vineri, 9 decembrie 2011

Românii care vor să cucerească Germania: Cei trei artişti selectaţi la "Vocea Germaniei" şi piesele cu care au fost aleşi - FOTO, VIDEO

Românii care vor să cucerească Germania: Cei trei artişti selectaţi la "Vocea Germaniei" şi piesele cu care au fost aleşi - FOTO, VIDEO: Românii Ramona Nerra şi Fănel Cornelius şi cântăreaţa de origine română Jeannette Dalia Curta au fost selectaţi în competiţia "Vocea Germaniei", difuzată în Germania pe Pro7 şi Sat.1, potrivit site-ului competiţiei.





Wikileaks dă în vileag sistemele de monitorizare în masă ale Ucrainei.

Wikileaks dă în vileag sistemele de monitorizare în masă ale Ucrainei.: Acum cateva zile, site-ul WikiLeaks a publicat cateva sute de documente ce prezinta multe companii ce vand servicii si echipamente de monitorizare in masa a comunicatiilor. Desi nu este suprinzator faptul ca exista astfel de companii, este totusi surprinzator cat de multe sunt si, mai ales, cui furnizeza servicii. Un detaliu ce mi-a atras atentia este ca, printre tarile ce dezvolta si vand astfel de servicii, se afla vecina noastra Ucraina. La o cercetare mai atenta, am aflat ca exista ...

A crescut numărul jurnaliştilor închişi

A crescut numărul jurnaliştilor închişi: Numărul jurnaliştilor închişi în toată lumea pentru că şi-au făcut meseria s-a dublat în ultimii zece ani, arată un raport internaţional.

Kremlin a devenit brand pentru bauturi alcoolice. Experti in comert: Decizia este o nebunie

Kremlin a devenit brand pentru bauturi alcoolice. Experti in comert: Decizia este o nebunie: Imputernicitul cu afaceri al presedintelui Rusiei a inregistrat la organele de resort ale Rusiei, sub numele „Centrul comercial Kremliovski”, sase marci comerciale din clasa bauturilor cu continut de alcool si fara, care contin in denumirea lor cuvantul Kremlin. RBK a aflat ca administratia de la Kremlin intenioneaza sa puna la punct o afacere, care sa ofere licente pentru utilizare producatorilor respectivelor marci comerciale in schimbul loialitatii. Astfel, consumatorii rusi vor putea testa o suita intreaga de bauturi alcoolice, de la vodka si berea Kremlin, la limonada sau coniacul Kremlin.

Twitter schimba radical designul site-ului

Twitter schimba radical designul site-ului: Site-ul de micro-blogging Twitter a anuntat prima schimbare radicala de design din scurta sa istorie de cinci ani, noua versiune promitand sa fie mai simplu de folosit si sa dea un rol mai important paginilor dedicate unor brand-uri. In urmatoarele saptamani noul Twitter va fi disponibil pentru toti utilizatorii de PC-uri, dar si de telefoane mobile. Twitter spune ca are 100 de milioane de utilizatori activi, insa perioada in care baza de useri crestea vizibil de la luna la luna sunt de domeniul trecutului.

Exclusiv GR/ VIDEO/ Iuliana Ierugan, fotomodel în Italia “Am învăţat mult de la Raimondo ...

Exclusiv GR/ VIDEO/ Iuliana Ierugan, fotomodel în Italia “Am învăţat mult de la Raimondo ...:


S-a născut la Bucureşti, la 19 februarie 1977. Model, actriţă şi prezentatoare de spectacole sau de reclame de televiziune. A făcut publicitate la maşini (Mercedes) sau bere (Heineken). Îi stimează mult pe soprana Angela Gheorghiu şi pe balerinul Gheorghe Iancu. Este Iuliana Ierugan, o prezentatoare atipică, o furmuseţe de top model îmbogăţită cu inteligenţă de manager.





Românca este cunoscută datorită prezentărilor pentru Armani sau Dolce&Gabbana, dar şi pentru prezenţele pe coperţile unor reviste precum Panorama sau Espresso. A devenit model la vârsta de 17 ani: i se vedeau mult picioarele era o reclamă pentru ciorapi de damă.



La Mediaset a lucrat la emisiunea "Passaparola" cu Gerry Scotti, care i-a dat mare popularitate. Ultima şi cea mai importantă realizare este băieţelul său, Alessandro. Iuliana Ierugan a acordat un interviu în exclusivitate Gazetei Româneşti.



De ce Italia?



«În Italia am venit în 1985, îmi amintesc că ningea. Mătuşa mea se căsătorise în Italia, la Reggio Emilia. Din acest motiv părinţii mei au avut probleme în timpul comunismului. Au decis atunci si pentru binele nostru să ne stabilim în Italia.»



Te-ai adaptat repede?



«La început îmi lipseau foarte mult bunicii, casa în care am copilărit, grădina, amintirile, prietenii de la Bucureşti.

Citeşte mai mult...

Revista Presei CNA, 09 Decembrie 2011

Revista Presei CNA, 09 Decembrie 2011: • Mediafax.ro: TVR: Liderii USL au făcut acuzaţii neadevărate referitoare la menţinerea Rodicăi Culcer în instituţie • HotNews.ro: Antena Group sesizeaza CNA in cazul RCS-Antena 2

-
Audiovizualul în presă