duminică, 19 februarie 2012

Antena 1 a suspendat Super Bingo Metropolis. Phoenix Games: Difuzarea emisiunii nu a fost posibila din cauza obstructionarii de catre ANAF. Vom recurge la caile legale

Antena 1 a suspendat Super Bingo Metropolis. Phoenix Games: Difuzarea emisiunii nu a fost posibila din cauza obstructionarii de catre ANAF. Vom recurge la caile legale: Antena 1 a suspendat difuzarea Super Bingo Metropolis astfel incat duminica, la ora 16:00, postul de televiziune a ales sa transmita un film. Intr-un comunicat transmis HotNews.ro, S.C. PHOENIX GAMES SRL (organizatorii jocului) declara ca difuzarea emisiunii nu a fost posibila din cauza obstructionarii de catre reprezentantii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si ca, in decursul saptamanii viitoare, societatea va recurge la caile legale. Organizatorii mai precizeaza ca, in cazul unui rezultat nefavorabil, participantilor la editia anulata li se va restitui integral contravaloarea cartoanelor de bingo achizitionate.

5 Video selectate: Romanii au talent 2012

5 Video selectate: Romanii au talent 2012:
Daniel Gabriel Ştefănescu piesa "Frumoasa mea" la fluier. El a urcat pe scenă alături de tatăl său care l-a acompaniat la chitrară.





Beatrice şi Laurenţiu Ion, doi fraţi acrobaţi, au reuşit nişte mişcări care au lăsat juriul fără cuvinte. Laurentiu, de 20 ani şi sora lui, Beatrice, de 9 ani, mai au doi fraţi şi, împreună cu mama lor, locuiesc abuziv într-o casă părăsită, pe care au ocupat-o după ce au rămas fără un acoperiş deasupra capului.




Patru băieţi cu vârste de 20 şi 21 de ani, şi-au prezentat trupa drept "Gold Mask" şi au venit îmbrăcaţi corespunzător: cu măşti aurii pe faţă. Ei au făcut un număr de breakdance foarte bine sincronizat.

Vineri seară nu au lipsit nici jongleriile. Claudiu Toader a arătat publicului că se poate face spectacol cu orice, chiar şi cu blatul de pizza.

Ceteraşul Vasile Godja, de 20 de ani, din comuna Oncesti, Maramureş, a ridicat sala în picioare cu spectacolul său în care a cântat cu vioara pe umăr, cu vioara la ceafă şi cu arcuşul la brâu.

Demisia preşedintelui Germaniei, un triumf al moralei – şi al presei.

Demisia preşedintelui Germaniei, un triumf al moralei – şi al presei.: Vineri dimineata la 11:03, agentia germana de stiri DPA a transmis, pentru a 25a oara in istoria sa de 63 de, ani o asa-zisa 'stire-fulger": demisia presedintelui Germaniei, Christian Wulff. Printre stirile carora DPA le-a mai acordat cel mai inalt grad de importanta s-au numarat, in cursul anilor, victoria echipei nationale de fotbal a Germaniei la Campionatul Mondial din 1954, asasinarea lui John F. Kennedy sau aterizarea misiunii Apollo 11 pe Luna.
Spre deosebire de ultimele doua stiri, cea ...

Video:Vasile Godja la Romanii au Talent

Radu Moraru: Până acum sunt 100 de acționari. Nașul TV estimat să fie lansat la sfârșitul lui februarie

Radu Moraru: Până acum sunt 100 de acționari. Nașul TV estimat să fie lansat la sfârșitul lui februarie: Radu Moraru a răspuns câtorva întrebări pentru paginademedia.ro despre lansarea Nașul TV. El spune că, oână acum, aproximativ 100 de persoane au cumpărat acțiuni la Nașul TV, iar televiziunea este programată să apară la sfârșitul lui februarie. “Ne vom lansa prudent, nu ne aruncăm la cheltuieli mari, fiindcă suntem prima televiziune din România care se face... mai mult »

INTERVIU Miss Boboc 2011 Mara Bucşinescu : Sunt şi fete mai frumoase decât mine

INTERVIU Miss Boboc 2011 Mara Bucşinescu : Sunt şi fete mai frumoase decât mine: Mara Bucşinescu este cea mai frumoasă elevă de clasa a IX-a din Botoşani. Ea a obţinut titlul de Miss Boboc Botoşani şi Miss Popularitate 2011. Are 15 ani şi este elevă în clasa aIX-a B la Liceul...