duminică, 25 septembrie 2011

Viceprimarul Alexa schimbă prefixul la Mioriţa

Viceprimarul Alexa schimbă prefixul la Mioriţa: Viceprimarul Cătălin Alexa împlineşte luni patru decenii de viaţă. El şi-a anunţat şi totodată invitat prietenii să marcheze evenimentul la un restaurant din Botoşani. „Luni 26, dacă tot fac...

Mamela Anderson se vrea ambasador

Pamela Anderson se vrea ambasador: Actriţa îşi doreşte să fie luată în serios de presă, iar pentru asta este dispusă să muncească în folosul ONU.

"Tata" e menţionat mai rar ca "mama" în abecedar

"Tata" e menţionat mai rar ca "mama" în abecedar: În cele patru abecedare autorizate de Ministerul Educaţiei, cuvântul “mama" are un număr dublu de apariţii în comparaţie cu “tata", susţin reprezentanţii alianţei TATA.

Mihaela Rădulescu, despre Andreea Marin: „O iert. Poate a avut un moment de rătăcire”

Mihaela Rădulescu, despre Andreea Marin: „O iert. Poate a avut un moment de rătăcire”: Mihaela Rădulescu este dispusă să o ierte pe Andreea Marin pentru jignirile publice pe care i le-a adus, chiar dacă aceasta nu-și va cere scuze.

Incepe evaluarea elevilor!

Incepe evaluarea elevilor!: Elevii de gimnaziu si cei de liceu intra de astazi in focul evaluarilor.

Rezultatele nu vor fi facute publice si nici nu vor fi trecute in catalog, dar vor fi comunicate, individual, parintilor si elevilor. Rezultatele la aceste teste vor fi folosite de profesori pentru a putea...

OPINII: Teme acasă și auxiliare: părerea unui mic profesor căruia îi pasă!

OPINII: Teme acasă și auxiliare: părerea unui mic profesor căruia îi pasă!: De puțin timp, se dorește ca temele date acasă să se rezolve de către elevi doar cu acordul părinților, "în scris". Mă întreb și eu: ce părinte ar fi împotriva temelor?
Ce părinte ar prefera ca fiul său să își...

Generaţia facebook le ceează problemele poliţiştilor locali

Generaţia facebook le ceează problemele poliţiştilor locali:




News Şefii Poliţiei Locale susţin că tinerii cu vârsta cuprinsă între 15 şi 20 de ani le creează cele mai multe probleme. Aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice sau chiar a etnobotanicelor aceşti distrug tot ce le iese în cale.

Test (haios) de perspicacitate

Test (haios) de perspicacitate: 1 Daca din 3 chistoace faci o tigara, din 9 chistoace cate tigari faci?

1. 1
2. 2
3. 3
4. 4
5. 5

2 Un barbat iese dintr-un bar pentru a pleca acasa. E imbracat complet în...

N-AM CRAVATA MEA…Elevi si parinti nemultumiti de uniforme

N-AM CRAVATA MEA…Elevi si parinti nemultumiti de uniforme: Introducerea uniformelor la Grupul Şcolar Darabani nu a adus armonia şi entuziasmul dorit, ci dimpotrivă. S-a creat o întreagă tevatură la sosirea în mai multe tranşe a costumelor, elevii şi ...

Consiliul Judeţean va acorda gratuit un spaţiu Colegiului Grigore Ghica

Consiliul Judeţean va acorda gratuit un spaţiu Colegiului Grigore Ghica:




News În şedinţa de Consiliu Judeţean care va avea loc, conducerea CJ va include pe ordinea de zi un proiect prin care acordă un spaţiu cu titlu gratuit Colegiului Naţional Grigore Ghica din Dorohoi pentru a-şi desfăşura activitatea în acest an şcolar.

Dan Diaconescu: Visul meu a fost sa OTV-izez toata tara si mi l-am indeplinit

Dan Diaconescu: Visul meu a fost sa OTV-izez toata tara si mi l-am indeplinit: Dan Diaconescu, seful partidului PP-DD, a declarat ca partidul sau va intra in Parlament cu peste 30% din voturi fiindca USL-ul este in cadere libera, iar "PDL-ul nu ar trebui sa faca nici pragul electoral".
"Eu am mai multe...

Galerii foto: Europe Direct la Târgul ONG


Imagini de la Târgul ONG Botoşani


Un minut in scaunul cu rotile - o experienţă impresionantă alături de persoanele cu dizabilităţi


Câţiva prieteni şi parteneri ai Europe Direct la Târgul ONG Botoşani


Târgul ONG: Spectacol "Cheia Sol" oferit de Centrul Europe Direct



Tombola Europe Direct la Tîârgul ONG Botoşani



Publicatii Europe Direct la Târgul ONG Botoşani


Târgul ONG Botoşani - La standul Europe Direct



Evenimentul a fost organizat timp de 2 zile în cadrul proiectului "Voluntari de Botoşani – Implicare pentru Dezvoltarea Comunităţii", finanţat de Primăria şi Consiliul Local Botoşani.

Centrul Europe Direct a lansat, în prima zi de activitate, publicaţiile Buzz – şi Euro Buzz  - în 4  pagini şi  cu un  tiraj de 1000 de exemplare fiecare. Publicaţiile au fost împărţite participanţilor de micii jurnalişti de la Asociaţia „Adrian Enache”, parteneri ai EDIC Botoşani.
În cea de-a doua zi, timp de 10 ore în aer liber , Centrul Europe Direct a amenajat un stand propriu şi a oferit un spectacol prin partenerii de la Asociaţia „Cheia Sol”. Au fost distribuite gratuit circa 2000 exemplare din  publicaţii editate de Comisia Europeană şi Centrul Europe Direct Botoşani. A fost distribuit şi completat un chestionar privind activitatea EDIC din anul 2011 şi preferinţiele publicului botoşănean pentru tipurile de activităţi  Europe Direct în anul viitor. A fost organizată o tombolă cu premii. Au fost încheiate parteneriate cu diverse OGN participante. 
La Târgul ONG circa 30 de ONG-uri şi-au promovat activitatea la standuri.
În paralel, a fost organizat un concert susţinut de beneficiarii şi voluntarii organizaţiilor non-guvernamentale botoşănene. Au evoluat pe scenă copii, tineri şi adulţi cu şi fără dizabilităţi, precum şi reprezentanţi ai ONG-urilor culturale botoşănene, tinere talente locale. De asemenea a fost organizat un workshop de dans, iar voluntarii au iniţiat concursuri şi jocuri pentru copii.