joi, 26 ianuarie 2012

Ultimele zile ale lui Iuliu Maniu.

Ultimele zile ale lui Iuliu Maniu.: Marele om de stat si-a gasit sfarsitul intr-o celula rece si igrasioasa a inchisorii din Sighetu Marmatiei.
La 5 februarie se implinesc 59 de ani de la moartea, in inchisoarea de exterminare de la Sighet, a marelui patriot roman, unul dintre principalii artizani ai Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918, Iuliu Maniu. Ziua respectiva ar trebui considerata doliu national si, deci, inscrisa cu majuscule in calendarele celor doua biserici romanesti din Romania si pomenita in slujbele lor ...

Doina Levintza a primit titlul de Cavaler al Ordinului Artelor şi Literelor

Doina Levintza a primit titlul de Cavaler al Ordinului Artelor şi Literelor: Doinei Levintza i-a fost acordat acest titlu pentru activitatea ei în creaţie de-a lungul carierei. Creatoarea de modă a primit onoarea chiar de la Ambasadorul Franţei în România, Henri Paul.

Gabriela Vrânceanu Firea a ales cezariana: „Mi-e teamă să nasc natural”

Gabriela Vrânceanu Firea a ales cezariana: „Mi-e teamă să nasc natural”: Însărcinată în șapte luni, vedeta postului Antena 1 a anunțat astăzi, la o emisiune TV, că va naște prin cezariană. Pe băiețelul ei îl va chema Petru David.

„I-a căzut capul într-o parte, iar Catrinel a început să urle”. VEZI declarația unui spectator care l-a văzut murind pe Emil Hossu

„I-a căzut capul într-o parte, iar Catrinel a început să urle”. VEZI declarația unui spectator care l-a văzut murind pe Emil Hossu: Potrivit libertatea.ro, soția lui Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, a început să țipe când l-a văzut pe actor prăbușit pe scenă. Colegii de teatru au sunat la 112.

TERIBILIȘTII GERULUI. Tinerii s-au dezbrăcat în ger ca să dea bine pe Facebook | FOTO

TERIBILIȘTII GERULUI. Tinerii s-au dezbrăcat în ger ca să dea bine pe Facebook | FOTO: Viscolul și ninsoarea au asediat întreaga țară, însă pentru câțiva teribiliști este motivul perfect ca să se dea în spectacol.

Posturile pe care cabliștii sunt obligați să le aibă în grilă

Posturile pe care cabliștii sunt obligați să le aibă în grilă: Taraf TV, Favorit TV, Trinitas şi Speranţa TV, se numără printre posturile de televiziune pe care societăţile de cablu sunt obligate să le retransmită, potrivit principiului must-carry, prevăzut în legislaţia audiovizualului. Potrivit Legii audiovizualului, orice cablist este obligat să includă în oferta sa serviciile de programe ale Societăţii Române de Televiziune (TVR1 şi alte 4... mai mult »

CONCERT AMÂNAT. Angela Similea, blocată de viscol pe autostrada București-Pitești

CONCERT AMÂNAT. Angela Similea, blocată de viscol pe autostrada București-Pitești: Concertul pe care urma să-l suţină Angela Similea, alături de Ovidiu Komornyik, în această seară, în Sibiu, a fost amânat, pentru că cei doi artişti au rămas blocaţi pe autostrada București - Pitești, relatează citynews.ro....

Numărul utilizatorilor de Facebook în România s-a dublat într-un an

Numărul utilizatorilor de Facebook în România s-a dublat într-un an: Numărul utilizatorilor de Facebook în România este în prezent cu peste 80% mai mare decât la începutul anului 2011, ajungând la peste 4.4 milioane, potrivit agenţiei de monitorizare Facebrands.ro. În urmă cu un an de zile, reţeaua de socializare număra 2.405.920 utilizatori. Conform ultimelor date, cei mai mulţi utilizatori ai reţelei Facebook în Romania sunt... mai mult »

VEZI imagini de la ultima reprezentanție a lui Emil Hossu, pe scena Teatrului Nottara

VEZI imagini de la ultima reprezentanție a lui Emil Hossu, pe scena Teatrului Nottara: Emil Hossu a jucat ultima oară săptămâna trecută, în „Aniversarea”, piesa pentru care era cap de afiș și aseară, înainte să moară.