miercuri, 6 martie 2013

Ce schimbări va aduce Facebook? Un News Feed pe gustul fiecărui utilizator | adevarul.ro

Ce schimbări va aduce Facebook? Un News Feed pe gustul fiecărui utilizator | adevarul.ro: "Facebook şi-a anunţat evenimentul la începutul lunii şi a spus doar că noutăţile vor veni pentru News Feed, în ciuda ultimelor indicii că şi un Timeline nou este în pregătire. TechCrunch, citat de The Verge, raportează că noul flux de ştiri va fi împărţit pe anumite categorii pentru a face navigarea mai uşoară. Astfel, va exista partea cu cele mai importante ştiri, cele mai noi ştiri sau doar fluxul cu fotografii ori muzica pe care o ascultă prietenii."

'via Blog this'

Istoria pe care nu o vom uita niciodată: Torţionarii României. Lista „călăilor” care au spălat minţi şi au „reeducat” cu pumnul milioane de români. Fenomenul Piteşti şi metodele de tortură de la Sighet | adevarul.ro

Istoria pe care nu o vom uita niciodată: Torţionarii României. Lista „călăilor” care au spălat minţi şi au „reeducat” cu pumnul milioane de români. Fenomenul Piteşti şi metodele de tortură de la Sighet | adevarul.ro: "Imaginaţia torţionarilor depăşea chiar şi cele mai groaznice metode de tortură folosite de Inchiziţie în Evul Mediu. Cei care au trecut prin închisorile comuniste şi au scăpat cu viaţă nu au uitat o clipă chinurile la care au fost supuşi de aceşti indivizi, fără suflet, cu cel mult patru clase, dar care erau şcoliţi vreo 3-4 luni în metode de torţionare."

'via Blog this'

Primul miliardar al României îi ataca pe dușmanii lui Ceaușescu - Amintiri din Epoca de Aur > EVZ.ro

Primul miliardar al României îi ataca pe dușmanii lui Ceaușescu - Amintiri din Epoca de Aur > EVZ.ro: "Astfel, cunoscutul disident comunist este catalogat ca fiind "de origine incertă", "pre tins scriitor", "trăieşte din resurse du bioase", "vădeşte sentimente ruseşti " , "necalificat", "hibrid fără ţară" etc. În epistolă, Drăgan susţine că-l ştie pe directorul postului de multă vreme, însă nu ascultă emisiunile postului condus de Noel Bernard. Prezentăm pasaje din scrisoarea care se regăseşte în arhiva comitetului politic executiv al CC al PCR şi datată 23 octombrie 1979."

'via Blog this'

Primul miliardar al României îi ataca pe dușmanii lui Ceaușescu - Amintiri din Epoca de Aur > EVZ.ro

Primul miliardar al României îi ataca pe dușmanii lui Ceaușescu - Amintiri din Epoca de Aur > EVZ.ro: "Sponsorul lui Vadim Tudor
În 2006, Iosif Constantin Drăgan a fost desemnat cel mai bogat român, cu o avere de 1,3 miliarde de dolari. Susţinător al Gărzii de Fier, pleacă în 1940 în Italia, la studii. În 1948, fondează o companie de distribuţie a gazului petrolier lichefiat, Butan Gas. După Revoluţia din 1989 le-a dat suport financiar lui Eugen Barbu şi lui Corneliu Vadim Tudor pentru a-şi lansa revista "România Mare". În 1995, la vârsta de 78 de ani, Drăgan s-a căsătorit cu Daniela Veronica Guşă (foto). Aceasta avea la momentul respectiv 22 de ani. Este fiica generalului Ştefan Guşă, fostul şef al Marelui Stat Major al Armatei Române înainte de ,89. Drăgan a murit pe 21 august 2008, la Palma de Mallorca."

'via Blog this'

Nicolăescu, supărat pe presă: Daţi multe emoţii pe televizoare şi îmbolnăviţi oamenii de inimă

Nicolăescu, supărat pe presă: Daţi multe emoţii pe televizoare şi îmbolnăviţi oamenii de inimă: Ministrul Sănătăţii s-a supărat pe presă şi i-a acuzat pe jurnalişti că le provoacă afecţiuni cardiace bolnavilor de cancer. Asta după ce Realitatea TV a difuzat mai multe reportaje în care a arătat că, deşi Guvernul a alocat bani pentru medicamente...

PATRICIA KAAS - "AVEC CE SOLEIL" (Clip Officiel)

UPDATE Lift prabusit in gol la Casa Presei: trei persoane sunt accidentate

UPDATE Lift prabusit in gol la Casa Presei: trei persoane sunt accidentate: Trei persoane au fost ranite, miercuri dupa-amiaza, dupa ce un lift a cazut in gol de la nivelul etajului doi in cladirea Casei Presei.

Sportul, apa şi somnul, regulile de frumuseţe ale lui Jojo

Sportul, apa şi somnul, regulile de frumuseţe ale lui Jojo:
Actriţa Cătălina Grama, cunoscută publicului drept Jojo mărturiseşte că are mereu o atitudine pozitivă şi multă energie datorită sportului şi alimentaţiei echilibrate.
Vedeta a împărtăşit regulile pe care le urmează pentru a avea un tonus bun atunci când ai de făcut faţă provocărilor zilnice.
"Sportul este foarte important! Sănătatea noastră depinde de asta. În plus, mişcarea îţi creează şi o stare bună de spirit, aşa că devine cu atât mai importanta. Îmi place să alerg, la sală sau în afara ei, şi să fac mişcare indiferent ce înseamnă asta: o plimbare, sală, înot, hiking, etc. Beau zilnic limonadă sau un pahar cu suc proaspăt de portocale şi merg la sală săptămânal de cât mai multe ori. Mănânc atent şi sunt foarte activă. Apa trebuie să ne fie cel mai bun prieten pentru că este esenţială în a menţine echilibrul unui organism din toate punctele de vedere. O piele frumoasă şi hidratată, un păr luminos şi sănătatea noastră se datorează în cea mai mare măsură apei pe care o bem în fiecare zi. Somnul... E refugiul nostru. Şi nimic nu ne ajută mai bine să ne refacem din orice punct de vedere. Frumuseţea înseamnă sănătate şi o anumită stare de

Citeşte mai mult...

Fundatia Soros a solicitat publicarea Bugetului intr-un format deschis, pentru a putea prelucra mai usor datele. Finantele nu vor sa auda decat de formatu PDF

Fundatia Soros a solicitat publicarea Bugetului intr-un format deschis, pentru a putea prelucra mai usor datele. Finantele nu vor sa auda decat de formatu PDF: Dezamagita de raspunsul oficial al Ministrului delegat pentru Buget, Liviu Voinea, (vezi atasament) care a refuzat publicarea bugetului public in format deschis fundatia Soros a dat miercuri publicitatii o scrisoare deschisa prin care solicita premierului sa intervina pentru a flexibiliza pozitia Finantelor. "Bugetul poate fi lecturat pe site-ul Ministerului de Finante. Cine vrea sa o faca, are nevoie de multa rabdare, caci vorbim de 54 de documente PDF care insumeaza cateva sute de pagini. Daca un cetatean si-ar dori sa afle cu usurinta cat cheltuie statul cu masinile - un exemplu oarecare- nu are decat sa stea sa buchiseasca toate aceste tabele", se arata in scrisoarea deschisa a Fundatiei Soros.

Televiziunea publică, sancţionată de CNA pentru nerespectarea protecţiei minorilor

Televiziunea publică, sancţionată de CNA pentru nerespectarea protecţiei minorilor: În şedinţa de ieri, Consiliul Naţional al Audiovizualului a hotărât şi să emită Decizii de intrare în legalitate în privinţa materialelor audiovizuale de promovare a social-democraţilor europeni.

Sultanul Suleyman a „gătit” mai bine decât MasterChefii de pe Pro

Sultanul Suleyman a „gătit” mai bine decât MasterChefii de pe Pro: MasterChef a pornit noul sezon în coada lui Suleyman. Emisiunea de pe Pro TV a fost depășită, aseară, de serialul difuzat de Kanal D, atât

Mădălin Voicu ataca din nou: Toţi boschetarii şi toate rapandulele au ajuns să cânte la Eurovision

Mădălin Voicu ataca din nou: Toţi boschetarii şi toate rapandulele au ajuns să cânte la Eurovision: Eurovisionul este un fel de Miss Piranda la nivel european, susţine Mădălin Voicu. Toţi boschetarii şi toate rapandulele pot să cânte acolo, iar melodiile din concurs nu au nicio valoare muzicală, crede deputatul.

"Din punctul meu...