joi, 29 septembrie 2011

De la ciume la zâne: Cele mai "tunate" vedete autohtone

De la ciume la zâne: Cele mai "tunate" vedete autohtone: Româncele din showbiz sunt cel mai adesea deranjate de nasurile şi sânii cu care le-a înzestrat natura, aşa că apelează la chirurgia estetică.

Carmen Avram de la Antena 3, finalistă la un premiu internațional de televiziune

Carmen Avram de la Antena 3, finalistă la un premiu internațional de televiziune: Carmen Avram și echipa emisiunii În premieră (Antena 3) au intrat în finalele premiilor International Media Excellence Awards acordate de The Association for International Broadcasting. Materialele finaliste sunt Români pe drumuri și Orașul otrăvit. Câteva detalii, în continuare: Români pe drumuri este despre părinții care își lasă copii în țară și pleacă în străinătate, la... mai mult »

Cei mai enervanți invitați din emisiunile TV din România

Cei mai enervanți invitați din emisiunile TV din România: Cei mai enervanți invitați din emisiunile TV din România
Invadate de aceleași personaje de ani de zile, televiziunile din România par să se sufoce din lipsă de imaginație. Aceeași mână de oameni sunt chemați la mai toate emisiunile, fie că se discută despre prețul pâinii sau despre divorțul soților Columbeanu. Unii, precum sexagenarul Viorel Lis, au predispoziție spre emisiunile-tabloid, de unde nu lipsesc niciodată. Alții, precum Bogdan Chirieac, preferă să emită păreri docte la televiziunile de știri. În continuare, VerticalNews vă prezintă o listă cu cei mai enervanți invitați de pe meleagurile posturilor TV din România.

1. Corneliu Vadim Tudor. ...

„Informaţia deşteaptă” şi-a cam schimbat stăpânul – VEZI unde a ajuns Tele’M

„Informaţia deşteaptă” şi-a cam schimbat stăpânul – VEZI unde a ajuns Tele’M: În urma câtorva tranzacţii parafate de instituţii ale statului postul de televiziune de la Hotelul Rapsodia şi-a schimbat practic persoana care îl controlează. SC Tele’M SA, firma pe care a...

CNA a amendat Antena 1 pentru incalcarea vietii private a lui Cristian Cioaca si Antena 3 pentru ca Mihai Gadea a tipat la doi interlocutori

CNA a amendat Antena 1 pentru incalcarea vietii private a lui Cristian Cioaca si Antena 3 pentru ca Mihai Gadea a tipat la doi interlocutori: CNA a decis, joi, sa amendeze cu 10.000 de lei postul Antena 1 pentru mai multe editii ale emisiunii "Acces Direct", in care au fost facute afirmatii despre cazul disparitiei Elodiei Ghinescu, dar si despre sotul ei, Cristian Cioaca, postul incalcand viata privata a acestuia si a familiei lui, anunta Mediafax. Totodata, CNA a amendat Antena 3, cu 20.000 de lei, pentru emisiunile "Sinteza zilei" din 27 iulie si 21 august, in care moderatorul Mihai Gadea a "tipat" la doi interlocutori - Doris Mircea, purtator de cuvant al Ministerului Afacerilor Externe, si Gheorghe Stefan, sef campanie PDL Neamt.

Pe)trecerea de la Radio Şcoală la Radio Delta RFI şi RFI România.

Pe)trecerea de la Radio Şcoală la Radio Delta RFI şi RFI România.: Miercuri, 28 septembrie peste 100 de invitati au sarbatorit 20 de ani de la lansarea postului RFI Romania. Toti cei prezenti la eveniment au lucrat la RFI in acesti ani. Mihai Gainusa, Razvan Popescu, Leonard Miron, Laura Chiriac, Carmen Constantin, Claudiu Pandaru, Petrisor Obae au impartit sampania aniversara cu Luca Niculescu, Lea Berzuc, Mihaela Dedeoglu, Cosmin Ruscior, Andreea Orosz si intreaga echipa actuala a radioului.
Cornel Ion, directorul RFI Romania si unul dintre primii cursanti ...

Comunicat de presă

Comunicat de presă: • Amendă în cuantum de 20.000 de lei - Antena 3 • Amendă în cuantum de 10.000 de lei - Antena 1 • Somaţie publică - TVR 2

-
Comunicate de presă

Scarlett Johansson vorbeşte despre fotografiile nud.

Scarlett Johansson vorbeşte despre fotografiile nud.: Scarlett Johansson a vorbit pentru CNN despre incalcarea vietii private pentru prima data de cand cateva fotografii nud ale actritei au fost postate pe internet la inceputul lunii septembrie, relateaza Daily Mail.
Actrita de 26 de ani din 'Lost in Translation" a declarat ca violarea vietii personale a altcuiva este imorala.
Cand a fost intrebata de ce este atat de important pentru ea sa-si protejeze intimitatea, mai ales atunci cand vine vorba despre actiuni ilegale, ea a declarat: 'Cred ca ...

Funeriu despre înscrierea elevilor fără bac la facultate: O iniţiativă năstruşnică, iresponsabilă

Funeriu despre înscrierea elevilor fără bac la facultate: O iniţiativă năstruşnică, iresponsabilă: Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a afirmat, joi, că proiectul de amendare a Legii Educaţiei depus, miercuri, în Parlament, la iniţiativa senatorului PSD Ecaterina Andronescu, este unul "năstruşnic, iresponsabil, fără niciun fel de corespondent în lume, probabil...

ANUNȚ UMANITAR: Ajutor URGENT pentru o colegă de-a noastră

ANUNȚ UMANITAR: Ajutor URGENT pentru o colegă de-a noastră: A lucrat în presă, la ziarul Cancan, iar apoi a intrat în PR, la Asociația Mai mult verde. Acum, la 25 de ani, Andreea Popescu a fost diagnosticată cu cancer osor. Pașii următori presupun o operație, pe 3 octombrie, o perioadă de tratament chimioterapeutic, dar și costuri foarte mari: 30.000 de euro numai operația, la... mai mult »

VIDEO Comisia Europeana asteapta scuze de la un analist britanic: Domnule idiot de la Bruxelles, doriti sa raspundeti?

VIDEO Comisia Europeana asteapta scuze de la un analist britanic: Domnule idiot de la Bruxelles, doriti sa raspundeti?: Comisia Europeana asteapta scuze dupa ce unul dintre purtatorii sai de cuvant a fost numit in mai multe randuri "idiot" in cadrul unei emisiuni a televiziunii publice britanice BBC, relateaza AFP.

CRONICA TV. Miron Cozma şi Ghiţă Funar, simultan, pe ecran!

CRONICA TV. Miron Cozma şi Ghiţă Funar, simultan, pe ecran!: Parcă am alunecat într-o hrubă a timpului. Am văzut ţeste de bucureşteni zdrobite. Spinări învineţite, îndoite în bătaie. Sângele curge şiroaie.

VIDEO TVR transmite, joi seara, documentarul Povestea sovietelor si o dezbatere despre genocidul din URSS

VIDEO TVR transmite, joi seara, documentarul Povestea sovietelor si o dezbatere despre genocidul din URSS: TVR transmite joi seara, de la ora 21.10, documentarul "Povestea sovietelor" (The Soviet Story - Letonia, 2008), ce va fi insostit de o editie speciala "Adevarata fata a comunismului", moderata de Catalin Stefanescu, in dialog cu Andrei Plesu si Gabriel Liiceanu. Potrivit unei informari TVR, documentarul a fost realizat de Edvins Snore in zece ani si spune povestea regimului sovietic si cum URSS a ajutat Germania nazista la instigarea Holocaustului.

Decizia nr. 559 din 27.09.2011

Decizia nr. 559 din 27.09.2011: privind somarea S.C. ONART VIDEO S.R.L pentru postul de televiziune ALPHA TV întrucât în cadrul emisiunii ,,Pasul la ofsaid'' difuzată în 22 august 2011, moderatorul a permis invitatului să formuleze acuzaţii privind fapte ilegale şi imorale la adresa unei persoane, fără a fi susţinute cu dovezi, fapt de natură a prejudicia dreptul la imagine al acesteia, ceea ce contravine dispoziţiilor art. 40 alin. (1) din Codul audiovizualului

-
Decizii de sancţionare

/
,

Decizia nr. 557/27.09.2011

Decizia nr. 557/27.09.2011: privind somarea S.C. RCS&RDS S.A. intrucat retransmite în localitatea PAŞCANI judeţul Iaşi, un singur program local, respectiv ACTUALITATEA TV PAŞCANI, deşi, potrivit dispoziţiilor legale invocate, are obligaţia să includă şi să retransmită două posturi locale, având în vedere că în această localitate există 3 posturi locale

-
Decizii de sancţionare

/
,

Decizia nr. 555 din 27.09.2011

Decizia nr. 555 din 27.09.2011: privind amendarea cu 10.000 lei a S.C. SPHERA MEDIA PRODUCTION S.R.L pentru postul CINEMAR TV pentru încălcarea regulilor de desfăşurare a campaniei electorale pentru alegerile parţiale parlamentare, întrucât în emisiunea ,,Garda de noapte'' din 17 august 2011, au fost făcute afirmaţii acuzatoare şi de natură a prejudicia dreptul la imagine al candidatului Partidului Ecologist

-
Decizii de sancţionare

/
,

30.000 de persoane îl urmăresc pe Jamie Hyneman după o zi pe Twitter

30.000 de persoane îl urmăresc pe Jamie Hyneman după o zi pe Twitter: Jamie Hyneman şi-a lansat contul de Twitter marţi şi a strâns în numai câteva ore peste 30.000 de oameni care îl urmăreasc, scrie The Hollywood Reporter.

Ciutacu: "Badea îl plătește extrem de generos pe Voiculescu"

Ciutacu: "Badea îl plătește extrem de generos pe Voiculescu": "Dar nu. Nu la asta mă gândesc. Ci la vite. La vitele care haleau iarba pusă de mine, boul suprem.

La vitele pe care le-am hrănit, le-am adăpat, le-am dat confort (sigur, indirect), în foarte multe dintre cazuri muuuuult peste al meu. Vite care n-au produs altceva în viața lor decât minusuri, în timp ce numărau bani și suspinau a suficiență, vedetism, importanță personală și profesională."

'via Blog this'

Noutăţile de toamnă, la „Unora le place... TVR”

Noutăţile de toamnă, la „Unora le place... TVR”: Într-o transmisiune directă la TVR 2, mâine, de la ora 21.30, principalele vedete ale Televiziunii Române vor veni să dezvăluie publicului noutăţile grilelor de toamnă.

Regina Elisabeta a II-a s-a ascuns de Ceauşescu după tufişurile din grădina palatului, în 1978

Regina Elisabeta a II-a s-a ascuns de Ceauşescu după tufişurile din grădina palatului, în 1978: Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a ascuns în spatele unui tufiş, în 1978, în grădinile palatului regal pentru a evita o conversaţie cu fostul dictator român Nicolae Ceauşescu, aflat în vizită de stat în Marea Britanie, relatează Daily Mail, în ediţia electronică.