duminică, 22 mai 2011

Revista presei CNA 23 mai


Notă:  aproape toate articolele au foarte multă reclamă, greu de citit!
• ACTUALITATE
UPDATE 22 MAI Conducerea GSP TV s-a miscat repede după finalul abrupt al contractului cu RDS-RCS, tradus prin scoaterea postului din grila Digi sîmbătă seara, la ora 23:00, imediat după finalul campionatului.
Astfel, surse din Intact spun că, de săptămîna viitoare, GSP TV va putea fi recepţionat pe alte platforme. Contractele cu UPC, cu Romtelecom şi cu cabliştii independenţi din ţară au fost deja semnate. Citeşte tot articolul

Imediat după finalul ultimei etape din Liga 1, RCS RDS a decis să scoată din grila de programe postul GSPTV.
Pe frecvenţa pe care transmitea GSP TV a fost introdus DigiSport. Citeşte tot articolul

Alte articole cu acelaşi subiect:

Cunoscutul sociolog, fost senator PSD, a achiziţionat alături de fostul PSD-ist Ioan Rus şi de Arpad Paszkany, finanţatorul echipei CFR Cluj, două televiziuni, două ziare şi un site de ştiri din Cluj.
Vasile Dâncu, preşedintele institutului de sondare IRES, intenţionează să relanseze trustul de media din care fac parte şi posturile NCN şi Transilvania Channel. Citeşte tot articolul

Alt articol cu acelaşi subiect:

• OPINII
„Analişti” 
Cezar PAUL-BĂDESCU 
Dilema-Veche
Săptămîna trecută scriam despre mania televiziunilor de a invita aceleaşi figuri pe post de analişti şi mă opream la un caz flagrant de impostură.
În fine, trecînd peste cazul respectiv, întrebarea rămîne: De ce televiziunile ne oferă cu obstinaţie aceiaşi comentatori, oricît ar fi ei de urechişti, de penibili, de compromişi chiar? Citeşte tot articolul

O ştire-bombă, care va da dinamica întregii pieţe TV din România, în următorii ani: PRO TV a cumpărat un al doilea format puternic de talent show, “The Voice of…”, creat în Olanda de Jan de Mol, cel cu Big Brother.Citeşte tot articolul

• INTERVIU
Şeful reţelei internaţionale Discovery a vorbit în exclusivitate pentru ziarul „Adevărul“ despre viitorul televiziunii 3D şi despre investiţiile companiei.
Reţeaua de televiziune Discovery nu este pregătită să investească în televiziuni 3D, care are costuri de producţie cu 50% mai mari decât televiziunea standard. Citeşte tot articolul

• DIVERSE
Elan Schwartzenberg a vândut postul Publika TV, din Moldova, lui Dumitru Țâra, partener local și director general al televiziunii de peste Prut. Citeşte tot articolul

Alt articol cu acelaşi subiect:

Cum să vă pregătiţi pentru un examen.

Cum să vă pregătiţi pentru un examen.: "Perioada examenelor si a admiterilor se apropie, iar pregatirea este bine sa fie realizata din timp pentru un succes. Fie ca vorbim de intrarea la facultate sau de finalizarea unui curs de dezvoltare profesionala, stabilirea unor pasi pentru a consolida cunostintele necesare evaluarii este mai mult decat necesara. Lucrurile lasate si indeplinite in ultimul moment, in cele mai multe cazuri, nu fac decat sa ofere dezamagiri.
Georgiana Ceausu, masteranda la economie europeana, marturiseste ca nu ..."

Lauri pentru Ansamblul folcloric "Doruleţ" al Grupului Scolar "Dimitrie Negreanu" la Festivalul Internaţional al formaţiilor folclorice ale elevilor!

Lauri pentru Ansamblul folcloric "Doruleţ" al Grupului Scolar "Dimitrie Negreanu" la Festivalul Internaţional al formaţiilor folclorice ale elevilor!: "Rezultate notabile pentru Ansamblul folcloric "Doruleţ" al Grupului Şcolar "Dimitrie Negreanu" Botoşani, la Festivalul Internaţional al formaţiilor folclorice ale elevilor "Cântă bucium pe Ceahlău", desfăşurat în..."

INTERVIU – VIDEO | FLORESCU: “Din banii castigati imi iau un calculator, o camera si ma mut la Bucuresti”

INTERVIU – VIDEO | FLORESCU: “Din banii castigati imi iau un calculator, o camera si ma mut la Bucuresti”: "

Asaltat de copii pentru autografe, la “MISS PDL Botosani”, magicianul Stefan Florescu s-a oprit pret de un minut din scris si a dezvaluit in exclusivitate pentru Botosaneni.ro, planurile sale de viitor.

.

Vrea sa se mute in Bucuresti, sa-si ia un calculator nou si o camera video.

“Din banii castigati (3.000 de euro) la “Dansez pentru Tine”, vreau sa-mi iau un calculator nou, o camera video si sa ma mut probabil in Bucuresti, adica sa ma instalez pentru inceput, deoarece vreau sa fac o cariera in “freestyle footbal”, a marturisit Stefan Florescu.

Florescu e fanul nostru: “Citeste si tu Botosaneni.ro, eu il citesc in fiecare zi! “

” Ce mesaj sa am pentru voi ? “Citeste si tu Botosaneni.ro, eu il citesc in fiecare zi! “, a spus Florescu.


GALERIE FOTO | cu Stefan Florescu la Miss PDL

__





Florescu: ” Citeste si tu Botosaneni.ro , eu il citesc in fiecare zi! “
"

Cele mai bune universităţi din lume… Just in case...

Cele mai bune universităţi din lume… Just in case...: "
Universitatea Harvard, din Statele Unite, a fost desemnata drept universitatea cu cea mai buna 'reputatie' din lume. Publicatia The Times Higher Education a realizat un clasament al celor mai bune 200 de universitati cu cea mai buna reputatie din lume, noteaza BBC. Pe primele zece pozitii ale topului apar sapte universitati din Statele Unite, doua din Marea Britanie si una din Japonia.
Astfel, dupa Harvard, locul doi este ocupat de MTI Massachusetts Institute of Technology, iar trei ii revine universitatii Cambridge din Marea Britanie. Pe patru si cinci regasim doua universitati din SUA - Berkeley, respectiv Stanford.
Celebra Universitate britanica Oxford se afla in clasament pe locul 6, urmata pe 7 de Princeton (SUA). Universitatea Tokyo, din Japonia este pe locul 8, pe 9 Yale, iar pe 10 California Institute of Technology.
Lista celor mai bune 200 de institutii de invatamant superior a fost realizata pe baza unui sondaj de opinie realizat in 2010, pe un esantion de peste 13.000 de cadre universitare din intreaga lume. (www.ziare.com)
"

Video: Blonda şi preşedintele - Happy Birthday Mr. President

Romii români în presa britanică: de la "Fagin" al lui Charles Dickens la "Bulevardul Beneficiilor"

Romii români în presa britanică: de la "Fagin" al lui Charles Dickens la "Bulevardul Beneficiilor": "Exploatarea sistemului de beneficii sociale din M. Britanie de către romii români şi infracţiunile pe care le comit aceştia au atras din nou atenţia presei britanice, care a publicat la acest sfârşit de săptămână articole ample pe acest subiect, după condamnarea membrilor unei grupări din Ţăndărei.





"

Teo: "Am căzut între pat şi calorifer şi acolo am rămas! Doamne,ce-am ajuns!"

Teo: "Am căzut între pat şi calorifer şi acolo am rămas! Doamne,ce-am ajuns!": ""La ziua Maiei, am mâncat puţin tort. Recunosc că l-am mâncat cu foarte multă teamă. Nu că mă-ngraş, dar dacă se întâmplă ceva? Nu mi s-a întâmplat nimic. Altă dată am mâncat seminţe... La fel, nu mi s-a întâmplat nimic...."

Ai dat "Like" recent? Esti spionat!

Ai dat "Like" recent? Esti spionat!: "Butoanele "Like" al Facebook si "Tweet" de la Twitter ce au invadat internetul par sa faca mai mult decat sa te ajute sa-ti impartasesti articolele preferate.
Omniprezentele butoane de sharing ajuta utilizatorii sa isi anunte..."

Articolul saptamanii: 15-21 Mai 2011

Articolul saptamanii: 15-21 Mai 2011: "Iata si care sunt propunerile noastre pentru “Articolul Saptamanii => 15-21 Mai 2011″: ================================================================== [1]==>> Pe “hemenamin” gasim: “TU, omul “ “Mereu te intrebi de ce ti se intampla tie anumite lucruri, dar daca nu ti se intampla tie ce faceai? Daca nu erai tu acela, atunci nu era nimeni. Fiecarui om i s-a stabilit [...]"