duminică, 20 mai 2012

Robin Gibb of the Bee Gees dead at 62

Robin Gibb, membru al trupei Bee Gees, a murit la vârsta de 62 de ani - VIDEO

Robin Gibb, membru al trupei Bee Gees, a murit la vârsta de 62 de ani - VIDEO: Robin Gibb, cântăreţul grupului britanic emblematic Bee Gees, a murit duminică, la vârsta de 62 de ani, după o lungă luptă împotriva cancerului, a anunţat familia acestuia.





RL - 135 ani - Cum a amorsat Securitatea bomba interetnică din Ardeal.

RL - 135 ani - Cum a amorsat Securitatea bomba interetnică din Ardeal.: Cel mai vechi ziar, 'Romania libera", prezinta o retrospectiva a unor evenimente cruciale produse dupa anul 1989.In martie 1990, Nicolae Ceausescu fusese impus­cat, insa vechii activisti de partid continuau sa conduca institutiile publice, sa controleze cea mai mare parte a mass-mediei roma­nesti si sa gestioneze fortele armate. Doar Securitatea fusese desfiintata oficial, fara insa ca acest lucru sa afecteze in vreun fel sistemul de putere care-i implica pe fostii agenti ai politiei ...

Reginele României, în costume populare.

Reginele României, în costume populare.: De Ziua Internationala a Muzeelor, constantenii au avut prilejul de a admira, la Muzeul de Arta, cateva zeci de fotografii din epoca interbelica, reunite intr-o ori­ginala expozitie, intitulata 'Frumoasele straie taranesti ale doamnelor de la oras".
Autorul a sosit special din Germania pentru acest eveniment care i-a surprins in mod placut pe cei prezenti la vernisaj. 'Sunt colaje, sunt lucrari de conceptie in primul rand. Sunt lucrari ale unui proiect in care Peter Jacobi si-a propus sa ...

Bogaţii şi celebrităţile îşi protejează viaţa privată plătind pentru propagarea de ...

Bogaţii şi celebrităţile îşi protejează viaţa privată plătind pentru propagarea de ...: Propagarea de informatii false devine in tot mai mare masura principala modalitate la care apeleaza persoanele bogate si celebritatile pentru a-si feri viata personala de atentia publicului, potrivit unei analize Bloomberg, potrivit Mediafax.
In era informatiei, fiecare tranzactie "lasa urme", fie la retaileri, institutii de stat sau banci, care, combinate cu internetul, fac aproape imposibila ascunderea detaliilor vietii personale a individului.
Bogatii angajeaza consultanti in securitate ...

Mark Zuckerberg s-a căsătorit cu iubita lui, Priscilla Chan

Mark Zuckerberg s-a căsătorit cu iubita lui, Priscilla Chan: Mark Zuckerberg, cofondatorul şi directorul general al Facebook, s-a căsătorit cu iubita lui, Priscilla Chan, sâmbătă, într-o ceremonie care a avut loc la domiciliul său din Palo Alto, California.