luni, 26 martie 2012

SOȚII ADULTERI NU MAI AU SCĂPARE: Trusa de fidelitate depistează sexul "neautorizat"

SOȚII ADULTERI NU MAI AU SCĂPARE: Trusa de fidelitate depistează sexul "neautorizat": O isterie a spionajului. Urmărirea partenerului de viaţă, a celor de afaceri sau a subordonaţilor s-a transformat într-o afacere. Iar administratorii câtorva site-uri din România au sesizat potenţialul şi oferă, la preţuri extrem...

​AUDIO VIDEO Ioan Onisei, CNA: Nu sunt multumit de amenzile mici pe care un post generalist le poate recupera cu 2-3 calupuri de publicitate / E si datoria jurnalistilor sa se implice in asanarea audiovizualului

​AUDIO VIDEO Ioan Onisei, CNA: Nu sunt multumit de amenzile mici pe care un post generalist le poate recupera cu 2-3 calupuri de publicitate / E si datoria jurnalistilor sa se implice in asanarea audiovizualului: "In mod categoric, nu sunt multumit" de nivelul redus al amenzilor aplicate de Consiliul National al Audiovizualului, a declarat vicepresedintele CNA, Ioan Onisei, la Discutia de luni. El spune insa ca un proiect de modificare a actualei legislatii a audiovizualului nu modifica plafonul maxim al amenzilor, in conditiile in care politicenii probabil se gandesc la "ostilitatea pe care unele posturi de radio sau de televiziune ar avea-o fata de ei" daca ar initia o astfel de schimbare.
  • Ioan Onisei: Mai multi oameni ar trebui sa contribuie la asanarea spatiului audiovizual. Este in egala masura datoria CNA, datoria Parlamentului, dar si datoria jurnalistilor.

Cartea lui Cătălin Botezatu a bătut la vânzări biografia lui Steve Jobs VIDEO

Cartea lui Cătălin Botezatu a bătut la vânzări biografia lui Steve Jobs VIDEO:
După nici măcar o lună de la lansaraea audiobook-ului "Trei vieţi. Pedeapsa", Cătălin Botezatu se bucură de vânzări mai mari decât cele ale biografiei lui Steve Jobs, fondatorul Apple.
Audiobook-ul intitulat "Trei vieţi. Pedeapsa" după romanul biografic cu acelaşi nume, scris de Monica Vlad, a fost lansat pe 8 martie, chiar de Ziua Femeii. "Nu este doar o carte citită de o voce frumoasă, ca cea a lui Gabriel Duţu, ci are şi muzică, efecte sonore pe pasajele citite de mine. Succesul pe care primul roman despre viaţa mea l-a avut ne-a determinat să scoatem cartea pe suport audio, iar recent, am scos-o şi în format ebook, aşa că poate fi descărcată pe telefoanele smart, tabletele de toate tipurile, laptop sau computer", a declarat Cătălin Botezatu.
Cereri de la românii de peste hotare
Cătălin Botezatu s-a arătat plăcut impresionat să constate că românii de peste hotare au fost foarte interesaţi de cartea sa. "Am avut cereri de la românii de peste hotare care o doreau, dar le era greu să şi-o procure. Am avut supriza ca după numai două săptămâni să bată biografia lui Steve Jobs, ceea ce ne-a flatat. În iarnă va apărea şi

Citeşte mai mult...

Maria Tiprigan: “Nu o sa mai fie goana de a acumula cat mai multe adeverinte pentru obtinerea gradatiilor de merit”

Maria Tiprigan: “Nu o sa mai fie goana de a acumula cat mai multe adeverinte pentru obtinerea gradatiilor de merit”: Gradatiile de merit vor fi obtinute mult mai greu din anul scolar urmator, sustine presedintele Sindicatului Invatamantului Preuniversitar, Maria Tiprigan.

Potrivit acesteia, pentru a obtine gradatie de merit, cadrele didactice vor trebui sa intocmeasca proiecte, si nu va mai fi...

Ce articole au circulat pe Facebook. Primul videoclip al lui Ștefan Stan, distribuit de peste 1.500 de ori

Ce articole au circulat pe Facebook. Primul videoclip al lui Ștefan Stan, distribuit de peste 1.500 de ori:  Primul videoclip al lui Ștefan Stan, câștigătorul concursului Vocea României, a fost vedetă pe Facebook în săptămâna 19 – 26 martie, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO. Articolul a fost postat pe rețeaua de socializare de peste 1.531 de ori. Un articol despre Facebook a fost în topul celor mai distribuite materiale. Virusul “Cine ți-a vizitat... mai mult »

Megan Fox şi Brian Austin Green, daţi în judecată pentru agresarea unui paparazzo

Megan Fox şi Brian Austin Green, daţi în judecată pentru agresarea unui paparazzo: Megan Fox şi Brian Austin Green au fost daţi în judecată, luni, la Curtea Superioară din Los Angeles, de un paparazzo care susţine că a fost bătut cu brutalitate de actor, la îndemnul soţiei acestuia, pe o plajă din Hawaii. Delbert Shaw susţine că încerca să realizeze câteva fotografii cu Brian Austin Green şi Megan Fox, care se sărutau, în decembrie 2011, pe plaja din faţa hotelului Four Seasons Resort din Hualalai din Hawaii, în momentul în care ambii actori au început să îl ameninţe verbal.





Fabrica de staruri, mai slabă ca la debut. Te cunosc de undeva, bătută de Soldatul universal. Bendeac, primul duminică

Fabrica de staruri, mai slabă ca la debut. Te cunosc de undeva, bătută de Soldatul universal. Bendeac, primul duminică: A doua ediție a Fabricii de staruri prezentate de Vizante a avut audiențe mai mici decât la debutul de pe TVR 1 de săptămâna trecută. Te cunosc de undeva (Antena 1), a fost bătută de Soldatul universal de pe Pro TV, cu Jean Claude van Damme. Duminică, Bendeac și-a menținut primul loc, cu În puii... mai mult »

Agenția Newsin, băgată oficial în insolvență de Agenția France Press

Agenția Newsin, băgată oficial în insolvență de Agenția France Press: Tribunalul București a admis, în urmă cu două săptămâni, intrarea în insolvență a Newsin Media, agenția de presă deținută de Realitatea Media. Cerea a fost făcută de Agenția France Press încă din 2010. Tribunalul București a numit în aceeași ședință și administratorul judiciar: Cabinet individual de insolvență Dumitru Silvan Găvenea. Totodată, instanța a dat dispoziție... mai mult »

Fotografii de la aniversarea a 90 de ani a Regelui Mihai,în albumul "Jubileul Regelui".

Fotografii de la aniversarea a 90 de ani a Regelui Mihai,în albumul "Jubileul Regelui".: Albumul "Jubileul Regelui", care cuprinde fotografii de la evenimentele organizate anul trecut pentru a marca aniversarea de 90 de ani a Regelui Mihai, va fi lansat vineri, de la ora 19.00, la libraria Bastilia din Bucuresti, in prezenta Principelui Radu, potrivit Mediafax.
Lansarea albumului "Jubileul Regelui" completeaza seria de evenimente organizate anul trecut in Romania pentru a marca aniversarea Regelui Mihai, care a implinit, pe 25 octombrie 2011, varsta de 90 de ani. Albumul este un ...

Uma Thurman, în vacanţă. Cum arată actriţa gravidă în costum de baie - FOTO

Uma Thurman, în vacanţă. Cum arată actriţa gravidă în costum de baie - FOTO: Actriţa Uma Thurman, însărcinată pentru a treia oară, a fost fotografiată în vacanţă, alături de familie. Într-o vacanţă petrecută de vedeta din "Kill Bill" în St. Barts, vedeta nu s-a sfiit să facă sărituri în apă.