, în etapa ediţiilor live.





Cum a ajuns seria Robotzi un fenomen social în România

Cum a ajuns seria Robotzi un fenomen social în România: Cum a ajuns seria Robotzi un fenomen social în România
Pentru un serial de animație căruia nu i s-a făcut reclamă la televizor în prime-time, pentru care nu s-au pus bannere sau afișe pe la colțurile străzilor, este aproape de neînțeles cum au reușit Robotzii să devină un adevărat fenomen social într-un timp atât de scurt. Totuși, explicația este departe de a fi complicată: secretul este folosirea inteligentă a Internetului.

La începutul acestui an, trei tineri talentați din Cluj și Sibiu – Codin Sebastian Pop, Ramona Cordoș și Mihai Banea – lansau primul episod din Robotzi, gândit inițial ca un fel ...

Sezonul 4 din Mad Men, la primăvară

Sezonul 4 din Mad Men, la primăvară: Dacă luni seara ați așteptat în zadar să înceapă un nou episod din serialul Mad Men – Nebunii de pe Madison Avenue, la TVR 1, este pentru că difuzarea sezonului 3 s-a încheiat pe 7 noiembrie. Noi episoade din multipremiatul serial nu sunt programate pentru anul acesta. Mai multe, în continuare. Mad Men – Nebunii... mai mult »

Puya: "O să îmi iau un borcănel și o să îmi lansez albumele în față la Universitate"

Puya: "O să îmi iau un borcănel și o să îmi lansez albumele în față la Universitate": Artistul a fost invitatul de marți la Kiss Fm, în cadrul campaniei "Vedete Face to Face... book".

Google X, laboratorul secret care proiectează viitorul.

Google X, laboratorul secret care proiectează viitorul.: Viitorul este proiectat intr-un laborator top-secret aflat intr-un loc ascuns, unde robotii circula liberi printre oameni.
Este un loc unde frigiderul ar putea fi conectat la internet si ar putea comanda alimente atunci cand este aproape gol. Farfuria ta ar putea fi conectata la retelele sociale pentru ca toata lumea sa stie ce mananci, iar robotul ar putea lucra la birou in locul tau, in timp ce tu lenevesti acasa in pijama. Acestea sunt doar unele dintre aspectele urmarite de catre Google X, ...

Mărioara Zăvoranu despre Oana: "A uitat că are mamă"

Mărioara Zăvoranu despre Oana: "A uitat că are mamă": Mama Oanei Zăvoranu a comentat la Acces Direct despre cum s-a schimbat fiica ei. Discuţia din cadrul emisiunii a pornit de la noua achiziţie a Oanei, o maşină de 95.000 de euro.

Antena1, amendată pentru femei goale la 11 dimineaţa

Antena1, amendată pentru femei goale la 11 dimineaţa: Antena1 a încasat o amendă de 10.000 de lei din cauza emisiunii lui Cătălin Botezatu. Mai exact, în câteva ediţii Next Top Model by Cătălin Botezatu au fost difuzate, de la ora 20.20, o serie de imagini cu manechine nud. Iar acestea au fost date în reluare şi dimineaţa la ora 11.33. Postul a fost... mai mult »

Comunicat de presă

Comunicat de presă: • Amendă în cuantum de 30.000 de lei - Kanal D • Amendă în cuantum de 10.000 de lei - Antena 1 • Somaţie publică - Zeus TV

-
Comunicate de presă

Curg notele scăzute la purtare la "Jean Monnet". "Pe profa de religie au luat-o doar ca să-și facă de cap"

Curg notele scăzute la purtare la "Jean Monnet". "Pe profa de religie au luat-o doar ca să-și facă de cap": Copleșiți de atenția mediatică abătută asupra lor, profesorii de la "Jean Monnet" au convocat ieri un consiliu în care s-a discutat scăderea notei la purtare a elevilor care au fost în excursie la Predeal.

Pro TV - lider de audienţă luni seară, cu serialul "Pariu cu viaţa"

Pro TV - lider de audienţă luni seară, cu serialul "Pariu cu viaţa": Episodul difuzat luni seară din serialul "Pariu cu viaţa" a fost în topul preferinţelor telespectatorilor, aşa cum se întâmplă de la lansarea producţiei TV, fiind urmărit în medie de peste 1 milion şi jumătate de români, la Pro TV, informează postul de televiziune.





Procurorul general al României reclamă la CSM afirmaţiile făcute în faţa instanţei de Vîntu

Procurorul general al României reclamă la CSM afirmaţiile făcute în faţa instanţei de Vîntu: Procurorul general al României cere CSM să analizeze afirmaţiile lui Sorin Ovidiu Vîntu făcute în faţa instanţei, care ar reprezenta manifestări care exced cadrului constituţional şi procesual privind dreptul la apărare, libertatea de expresie şi limitele acesteia.





CRONICA MONDENĂ. Adevărata situaţie de la Jean Monnet

CRONICA MONDENĂ. Adevărata situaţie de la Jean Monnet: În primăvara anului 1979 am ajuns profesor de limba franceză în comuna Ciocăneşti, judeţul Dâmboviţa. Principalul meu merit didactic era că aveam costum de blugi, ceas de scafandru, ochelari de soare Ray-Ban şi 24 de ani. Limba...

Program de prevenire a dependentei de droguri in randul elevilor

Program de prevenire a dependentei de droguri in randul elevilor:
CPECA Botosani in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Botosani deruleaza in perioada

Antena 1, amendată de CNA cu 10.000 de lei pentru emisiunea "Next top model by Cătălin Botezatu"

Antena 1, amendată de CNA cu 10.000 de lei pentru emisiunea "Next top model by Cătălin Botezatu": Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis marţi amendarea postului Antena 1 cu 10.000 de lei pentru emisiunea "Next top model by Cătălin Botezatu" difuzată pe 29 august şi redifuzată pe 6 septembrie, informează...

Seara YP - Puterea Marketingului Social.

Seara YP - Puterea Marketingului Social.: Joi, 17 noiembrie, incepand cu ora 19.00 la sediul IAA Romania, IAA Young Professionals aduce in prim-plan marketingul social romanesc intr-o noua editie Seara YP. Intalnirea ii va avea invitati pe Felix Tataru - Director General GMP, Ana Bulgar - Online Manager Petrom, Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu - Asociatia Salveaza Vieti.

Campaniile sociale sunt mai mult decat un indemn iar implicarea inseamna mai mult decat un click. Seara YP cu tema ‘Puterea marketingului social' isi propune ...

Dominique Strauss-Kahn şi soţia sa dau în judecată Le Figaro pentru atingere la viaţa privată

Dominique Strauss-Kahn şi soţia sa dau în judecată Le Figaro pentru atingere la viaţa privată: Fostul director al FMI Dominique Strauss-Kahn şi soţia sa, Anne Sinclair, vor da în judecată cotidianul francez Le Figaro pentru atingere la viaţa privată după publicarea unui articol privind situaţia cuplului lor, a anunţat avocatul acestora, Richard Malka.





Topul averilor rectorilor. Vezi care e cel mai bogat

Topul averilor rectorilor. Vezi care e cel mai bogat: Universităţile încep în curând alegerile pentru funcţiie de conducere. Lupta e strânsă şi pentru că o astfel de poziţie poate fi extrem de bănoasă. Alianţa pentru o Românie Curată a realizat un top al salariilor actualilor...

Automate de cafea amplasate in scoli fara aprobarea ISJ si a Consiliului Local!

Automate de cafea amplasate in scoli fara aprobarea ISJ si a Consiliului Local!: Majoritatea scolilor din municipiul Botosani, care au automate de cafea, nu au si aprobarea Consiliului de Administratie al Inspectoratului Scolar Judetean si nici a Consiliului Local, care este proprietarul spatiilor, pentru amplasarea respectivelor automate.
Automatele de cafea in...

Kanal D, sancțiune de 30.000 de lei pentru paparazzi cu Daniela Nane

Kanal D, sancțiune de 30.000 de lei pentru paparazzi cu Daniela Nane: Postul Kanal D a fost amendat cu 30.000 de lei pentru emisiunea Cancan TV, din 28 septembrie, în care au fost difuzate o serie de imagini cu actriţa Daniela Nane, fără acordul acesteia. Consiliul a hotărât că televiziunea a încălcat dreptul la viaţa privată al actriţei şi nu a respectat dreptul acesteia la propria imagine.... mai mult »

Gena sociabilităţii, detectată de cei din jur în primele 20 de secunde ale contactului vizual

Gena sociabilităţii, detectată de cei din jur în primele 20 de secunde ale contactului vizual: Gena sociabilităţii, o predispoziţie genetică specială care îi face pe oameni să fie sociabili, este detectată în mod instinctiv de persoanele din jur, în primele 20 de secunde ale contactului vizual, potrivit unui studiu american ce a fost publicat luni.





Un întemeietor al "anti-Facebook", găsit mort la San Francisco

Un întemeietor al "anti-Facebook", găsit mort la San Francisco: Ilya Zhitomirskiy, un tânăr în vârstă de 22 de ani și unul dintre cei patru fondatori ai reţelei sociale Diaspora, a fost găsit mort la sfârşitul săptămânii trecute în locuinţa sa din San Francisco.

Un întemeietor al "anti-Facebook", găsit mort la San Francisco

Un întemeietor al "anti-Facebook", găsit mort la San Francisco: Ilya Zhitomirskiy, un tânăr în vârstă de 22 de ani și unul dintre cei patru fondatori ai reţelei sociale Diaspora, a fost găsit mort la sfârşitul săptămânii trecute în locuinţa sa din San Francisco.

“Lucian Mândruță spunea, în 1992, că el vrea să fie un nume în presa românească“. Se descurca mai bine la scris, decât pe ecran

“Lucian Mândruță spunea, în 1992, că el vrea să fie un nume în presa românească“. Se descurca mai bine la scris, decât pe ecran: În urmă cu 20 de ani, Lucian Mândruță era foarte hotărât să facă televiziune, a povestit în interviul prezentat în exclusivitate de PaginademediaTV luni, 14 noiembrie, Virgil Popescu, unul dintre fondatorii SOTI - primul post de televizune independent din România. Și în urmă cu 20 de ani, Mândruță făcea bâlbe. “Se descurca mai bine la scris, decât pe ecran“, a spus... mai mult »

Revista Presei CNA, 15 Noiembrie 2011

Revista Presei CNA, 15 Noiembrie 2011: • Verticalnews.ro: Emisiuni TV de elită într-o piață românească de coșmar • Adevărul: Radioul Public din România investeşte 1.5 milioane de lei în Radio Chişinău

-
Audiovizualul în presă

Paginademedia.ro, partener la cea mai complexă transmisiune live din .ro

Paginademedia.ro, partener la cea mai complexă transmisiune live din .ro: Paginademedia.ro va transmite, pe 22 noiembrie, Gala Premiilor eCommerce. Transmisia realizată de LTV.ro va fi, spun organizatorii, “cea mai complexă transmisiune live din internetul românesc”. Vor fi zece ore de transmisie LIVE, cu interviuri, intervenții de la fața locului și un studio special amenajat la Crystal Palace Ballrooms. Detalii despre transmisie și ce înseamnă evenimentul,... mai mult »

Află pe ce calculatoare Linux are o cotă de piaţă zdrobitoare în faţa Windows

Află pe ce calculatoare Linux are o cotă de piaţă zdrobitoare în faţa Windows: Sistemul de operare Linux are o cotă insignifiantă pe calculatoarele personale, este destul de bine reprezentat pe servere şi nu are niciun rival atunci când vine vorba de supercomputere.

Imagini uimitoare! Un britanic a reuşit să creeze adevărate opere de artă din mâncare.

Imagini uimitoare! Un britanic a reuşit să creeze adevărate opere de artă din mâncare.: Carl Warner, un fotograf din Marea Britanie, a reusit sa impresioneze o lume intreaga cu operele sale de arta, potrivit theatlantic.com. Interesant este faptul ca ele sunt realizate din mancare. Rezultatele sunt atat de impresionante, incat pur si simplu ramai fara cuvinte.
Peisajele create de Warner par la prima vedere o serie de picturi foarte reusite. Oricat de uimitor ar parea, este, de fapt, mancare.
Muntii sunt facuti din paine, casele din branza, iar marea din file de somon. ...

Profesorul de informatica de la Stefanesti, avertizat de Politie cu privire la comportamentul sau!

Profesorul de informatica de la Stefanesti, avertizat de Politie cu privire la comportamentul sau!: Profesorul de informatica de la Grupul Scolar din Stefanesti, acuzat ca ar fi agresat fizic si verbal o eleva de clasa a X-a, a ajuns si in atentia Politiei. Parintii fetei au depus o plangere, iar politistii au confirmat fapta acestuia. ...