luni, 20 august 2012

Siria: O jurnalistă japoneză ucisă în Alep, alţi trei reporteri declaraţi dispăruţi.

Siria: O jurnalistă japoneză ucisă în Alep, alţi trei reporteri declaraţi dispăruţi.: O jurnalista japoneza a fost ucisa luni in timp ce relata confruntarile din Alep, iar alti doi reporteri arabi si unul turc au fost declarati disparuti, potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), informeaza Mediafax.
Ministerul de Externe japonez a confirmat marti dimineata moartea jurnalistei.
"Am primit confirmarea ca este vorba despre Mika Yamamoto", in varsta de 45 de ani, potrivit unui oficial al Ministerului japonez de Externe.
Un barbat care o insotea a ...

Cristoiu: Pentru Occident, Victor Ponta s-a scos

Cristoiu: Pentru Occident, Victor Ponta s-a scos: Analistul Ion Cristoiu a afirmat, pentru EVZ, că prin datele trimise CCR, cvorumul nu s-a realizat

Fostul director TVR vorbeşte despre "varza" din instituţie

Fostul director TVR vorbeşte despre "varza" din instituţie: Alexandru Lăzescu spune că în TVR deciziile se iau pe criterii personale şi că a subestimat "ghemul de interese" din televiziune.

SENATUL EVZ: Antonescu: militanţi, vă ordon, începeţi decimarea, sporiţi confuzia

SENATUL EVZ: Antonescu: militanţi, vă ordon, începeţi decimarea, sporiţi confuzia: Pentru că poporul a făcut noncombat la referendum, USL a decis decimarea acestuia, nu după Constituţie, ci după vechea cutumă a legiunilor romane: unul din zece, out.

Rihanna încă îl iubește pe Chris Brown

Rihanna încă îl iubește pe Chris Brown: La peste trei ani după ce a fost bătută de prietenul ei de atunci, Chirs Brown, cântăreața Rihanna, a recunoscut că încă îl mai iubește pe acesta.

Raluca Sandu s-a despărțit de iubitul ei

Raluca Sandu s-a despărțit de iubitul ei: Raluca Sandu, fiica şefului Federaţei Române de Fotbal, s-a despărțit de afaceristul Remus Nica, după o relaţie ce a durat două luni, scrie Libertatea.

Cand nebunia se intalneste cu borfasii

Cand nebunia se intalneste cu borfasii: Totul arata halucinant, absurd, suprarealist. Premierul Victor Ponta forteaza nota intr-un joc pur mediatic agitand cifre fara nici o baza legala. Guvernul trimite la Curte asa numite "evaluari complexe", scoate din calcul in mod abuziv cetatenii romani cu domiciliul in strainatate si alte categorii de cetateni, cum ar fi cei cu bulentinul expirat. Daca si-ar respecta propria decizie, potrivit careia romanii in strainatate trebuie inclusi in cvorum, Curtea Constitutionala ar trebui sa arunce maine direct la cos aceste "evaluari". Judecatorii au cerut ceva dar au primit cu totul altceva.

Victor Ponta, pus în dificultate de o jurnalistă de la France Press. VEZI schimbul de replici, un moment extrem de tensionat

Victor Ponta, pus în dificultate de o jurnalistă de la France Press. VEZI schimbul de replici, un moment extrem de tensionat: O jurnalistă de la France Press i-a dat de furcă premierului Victor Ponta în conferinţa de presă susţinută azi, la sediul Guvernului, unde acesta a încercat să lămurească problema numărului de cetăţeni aflaţi pe listele...

Cea mai mare paradă în bikini, desfăşurată într-un oraş din China

Cea mai mare paradă în bikini, desfăşurată într-un oraş din China: Un nou record pentru cea mai mare paradă în bikini a fost înregistrat în oraşul Huludao din China, unde 1.085 de femei, cu vârste cuprinse în 4 şi 70 de ani, au defilat pe o distanţă de peste un kilometru şi jumătate, potrivit web.orange.co.uk.





Românii vor UNIREA cu Republica Moldova - sondaj.

Românii vor UNIREA cu Republica Moldova - sondaj.: Peste 85 la suta dintre romanii isi doresc unirea Romaniei cu Republica Moldova. Aceasta este una dintre concluziile preliminare ale unui sondaj de opinie efectuat in luna iunie, in tara noastra, de catre Centrul Roman pentru Studii si Strategii.
In timp ce numai jumatate dintre respondenti considera ca politicienii din Romania ar trebui sa trateze unirea ca prioritate, un procent mult mai ridicat dintre cei chestionati sunt de parere ca locuitorii din dreapta Prutului sunt in primul rand ...

Jennifer Lopez va lansa un documentar 3D

Jennifer Lopez va lansa un documentar 3D: Jennifer Lopez calcă pe urmele unor cântăreţi ca Justin Bieber şi Katy Perry şi va lansa şi ea un film 3D cu înregistrări de la concertele susţinute, dar şi alte evenimente din viaţa ei, din ultimii ani.





Câteodata, Moartea te refuză categoric | FOTO

Câteodata, Moartea te refuză categoric | FOTO: CHINA. O femeie supărată pe viaţă din Zhanjiang, provincia Guangdong, a pus la grea încercare nervii şi forţa fizica a rudelor ce au surprins-o în timp ce încerca să se sinucidă.

TORT: Șarpele stă încolocit pe un pat de ciocolată. Se servește rece

TORT: Șarpele stă încolocit pe un pat de ciocolată. Se servește rece: O cofetărie din Anglia le propune clienților un tort în formă de șarpe. Patiserul spune că ideea sa ar putea prinde destul de bine

Top 5 clipuri de pe Youtube pe care trebuie să le vadă orice tânăr | VIDEO Citiţi mai mult: Top 5 clipuri de pe Youtube pe care trebuie să le vadă orice tânăr


O parte dintre tineri încă nu au învățat chiar toate treburile gospodărești, iar multe dintre activitățile casnice sunt necunoscute pentru că le făceau părinții.
Pentru cei care urmează să plece de acasă, departe de părinți, am făcut un top al lucrurilor pe care e primordial să le știe.
1. Cum să speli rufele la mașina de spălat. Pentru unii poate părea de râsul curcilor, însă sunt tineri care nu prea știu detalii despre această operațiune vitală. În plus, în acest tutorial s-ar putea să descoperi câteva secrete pe care nu le știai.
2.Cum să faci sex protejat. Ignorați vârsta actorilor din film și extrageți toate informațiile, care sunt extrem de importante. 
3. Cum să împăturești un tricou. Se poate face acest lucru în doar 2 secunde, nu îți trebuie mare îndemânare, ci doar să privești cu mare atenție acest clip.

4. Cum să faci curățenie în doar 3 minute. O prezentare ca de rețetă în bucătărie. Pas cu pas, afli cum să faci curățenie urgent în cameră.
5. Cum să trăiești cu un buget redus. Pentru cei care și-au cheltuit toți banii în cluburi de la începutul lunii.
BONUS
Cum să fii fresh.
 Pe cât se poate, evitați toate activitățile nocive din acest videoclip.


Citiţi mai mult: Top 5 clipuri de pe Youtube pe care trebuie să le vadă orice tânăr - Panorama > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/Top-5-clipuri-de-pe-Youtube-pe-care-trebuie-s-le-vad-orice-tnr-997148.html#ixzz2457iHcQf 
EVZ.ro 

10 lucruri interesante din viaţa lui Antonio Banderas

10 lucruri interesante din viaţa lui Antonio Banderas: Unul dintre cei mai populari actori de origine spaniolă de la Hollywood, a împlinit în această lună vârsta de 52 de ani.