vineri, 25 ianuarie 2013

EDITORIALUL EVZ. Vasile Blaga şi Elena Udrea vor o competiţie care să nu afecteze partidul - Opinii EVZ > EVZ.ro

EDITORIALUL EVZ. Vasile Blaga şi Elena Udrea vor o competiţie care să nu afecteze partidul - Opinii EVZ > EVZ.ro: "Au defilat ca nişte piţigoi prin Breaking News-uri în care s-au lăudat cu competenţa lor şi când a venit zăpada peste ţară nu au fost capabili nici măcar să se găsească unii pe alţii."

'via Blog this'

Video ha ha: Ce pățesc niște rusnaci care zgândăresc crocodilii

Românul care a făcut animaţia pentru "Star Wars", "Piraţii din Caraibe" şi "Avatar"

Românul care a făcut animaţia pentru "Star Wars", "Piraţii din Caraibe" şi "Avatar": George Michael Aleco-Sima a înfi inţat un studio de animaţie în SUA şi a colaborat cu Robert Zemeckis, Ang Lee şi James Cameron

POVESTEA Manuelei, broasca țestoasă GĂSITĂ ÎN CASĂ după 30 de ani

POVESTEA Manuelei, broasca țestoasă GĂSITĂ ÎN CASĂ după 30 de ani: O familie familie a găsit o broască țestoasă de companie după aproximativ 30 de ani după ce au pierxdut-o într-o magazie a casei.

Video ha ha: Puii de vidră nu prea vor să învețe înotul

Maria Cârneci a trecut de la muzică populară la hip-hop VIDEO SPECIAL

Maria Cârneci a trecut de la muzică populară la hip-hop VIDEO SPECIAL:
Cunoscuta interpretă de muzică populară a acceptat provocarea de a îmbrăca haine largi şi de a cânta muzică hip-hop.
Maria Cârneci a renunţat la costumul tradiţional românesc şi a interpretat piesa “Domnişoare”, ce face parte din repertoriul lui Maximilian, în timpul emisiunii Happy Hour de la ProTV. "Măruţă e nebun. Mă pune să cânt ce cântă Maximilian. Maximiliane, eşti mare compozitor, să moară bibi", a comentat cântăreaţa de muzică populară. "Îmi ajunge turul până la genunchi. Am primit mesaje, le mulţumesc celor care m-au ascultat. Hai să facem o brează, o sârbă împreună, măi, Maximiliane", a conchis, spirituală, Maria Cărneci.

MARIA CÂRNECI CÂNTĂ MUZICĂ RAP








MARIA CÂRNECI CÂNTĂ MUZICĂ POPULARĂ







Citeşte mai mult...

Aşa arată cu adevărat vedetele: Nicole Kidman, Marion Cotillard şi Kristen Stewart, FĂRĂ MACHIAJ într-un pictorial inedit - FOTO

Aşa arată cu adevărat vedetele: Nicole Kidman, Marion Cotillard şi Kristen Stewart, FĂRĂ MACHIAJ într-un pictorial inedit - FOTO: .





INTERVIU - Claudiu Săftoiu: TVR va plăti 16,5 milioane de lei celor 635 de angajaţi concediaţi

INTERVIU - Claudiu Săftoiu: TVR va plăti 16,5 milioane de lei celor 635 de angajaţi concediaţi: Claudiu Săftoiu, preşedintele-director general al TVR, spune, într-un interviu acordat MEDIAFAX, că Televiziunea Română trebuie să plătească o sumă de 16,5 milioane de lei celor 635 de angajaţi care vor fi concediaţi, urmând ca, de la 1 martie, instituţia să intre într-un proces "de renaştere".





Loredana pleacă în cel mai mare turneu din ultimii ani

Loredana pleacă în cel mai mare turneu din ultimii ani: Loredana va porni, în martie, în cel mai mare turneu naţional din ultimii ani, în cadrul căruia va promova noul său album, “Dragoste”, concertul care deschide marele eveniment urmând să se desfăşoare pe 15 martie, în Cluj Napoca, la Casa de Cultură a Studenţilor.





Dan Negru nu semnează petiția CNA: “este ipocrită și populistă”

Dan Negru nu semnează petiția CNA: “este ipocrită și populistă”: Dacă ieri mai multe vedete au semnat petiția CNA pentru bun simț pe TV, Dan Negru spune că el nu o va face: “Petiția lansată

PRESA DE AZI. Adevărul: România nu-și recunoaște copiii geniali

PRESA DE AZI. Adevărul: România nu-și recunoaște copiii geniali: Ziarul Adevărul de Weekend își deschide ediția cu un material despre copiii geniali pe care îi are România și pe care statul nu-i recunoaște oficial.