miercuri, 1 august 2012

Șefii editoriali ai tabloidului Libertatea și-au dat demisia

Șefii editoriali ai tabloidului Libertatea și-au dat demisia: Două demisii la Libertatea. Ana Niță, redactor-șef al tabloidului Libertatea și Irinel Antoniu, redactor-șef adjunct, și-au anunțat astăzi demisiile. Poziția de redactor șef interimar a

Shakira vine la Bucureşti! VEZI surprinzătorul motiv

Shakira vine la Bucureşti! VEZI surprinzătorul motiv: Cântăreaţa va sosi, în curând, la Bucureşti, însă nu pentru a susţine vreun spectacol. Cântăreaţa are alte planuri în privinţa călătoriei în ţara noastră, potrivit CanCan.

“Romii să se întoarcă în ţara lor”, primul post de radio din Italia închis pentru rasism

“Romii să se întoarcă în ţara lor”, primul post de radio din Italia închis pentru rasism:

Romii? “Aceştia sunt oameni care trebuie să se întoarcă în ţara lor, aceşti oameni care
trăiesc numai din furat”. “Negrul” care cere de pomană la spital? “Să trimitem câţiva dintre cei care lovesc cu piciorul din fotbalul istoric fiorentin, o frumoasă echipă din aceia la care mă refer eu, o frumoasă descărcare de ciomege”. Tunisienii scăpaţi din închisori? “C... care au ajuns în Italia”.
Cu opinii de acest tip îşi întreţinea ascultătorii postului său Radio Studio 54 Guido Gheri, consilier local la Scandicci pentru lista civică de dreapta Voce al Popolo. Şi pentru opinii precum acestea Procuratura din Firenze, după ce a pus sigilii emiţătorului în aprilie, acum a cerut trimiterea sa în judecată pentru “propagandă de idei fondate pe ură rasială”, scrie "La Nazione".
Gheri este acuzat şi de defăimare. El ar fi insultat pe calea eterului un fost colaborator al postului său de radio, dăruindu-i în direct epitete precum “castrat”, “comunist de ...”, “laş“ şi aşa mai departe. Tocmai pentru stilul său, vorbitorul a avut parte în trecut şi de alte plângeri, dar şi de o faimă discretă în Firenze şi provincie.
Citeşte mai mult...

Ponta, regele junglei care a redevenit România.

Ponta, regele junglei care a redevenit România.: Nu exista tratament pentru dependenta lui Ponta de metoda agresiva de a face politica. El exagereaza, minte, ameninta ca orice mic terorist crescut in spiritul impertinentei si al provocarii.
De 23 de ani, Romania postcomunista se prezinta sub forma unui hibrid, pastrand, in buna masura, vechile ideologii ale sta tului dominat de partidul unic. Unei elite reciclate, reconsolidate de ca tre cei disperati sa se im bogateasca prin orice mij loace, i s-au alaturat defectorii din tabara reformista, ...

MOSCOVA NU CREDE ÎN BOICOT

MOSCOVA NU CREDE ÎN BOICOT: ...Moscova crede în forță, și o recomandă acoliților săi.