marți, 4 septembrie 2012

Michel Teló e Sorriso Maroto - É Nóis Faze Parapapá

Andrei Pleșu: Antonescu e o "nulitate volubilă", Ponta - "blocat în ultimele faze ale pubertăţii"

Andrei Pleșu: Antonescu e o "nulitate volubilă", Ponta - "blocat în ultimele faze ale pubertăţii": Crin Antonescu este o nulitate volubilă, dar periculoasă, iar Victor Ponta suferă de o "euforie a poziţiei în care a ajuns mai repede decât şi-a imaginat". Acestea sunt câteva dintre părerile lui Andrei Pleșu despre ultimele...

Cum isi inchipuiau oamenii de la 1899 ca va arata lumea in 2000? - De la frizeria automata la pompierul zburator

Cum isi inchipuiau oamenii de la 1899 ca va arata lumea in 2000? - De la frizeria automata la pompierul zburator: Viitorul exercita mereu o deosebita fascinatie asupra oamenilor si predictiile despre cum va arata lumea peste un secol contin elemente SF. Site-ul Gizmodo a prezentat cateva desene despre cum isi inchipuiau oamenii de pe la 1900 ca va arata lumea la final de secol 21. Rezultatul? Artistii isi inchipuiau ca vor exista frizerii automate, pompieri zburatori si aparate care fac curat in casa.

Înfrăţire între Festivalul de la Sanremo şi cel de la Mamaia/ VIDEO

Înfrăţire între Festivalul de la Sanremo şi cel de la Mamaia/ VIDEO:
Laureaţii Festivalului Mamaia vor avea ocazia să cânte pe scena prestigiosului eveniment, ce are loc în fiecare an în Italia, la Sanremo.
Producătorul general “Mamaia 2012”, Niki Constantinescu anunţa zilele trecute despre o înfrăţire între Festivalul de la Sanremo şi Festivalul de Muzică Uşoară Mamaia, urmând ca în toamna acestui an să se semneze actele oficial. Mai exact, laureaţii de la secţiunea Interpretare vor susţine microrecitaluri pe scena Teatrului Ariston din Sanremo şi viceversa, şi de ce nu şi prestaţia interpreţilor consacraţi”, anunţă adevarulcaracalean.ro.
Încântat de idee, Gianni Morandi, promoterul italian care va cânta în curând şi la Bucureşti, a acceptat ca laureaţii de la Mamaia să cânte pe scena evenimentului pe care îl produce an de an la Sanremo, iar cei care câştigă în Italia să cânte şi pe scena de la Festivalul Mamaia. Astfel, ediţia a 43-a, din 2013, a Festivalului de Muzică Uşoară Mamaia va fi rampa de lansare a tinerelor talente române pe scena unui mare festival de talie internaţională, Sanremo. Cele două evenimente, cel român şi cel italian îşi vor deschide unul altuia, în mod oficial, porţile, de anul viitor.


Citeşte mai mult...

BRAT: Tirajele ziarelor româneşti, în scădere în al doilea trimestru al anului 2012

BRAT: Tirajele ziarelor româneşti, în scădere în al doilea trimestru al anului 2012: Ziarele româneşti au înregistrat, în perioada aprilie - iunie, scăderi ale tirajelor comparativ cu perioada similară a anului 2011, cele mai vândute titluri în al doilea trimestru al anului fiind tabloidele Click! şi Libertatea.





"Evenimentul zilei", singurul ziar quality care a crescut în ultimul an!

"Evenimentul zilei", singurul ziar quality care a crescut în ultimul an!: Cotidianul "Evenimentul zilei" este singurul cotidian quality care a înregistrat o creștere a vânzărilor în perioada aprilie-iunie 2012. Potrivit celor mai recente date de vânzări publicate de Biroul Român de Audit al Tirajelor...

4 Septembrie. TVR, tot mai aproape de concedieri. The Economist: „Jurnaliștii români sunt victimele unei campanii fioroase”

4 Septembrie. TVR, tot mai aproape de concedieri. The Economist: „Jurnaliștii români sunt victimele unei campanii fioroase”: TVR DECLANȘEAZĂ PROCEDURILE PENTRU CONCEDIERILE COLECTIVE. Conducerea SRTv va solicita, miercuri, deschiderea dialogului cu partenerii sociali, consultările urmând să vizeze “diminuarea consecinţelor concedierilor colective şi