vineri, 15 martie 2013

ROMÂNII AU TALENT: Emoţii, talente neaşteptate şi surprize de proporţii în a cincea ediţie a show-ului - FOTO, VIDEO

ROMÂNII AU TALENT: Emoţii, talente neaşteptate şi surprize de proporţii în a cincea ediţie a show-ului - FOTO, VIDEO: Cea de-a cincea ediţie a show-ului "Românii au talent", sezonul 3, de la Pro TV, a fost una cu emotii de tot felul, talente care mai de care mai neaşteptate şi surprinzătoare, un juriu pus la încercare de numere extraordinare şi un cuplu de prezentatori pus mereu pe şotii.





GAFA URIAŞĂ la Acces Direct. "Ruşine, Simona Gherghe!" - Media > EVZ.ro

GAFA URIAŞĂ la Acces Direct. "Ruşine, Simona Gherghe!" - Media > EVZ.ro: ""Aşa se minte poporul cu televizorul!!!:( urât din partea voastră... FOARTE URÂÂÂÂÂT!! RUŞINE! Simona mai bine era pt tine la pupitrul ştirilor, la ACCED DIRECT te faci rău tare de râs...""

'via Blog this'

"Românii au talent": A spus că talentul lui este desenul, dar cu vocea a amuţit sala

"Românii au talent": A spus că talentul lui este desenul, dar cu vocea a amuţit sala: Un consilier juridic din Suceava a reuşit cel mai frumos moment din acest sezon al show-ului de la Pro TV.

Doi jurnalişti britanici, reţinuţi în Piața Tiananmen din China

Doi jurnalişti britanici, reţinuţi în Piața Tiananmen din China: Un corespondent și un cameraman ai postului britanic Sky News au fost reținuți, azi, în Piața Tiananmen din China, în timp ce realizau o transmisiune în direct, informează Mediafax

VIDEO. Corespondent al postului Sky News, REŢINUT în China în timpul unei transmisiuni în ...

VIDEO. Corespondent al postului Sky News, REŢINUT în China în timpul unei transmisiuni în ...: Un corespondent si un cameraman ai postului britanic Sky News au fost retinuti, vineri, in timp ce efectuau o transmisiune directa din Piata Tiananmen, in centrul Beijingului, potrivit Mediafax.
Corespondentul Mark Stone si cameramanul al carui nume nu a fost precizat realizau o transmisiune directa despre tranzitia de putere din China.
Citeste si EA este prima femeie aleasa la conducerea cotidianului Le Monde
Echipa postului de televiziune primise autorizatie pentru a filma in Piata ...

Adela Popescu: "Eu şi Radu dorim să ne căsătorim"

Adela Popescu: "Eu şi Radu dorim să ne căsătorim":
Cu toate că deocamdată nu a fost cerută în căsătorie, Adela Popescu visează să devină soţia lui Radu Vâlcan.
Cei doi formează un cuplu nu doar în viaţa de zi cu zi, ci şi în serialul “Pariu cu viaţa”.
După despărţirea de actorul Dan Bordeianu, cântăreaţa şi actriţa Adela Popescu, în vârstă de 26 de ani, a cunoscut din nou iubirea atunci când s-a îndrăgostit de colegul ei de trust, Radu Vâlcan, dar asta doar după ce a trăit şi o scurtă poveste de dragoste cu omul de afaceri Marius Kalmar.
Astăzi, frumoasa actriţă şi cântăreaţă se simte o femeie împlinită şi este pregătită să facă pasul cel mare. După 4 ani de relaţie, Adela şi Radu se gândesc să devină soţ şi soţie, dar şi să devină părinţi.
Citeşte mai mult...

Papa Francisc, într-un interviu din 2012: Jurnaliştii riscă să se îmbolnăvească de coprofilie - Mediafax

Papa Francisc, într-un interviu din 2012: Jurnaliştii riscă să se îmbolnăvească de coprofilie - Mediafax: ""Curia este un organism care serveşte, un organism care mă ajută şi mă serveşte. Uneori apar ştiri negative despre Curie, dar ele sunt adeseori exagerate şi manipulate pentru a răspândi acest scandal. Jurnaliştii riscă uneori să se îmbolnăvească de coprofilie şi de aceea şi de coprofagie - un păcat care murdăreşte toţi oamenii, ce constă în tendinţa de a se concentra pe aspectele negative în locul celor pozitive", a spus cardinalul Jorge Bergoglio."

'via Blog this'

Americanii o adoră! Catrinel Menghia, din nou în celebrul serial CSI

Americanii o adoră! Catrinel Menghia, din nou în celebrul serial CSI:
Catrinel Menghia devine o prezenţă din tot mai des întâlnită la Hollywood.
După o primă apariţie în „CSI: Crime şi Investigaţii“, frumoasa româncă a fost solicitată să joace într-un nou episod al celebrului serial. Topmodelul, Catrinel Marlon, pe numele ei de scenă, a anunţat că a filmat deja pentru episodul „Fearless“, din sezonul 13 al serialului, care va fi difuzat în curând în SUA.
Deocamdată, ea nu a dat detalii despre rolul pe care îl joacă. Reamintim că frumoasa Catrinel Menghia a mai apărut şi în episodul “Double Fault” din CSI, difuzat în Statele Unite de postul de televiziune CBS. În acest episod, frumoasa rimâncă a a jucat rolul Elisabettei, geloasa logodnică italiană a personajului David Hodges (interpretat de actorul Wallace Langham), unul dintre eroii serialului.
După ce şi-a construit o carieră serioasă în lumea modei, fiind una dintre cele mai bine cotate românce în acest domeniu, Catrinel Menghia (27 de ani) s-a îndreptat, ca şi alte colege de breaslă, spre actorie.
Citeşte mai mult...

Juan Pablo Villalobos: Umorul e o arma impotriva puterii de manipulare

Juan Pablo Villalobos: Umorul e o arma impotriva puterii de manipulare: Scriitorul mexican Juan Pablo Villallobos, care prezinta in aceste zile la Bucuresti cartea "Fiesta in Barlog", primul sau roman dintr-o trilogie critica despre Mexic, considera ca "umorul poate fi folosit ca un instrument de rezistenta impotriva realitatii si puterii de manipulare, care a fost folosita de guvernul mexican pentru mult timp".

Stiri.Botosani.ro - Oana Pellea: "Decât să mă uit la TV, mai bine mă înjur singură" : Stiri Botosani, Evenimente, Administratie, Politic, Sanatate, Invatamant, Cultura, Economie, Monden

Stiri.Botosani.ro - Oana Pellea: "Decât să mă uit la TV, mai bine mă înjur singură" : Stiri Botosani, Evenimente, Administratie, Politic, Sanatate, Invatamant, Cultura, Economie, Monden: "Despre televiziune

"Decât să mă uit la televizor mai bine mă duc în baie şi mă înjur singură în oglindă, măcar ştiu că o fac eu. Am senzaţia că se râde de inteligenţa mea, că cineva îşi bate joc, mă crede mult mai proastă decât sunt. Dar, depinde ce vrea fiecare de la viaţa lui. Dacă îmi îngădui să-mi petrec timpul aşa, e o anumită investiţie. Dacă îmi îngădui sau vreau de la mine să-mi petrec timpul altfel, să vorbesc cu un om frumos, să văd un film care să mă încarce şi nu să mă descarce… te descarcă lucrurile urâte, răutatea, mârlănia"."

'via Blog this'