vineri, 1 martie 2013

“Corpul meu arată bine când stau ÎNTINSĂ”. Mărturisirile CELUI MAI ŞOCANT FOTOMODEL din lume /VIDEO - Panorama > EVZ.ro

“Corpul meu arată bine când stau ÎNTINSĂ”. Mărturisirile CELUI MAI ŞOCANT FOTOMODEL din lume /VIDEO - Panorama > EVZ.ro: ""Nu mi-am făcut niciodată nimic la faţă. Nici otrava aia de Botox, nici facelift. Cred că e risipă de bani. Cred că totul se rezumă la genele moştenite: mama a fost foarte longevivă, a trăit până la 95 de ani”, a povestit Daphne pentru Daily Mail. "

'via Blog this'

Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil s-au mutat împreună

Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil s-au mutat împreună:
Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil formează un cuplu de cinci ani, însă abia acum au s-au mutat împreună.
Recent, cei doi au fost fotografiaţi în timp ce se aflau la cumpărături, pentru a mobile noua locuinţă a lui Dani Oţil, unde va sta, de altfel, şi Mihaela Rădulescu, atunci când este în România.
Din cauza faptului că Mihaela Rădulescu petrece foarte mult timp la Monaco, cei doi nu se văd suficient de des. Pentru a rezolva această problemă, Mihaela a ales să facă o schimbare în viaţa ei, în aşa fel încât să reuşească să petreacă mai mult timp alături de Dani Oţil. Astfel, ea a decis să stea cu el de fiecare dată când vine în România



Prezentatorul TV a vorbit despre acest lucru, într-un recent interviu: “Mihaela nu mă mai vizitează când vine în România. Ea stă cu mine când e în ţară. Stau dovadă nişte dulapuri pline cu lucruri care nu mai încap”, a declarat Dani Oţil.

Citeşte mai mult...

ROMÂNII AU TALENT: Umor, magie, dans şi momente emoţionante în a treia seară a show-ului - FOTO, VIDEO

ROMÂNII AU TALENT: Umor, magie, dans şi momente emoţionante în a treia seară a show-ului - FOTO, VIDEO: Cea de-a treia seară a show-ului "Românii au talent", sezonul 3, de la Pro TV, a fost una cu mult umor, numere de magie şi dans, dar şi momente emoţionante.





Ponta susţine că nu a avut curaj să se uite la mama sa la TV: Primeam mesaje de la Daciana

Ponta susţine că nu a avut curaj să se uite la mama sa la TV: Primeam mesaje de la Daciana: Premierul Victor Ponta susţine că nu a avut curajul să se uite la emisiunea televizată în care a fost prezentă mama sa şi că primea mesaje de la soţia sa, Daciana, şi de la alte persoane cu ce anume se mai întâmplă în emisiunea respectivă.





ROMÂNII AU TALENT. La 13 ani îi face concurenţă lui Adele. Are şi STRATEGIE de agăţat fete.

ROMÂNII AU TALENT. La 13 ani îi face concurenţă lui Adele. Are şi STRATEGIE de agăţat fete.: ROMANII AU TALENT. Jean Claude, 13 ani, a intrat extrem de emotionat pe scena, insa cand a inceput sa interpreteze piesa "Rolling into deep", ce apartine lui Adele, totul s-a schimbat, potrivit Realitatea.net.
Dupa ce a terminat piesa, Jean a capatat incredere in el si a vorbit mai mult decat s-ar fi asteptat juriul.
Concurentul mulatru si-a permis si o gluma cu privire la batrani.
"Fara suparare, dar persoanele de 70-80 de ani nu mai au asa mult de trait", a spus concurentul.
In culise, ...

ROMÂNII AU TALENT. "Doamnă, unde ați fost până acum?". O asistentă de 57 de ani i-a lăsat fără grai pe juraţi | VIDEO

ROMÂNII AU TALENT. "Doamnă, unde ați fost până acum?". O asistentă de 57 de ani i-a lăsat fără grai pe juraţi | VIDEO: Nimeni nu se aştepta ca modesta asistentă medicală ce a urcat pe scenă să aibă o asemenea voce. "Doamnă, vă aşteptam", i-a spus Pavel Bartoş.

A murit parintele popoarelor: Doliul lui Ion Iliescu (Moscova, martie 1953) - Opinii - HotNews.ro

A murit parintele popoarelor: Doliul lui Ion Iliescu (Moscova, martie 1953) - Opinii - HotNews.ro: "Ionel (cu al doilea prenume Ilici) a invatat ca trebuie sa-si tina gura, ca in nu se glumeste cu unitatea partidului care trebuie aparata precum “lumina ochilor”. Ionel vaneaza deviatori, eretici si fractionisti. Cartea sa de capatai este “Cursul Scurt de istorie al PC (b) al URSS”. Ionel a fost extrem de activ in lichidarea focarelor reactionare din facultati. A participat cu fervoare la demascarea taranistilor, a liberalilor si a “leprelor social-democrate”. Cand a trebuit denuntat Tito, a facut-o cu pasiune. "

'via Blog this'

Aniversare de 6 ani la Kanal D: cea mai rapidă creştere de audienţă

Aniversare de 6 ani la Kanal D: cea mai rapidă creştere de audienţă: La implinirea celor şase ani de existenţă Kanal D a obţinut performanţa să se plaseze în top trei televiziuni din România

Dezbatere CNA - "Audiovizualul între ficțiune și realitate"

Inna îşi lansează astăzi un nou album, "Party Never Ends" - VIDEO

Inna îşi lansează astăzi un nou album, "Party Never Ends" - VIDEO: Inna îşi lansează un nou album, cel de-al treilea din cariera sa, numit "Party Never Ends", pe 1 martie, informează un comunicat remis MEDIAFAX.





Jurnaliştii de televiziune cer ca legislaţia audiovizualului să nu fie modificată ci aplicată

Jurnaliştii de televiziune cer ca legislaţia audiovizualului să nu fie modificată ci aplicată: Jurnaliştii principalelor televiziuni au cerut, vineri, într-o dezbatere organizată de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), ca legislaţia audiovizualului să nu fie modificată, ci aplicată, şi Consiliul să fie mai sever în aplicarea legii atunci când apar derapaje.





Televiziunile în februarie: Pro TV, Antena 1 și Kanal D sunt cele mai urmărite. Scad canalele de știri

Televiziunile în februarie: Pro TV, Antena 1 și Kanal D sunt cele mai urmărite. Scad canalele de știri: Pro TV, Antena 1 și Kanal D au fost cele mai vizionate posturi de televiziune în luna februarie, în mediul urban, atât după media pe

IMAGINI uimitoare, ca-n poveşti. Cum arată grădina japoneză Kawachi Fuji, unde te plimbi ...

IMAGINI uimitoare, ca-n poveşti. Cum arată grădina japoneză Kawachi Fuji, unde te plimbi ...: Kawachi Fuji Garden, din orasul Kitakyushu, Japonia, gazduieste 150 de plante Wisteria, impartite in 20 de specii diferite. Atractia principala a gradinii este un tunel din Wisteria, prin care vizitatorii pot sa treaca, scrie twistedsifter.com.
Gradina se afla la circa sase ore distanta de Tokyo si momentul indicat al anului pentru o vizita il reprezinta lunile aprilie si mai. Taxa de intrare variaza in functie de perioada, intre 1 si 3 dolari.
Wisteria este o planta din familia ...

Las Fierbinţi, lider de audienţă

Las Fierbinţi, lider de audienţă: Debutul celui de-al treilea sezona al serialului de la ProTV a strâns în faţa televizoarelor pe cei mai mulţi români şi a obţinut o cifră de audienţă triplă faţă de următorul clasat.

Realitatea TV dă în judecată Kantar Media și cere 10 milioane de euro despăgubire - Media > EVZ.ro

Realitatea TV dă în judecată Kantar Media și cere 10 milioane de euro despăgubire - Media > EVZ.ro: "Realitatea TV dă în judecată firma Kantar Media Audiences. Asta în condiţiile în care în data de 26 februarie 2013, potrivit datelor Kantar Media - societatea care se ocupă de măsurătorile privind audienţa posturilor tv - Realitatea TV ar fi avut o audienţă de 0,0 vreme de 45 de minute, adică în intervalul respectiv de timp a avut mai puţin de 8 telespectatori, ceea ce potrivit, plângerii formulate, este "imposibil având în vedere caracterul eminamente informaţional al postului", anunță realitatea.net"

'via Blog this'

Undele libertatii: Despre Europa Libera, Vocea Americii, BBC si Deutsche Welle

Undele libertatii: Despre Europa Libera, Vocea Americii, BBC si Deutsche Welle: Este bine sa nu uitam ce-a insemnat exilul democratic anticomunist, ce rol au jucat posturile de radio occidentale in rezistenta impotriva tiraniei totalitare si in deconspirarea imposturii ideologice comuniste. Mentalitatile totalitare n-au murit, iar impostura persista cu inzecit tupeu. Unul dintre cei mai apropiaţi prieteni, un om care, începând din vara anului 1990, mi-a fost ca un frate, îmi scria zilele trecute întrebându-mă de ce mai pierd vremea cu diverse orori, de ce raspund unor imunde calomnii, de ce nu-mi văd doar de viaţa mea academică şi de familie aici la Washington. Iată ce i-am răspuns:

Corneliu Vadim Tudor, pus la punct după o serie de afirmații defăimătoare: "E din ce în ce mai nebun"

Corneliu Vadim Tudor, pus la punct după o serie de afirmații defăimătoare: "E din ce în ce mai nebun": După ce Vadim Tudor a declarat în cadrul unei emisiuni de la Antena 1 despre cântărețul Florin Bogardo că ar fi fost arestat de comuniști pentru înclinațiile sale homosexuale, soția regretatului cântăreț reacționează...

Cele mai mari GAFE TV făcute de TEO TRANDAFIR | VIDEO

Cele mai mari GAFE TV făcute de TEO TRANDAFIR | VIDEO: Invitată la o emisiune de la Acasă TV, Teo Trandafir a consolat-o pe Ilinca Vandici pentru gafa monumentală făcută de curând, povestind și ea ce greșeli a mai făcut pe când făcea emisiuni tv.

Andreea Marin și Ștefan Bănică jr. se reîntâlnesc de 8 martie

Andreea Marin și Ștefan Bănică jr. se reîntâlnesc de 8 martie: În mod surprinzător, Andreea Marin și Ștefan Bănică se reîntâlnesc chiar și după divorț chiar de 8 martie.

Audiovizualul între Realitate și Ficțiune. Ce Spun Oamenii Din Televiziuni La Dezbaterea CNA | Pagina de media – Petrişor Obae

Audiovizualul între Realitate și Ficțiune. Ce Spun Oamenii Din Televiziuni La Dezbaterea CNA | Pagina de media – Petrişor Obae: "Dacă-i dai omului junk, junk mănâncă și junk devine. Responsabilitatea se formează cu amenzi. Așa cum aruncatul țigărilor pe jos se amendează, așa și aruncatul cu rahat în capul copiilor.
Demența este alergatul după primul loc. Cu ce te mândrești când spui am avut cea mai mare audieță aseară?"

'via Blog this'

Asociația pentru Audiență către Realitatea TV: încetați cu dezinformarea

Asociația pentru Audiență către Realitatea TV: încetați cu dezinformarea: “Cerem din nou conducerii Realitatea TV să înceteze campania de dezinformare a publicului prin denigrarea a serviciului de măsurare a audiențelor TV”, spune Asociația Română

​LIVE TEXT A doua dezbatere CNA: Sefi de posturi si realizatori de emisiuni discuta derapajele media si inflatia de breaking-news si reality-show

​LIVE TEXT A doua dezbatere CNA: Sefi de posturi si realizatori de emisiuni discuta derapajele media si inflatia de breaking-news si reality-show: A doua dezbatere organizata de CNA pe tema situatiei din audiovizualul romanesc a inceput, vineri dimineata, la Palatul Parlamentului. Discutiile, intitulate "Audiovizualul intre fictiune si realitate", fac parte din initiativa Consiliului de a face un "parteneriat" cu televiziunile care sa contribuie la "curatarea" audiovizualului. Sefi de stiri precum Claudiu Saftoiu sau Cozmin Gusa si oameni de televiziune precum Radu Moraru, Adrian Ursu, Oana Stancu, Andreea Cretulescu sau Claudiu Lucaci urmeaza sa discute teme precum "inflatia de breaking-news si reality-show" sau "derapajul media - cauze si solutii".
  • HotNews.ro transmite LIVE TEXT de la dezbaterea CNA.

Povestea româncei care a cucerit WALL STREET-ul în LENJERIE INTIMĂ. E poreclită ZEIȚA SEXY A INTERNETULUI | GALERIE FOTO HOT

Povestea româncei care a cucerit WALL STREET-ul în LENJERIE INTIMĂ. E poreclită ZEIȚA SEXY A INTERNETULUI | GALERIE FOTO HOT: Este puțin cunoscută în țară însă a făcut furori printre americani, fascinându-i cu frumusețea dar și cu inteligența ei.

"Bărbații sunt mai buni decât femeile". TOP 10 RECLAME REVOLTĂTOARE

"Bărbații sunt mai buni decât femeile". TOP 10 RECLAME REVOLTĂTOARE: Editorii Business Insider au făcut o selecție a unor reclame vechi, ale căror mesaje ar revolta consumatorii de astăzi.