joi, 15 septembrie 2011

Franţa transmite României că dezaprobă derapajele mediatice privitoare la români.

Franţa transmite României că dezaprobă derapajele mediatice privitoare la români.: Ministrul de Externe Baconschi a solicitat evitarea stigmatizarii colective prin exacerbarea unor cazuri izolate, intr-o intrevedere cu secretarul de stat al MAE de la Paris, dupa ce romanii au fost ironizati recent in emisiuni de televiziune din Franta, relateaza NewsIn.
Teodor Baconschi a reamintit importanta si buna integrare sociala a comunitatii romane din Franta, solicitand evitarea stigmatizarii colective prin exacerbarea unor cazuri izolate, informeaza Ministerul Afacerilor ...

Lista clienţilor la publicitate

CLIENȚII CRIZEI: Presa scrisă, năpădită de hemoroizi și fisuri anale: Criza a dat peste cap piața de publicitate. În topurile clienților de publicitate, după numărul de reclame, se distinge o categorie aparte. În momentul în care presa trece și printr-o acută criză de imagine (nu numai economică) cele mai multe reclame au venit din partea unor clinici care rezolvă problemele legate de hemoroizi, fisuri anale... mai mult »

Interviu necenzurat cu Brad Pitt: Ce spune actorul despre mariajul cu Jennifer Aniston, familia cu Angelina Jolie şi consumul de marijuana

Interviu necenzurat cu Brad Pitt: Ce spune actorul despre mariajul cu Jennifer Aniston, familia cu Angelina Jolie şi consumul de marijuana: Brad Pitt a acordat un interviu în care a vorbit despre relaţia sa cu fosta soţie Jennifer Aniston, despre familia pe care o are cu Angelina Jolie şi despre starea sa de spirit.





Secretele Monicăi Bellucci

Secretele Monicăi Bellucci: Secretele Monicăi Bellucci Primul episod al documentarului britanic "Prim-plan", produs în 2011, prezintă viaţa şi cariera unora dintre cele mai frumoase femei din showbiz.

Românca de la Miss Universe, Larisa Popa, dă din culise: beţii, falsitate şi IQ redus

Românca de la Miss Universe, Larisa Popa, dă din culise: beţii, falsitate şi IQ redus: După finala de pe 12 septembrie de la Miss Universe, Larisa Popa, concurenta din România s-a întors în ţară cu multe planuri de viitor, dar şi multe povestiri din cantonament.

Video: Cenzură la TV de stat din Rusia cu parodie la dansul Medvedev



Parodia cenzurată: 

Jean-Claude Van Damme le-a povestit deţinuţilor de la Jilava cum a devenit vedetă.

Jean-Claude Van Damme le-a povestit deţinuţilor de la Jilava cum a devenit vedetă.: Actorul belgian Jean-Claude Van Damme le-a povestit, joi, detinutilor de la Penitenciarul Jilava - unde a filmat o zi, pentru lungmetrajul "Six Bullets" - cum a ajuns, dintr-un copil "cu maini ca niste scobitori", un star al cinematografiei mondiale, relateaza Mediafax.
Insotit de doi dintre membrii staff-ului sau, Van Damme i-a salutat pe cei din personalul penitenciarului Jilava, spunand "enchanté", la coborarea din masina de golf alba, in timp ce din difuzoarele inchisorii se auzeau ...

Evaluarea Initiala a elevilor Ministerul Educatiei a publicat online Modele de teste initiale si Baremele de evaluare

Evaluarea Initiala a elevilor Ministerul Educatiei a publicat online Modele de teste initiale si Baremele de evaluare: Modele de teste pentru evaluarea initiala a elevilor in anul scolar 2011-2012 au fost publicate online de Ministerul Educatiei. Elevii vor fi testati in fiecare an dupa vacanta mare, iar notele nu se trec in catalog si nu se fac publice, ci se comunica elevilor si parintilor, anunta Ministerul. Pentru anul acesta, elevii vor fi testati pana la data de 15 octombrie, iar durata testului este de 15-45 de minute, in functie de nivelul de studiu.
  • Descarca din articol Modele de Teste si Bareme pentru Evaluarea Initiala pentru invatamantul primar, gimnazial si liceal

Depardieu se scuză pentru "incidentul" jenant din avion: Sunt ca un elefant.

Depardieu se scuză pentru "incidentul" jenant din avion: Sunt ca un elefant.: Cand esti dat afara dintr-un avion pentru ca ti-ai facut nevoile pe culoar, in fata celorlalti pasageri, trebuie sa dai niste explicatii. Astfel, ca actorul francez Gerard Depardieu a ales calea, batatorita de multe alte celebritati, oferirii unor explicatii intr-un interviu televizat, potrivit Daily Mail.
Cel mai cunoscut actor francez a spus ca era disperat sa raspunda "chemarii naturii" chiar in momentul in care avionul, care urma sa il duca la Dublin pentru filmarile la o noua serie din ...

Desenele animate, atenţia şi concentrarea copiilor | Jurnalul National | Jurnalul National

Desenele animate, atenţia şi concentrarea copiilor | Jurnalul National | Jurnalul National: "În finalul studiului publicat recent în revista Pediatrics se menţionează că aici, de fapt, sunt prezentate efectele imediate ale derulării rapide a imaginilor într-un film de desene animate. Dar faptul că un copil de 4 ani stă la televizor are, în realitate, un impact mult mai profund, negativ, asupra comportamentului celui mic. "

'via Blog this'

DECIZIA nr. 522 din 13.09.2011

DECIZIA nr. 522 din 13.09.2011: privind amendarea cu 50.000 lei a S.C. EUROMEDIA TV S.R.L cu privire la respectarea regulilor de desfăşurare a campaniei electorale pentru alegerile parţiale parlamentare, precum şi la respectarea regimului difuzării publicităţii politice în cadrul serviciului de programe difuzat în zilele de 20 şi 21 august 2011, de postul UNU TV din Piatra Neamţ.

-
Decizii de sancţionare

/
,

Tabloidele birtanice apelau la detectivi plătiţi pentru a le spiona pe Kate Middleton, J.K. Rowling sau Chelsea Clinton

Tabloidele birtanice apelau la detectivi plătiţi pentru a le spiona pe Kate Middleton, J.K. Rowling sau Chelsea Clinton: Scriitoarea J.K. Rowling, Catherine - ducesa de Cambridge - şi Chelsea Clinton, fiica fostului preşedinte american Bill Cliton, au fost spionate de detectivi privaţi, plătiţi de tabloidele britanice.





Baconschi şi-a făcut blog: "Acesta este spaţiul libertăţii mele". Ce scrie ministrul de Externe în spaţiul virtual

Baconschi şi-a făcut blog: "Acesta este spaţiul libertăţii mele". Ce scrie ministrul de Externe în spaţiul virtual: Teodor Baconschi şi-a lansat blog, pe care scrie că doreşte ca vocea sa să ajungă la tot mai mulţi oameni preocupaţi, asemenea lui, "de soarta acestei ţări sau pur şi simplu interesaţi de gândurile şi viziunea celorlalţi".





IGAS: "Daca nu fac niciun dezacord, nicio televiziune nu ma preia"

IGAS: "Daca nu fac niciun dezacord, nicio televiziune nu ma preia": La inceputul conferintei de presa de la Botosani, ministrul Internelor, Traian Igas, a glumit pe seama atentiei de care "se bucura" din partea presei centrale, atragand atentia jurnalistilor sa ii monitorizeze dezacordurile atunci cand vorbeste, spunand ca numai cand face astfel...

Înregistrări explozive cu Jackie Kennedy. Ce spune despre "îngrozitorul" Martin Luther King, "ţicnitul" Winston Churchill şi "oribila" Indira Gandhi

Înregistrări explozive cu Jackie Kennedy. Ce spune despre "îngrozitorul" Martin Luther King, "ţicnitul" Winston Churchill şi "oribila" Indira Gandhi: La aproape 50 de ani de la asasinarea președintelui american J.F. Kennedy au fost date publicității înregistrări audio cu soția sa, în care această își exprimă părerea despre cei mai influenți oameni ai vremii.

Niculeta Luciu s-a internat în spital şi aşteaptă naşterea tripleţilor

Niculeta Luciu s-a internat în spital şi aşteaptă naşterea tripleţilor: Vedeta TV Nicoleta Luciu s-a internat în spital, unde va fi monitorizată de medicii de specialitate. Însărcinată cu tripleţi, Nicoleta Luciu a precizat că aşteaptă ca cei trei bebeluşi să treacă de 32 de săptămâni şi să...

Ruptură la Realitatea? Elan și Ghiță își împart agajații

Ruptură la Realitatea? Elan și Ghiță își împart agajații: Telenovela Realitatea TV continuă. După scandalul cu scântei Ghiță-Vîntu, preluarea de către Elan Schwartzenberg și intrarea în insolvență, rolurile se mută de la patroni la angajați. În cursul zilei de ieri, mai mulți salariați de la Realitatea Media au fost anunțați că începând de astăzi vor trebui să semneze un contract de angajare cu Asesoft pentru a-și... mai mult »

Performanțe de presă manelizată: “Libertatea” expulzează cadavre

Performanțe de presă manelizată: “Libertatea” expulzează cadavre: Performanțe de presă manelizată: “Libertatea” expulzează cadavre
Rămâne cum s-a mai stabilit: ziariștii de la “Libertatea” se pricep mai bine la femei dezbrăcate decât la jurnalism, iar de-aici rezultă, regretabil, că publicul-țintă de la “Libertatea” este un foarte bun cunoscător de femei dezbrăcate, brava lui, pentru ce atâta logică, gramatică, sintaxă și morfologie, când nuditatea e mult mai simplu de descris și de înțeles?! Problema mare este alta: multe dintre articolele principalelor tabloide din România (“manelizarea de presă” “Libertatea” și “Click!”) exportă către publicul lor favorit, imbecilizare prin “imprudență”. De ce? Simplu: dacă turcul e precum pistolul, ...

Top exemple De ce moare presa scrisă din România » Vertical News

Top exemple De ce moare presa scrisă din România » Vertical News: "Florea Ispir. Targu/Mures spune:
Nimeni nu mai are nevoie de presa scrisa. Sa consuma lemn, se distruge natura degeaba. In trei ani se pune lacatul peste tot"

'via Blog this'

Video:Ultima piesă înregistrată de Amy Winehouse

Poeziile lui Eminescu, pe un camion de 240.000 euro

Poeziile lui Eminescu, pe un camion de 240.000 euro: Un TIR decorat cu o pictură imensă a poetului Mihai Eminescu, dar şi cu două versuri celebre: "Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie/ Ţara mea de glorii, ţara mea de dor!".

Inspectorii de la Autoritatea Rutieră Română au rămas, ieri,...