marți, 7 februarie 2012

Numele REALE ale vedetelor, dezvăluite. Cum ÎI CHEMA pe Tom Cruise, Charlie Sheen sau Elton John înainte de a deveni CELEBRI - Mediafax

Numele REALE ale vedetelor, dezvăluite. Cum ÎI CHEMA pe Tom Cruise, Charlie Sheen sau Elton John înainte de a deveni CELEBRI - Mediafax: "Numele real al lui Tom Cruise este surprinzător pentru cei care nu îl cunosc. Pe starul din "Top Gun" sau "Jerry Maguire" îl cheamă Thomas Cruise Mapother IV.

Alte vedete care au apelat la pseudonime sunt Steven Tyler (născut Steven Victor Tallarico, Nicholas Cage (Nicholas Kim Coppola) sau Meg Ryan (Margaret Hyra)."

'via Blog this'

Jaga jaga-Imnul Facebook

Blocată în zăpadă, Ramona Bădescu s-a încălzit cu ţuică fiartă

Blocată în zăpadă, Ramona Bădescu s-a încălzit cu ţuică fiartă:

Frumoasa Ramona Bădescu, românca ce face furori în Italia, a mărturisit că din cauza frigului a simţit nevoia să bea o ţuică fiartă. Asta după ce a mers 10 kilometri pe jos, prin zăpadă.


Asemeni României, şi Italia a fost acoperită de zăpadă. Din această cauză, Ramona Bădescu s-a confruntat cu o situaţie neplacută. Maşina vedetei a rămas blocată în nămeţi, astfel că vedeta a trebuit să meargă câţiva kilometri pe jos până acasă. Astfel, vedeta s-a dezmorţit româneşte, cu o ţuică fiartă. ”La Roma au fost mari probleme, străzile trebuiau să fie deszăpezite. Eu am fost nevoită să las maşina în drum şi să merg pe jos foarte mult. Vremea nu a ţinut cu noi, pentru că a fost foarte frig noaptea, iar străzile au îngheţat. Am mers acasă repede şi am băut o ţuică fiartă. Italienii au fost panicaţi, pentru că ei nu au văzut niciodată atât de multă zăpadă. Primăria a reacţionat imediat, a mobilizat armata şi lumea, iar străzile au fost curăţate”, a mărturisit Ramona Bădescu.


Ramona Bădescu îndeplineşte rolul de consilier al primarului din Roma, mărturisind că a avut probleme cu temperaturile scăzute şi cu zăpada căzută din abundenţă în

Citeşte mai mult...

Figurinele ce reprezinta personajele din serialul The Simpsons, interzise de oficialii iranieni

Figurinele ce reprezinta personajele din serialul The Simpsons, interzise de oficialii iranieni: Figurinele de plastic ce reprezinta personaje din serialul animat de comedie "The Simpsons", difuzat de postul american Fox, au fost interzise in Iran, dupa ce oficialii au afirmat ca sunt "unelte ale propaganei occidentale", transmite Raw Story.

Cristoiu: Să-l înjuri în fiecare seară mi se pare un elogiu adus lui Băsescu. Despre cei de la Antena 3: Sunt niște îndrăgostiți.

Cristoiu: Să-l înjuri în fiecare seară mi se pare un elogiu adus lui Băsescu. Despre cei de la Antena 3: Sunt niște îndrăgostiți.: „Jurnalistul nu trebuie sa fie in relatii prea stranse mai ales cu politicienii” a spus jurnalistul Ion Cristoiu, invitat la PaginademediaTV. „Foarte multi jurnalisti care nu au alta profesie uneori, decat jurnalismul, au impresia ca prin asta sunt si ei acolo. Cad in capcana aceasta, că și ei au contribuit”. „Sa-l injuri seara de seara... mai mult »

Prima TV,10.000 de lei pentru scene de viol simulate dimineața, la prima oră

Prima TV,10.000 de lei pentru scene de viol simulate dimineața, la prima oră: Postul Prima TV a fost amendat cu 10.000 de lei pentru o serie de imagini de violenţă, injurii şi scene cu conotaţie sexulală prezente în serialul Iubiri secrete, difuzat de luni până joi în intervalele 19.30-20.30 şi 07.00-08.00. Consiliul Naţional al Audiovizualului a sancţionat Prima TV pentru mai multe episoade din reality telenovela Iubiri secrete,... mai mult »

Totul despre Facebook: cele mai importante cifre şi nume legate de o afacere de 100 de ...

Totul despre Facebook: cele mai importante cifre şi nume legate de o afacere de 100 de ...: Facebook a depus, miercuri, dosarul de listare la bursa, dezvaluind ca intentioneaza sa scoata la vanzare titluri in valoare de aproximativ 5 miliarde de dolari.
Desi exista opinii conform carora actiunile Facebook ar putea fi cele mai bune candidate din acest an pentru speculatii financiare prin vanzare in lipsa, compania ramane un adevarat fenoment social, inregistrand, in prezent, 845 de milioane de utilizatori la nivel mondial.
Citeste si Facebook ar putea fi cea mai mare speculatie a ...

Zenith Media caută oameni

Zenith Media caută oameni: Agenția Zenith Media își extinde echipa. Compania caută mai mulți oameni de media, care să acopere atât zonele clasice (offline), cât și publicitatea în mediile digitale. Anunțul, în rubrica de Joburi.

Activitati extrascolare pentru elevii care au ajuns astazi la scoala

Activitati extrascolare pentru elevii care au ajuns astazi la scoala: Elevii care au ajuns marti dimineata la scoala, pentru ca nu au aflat din timp ca scolile au fost inchise, au ramas sa faca activitati extrascolare.
La fel si la gradinite, unde copiii au fost adusi de parinti care fie nu au stiut ca s-a sistat activitatea scolara,...

CJE Botoşani: Întâlnire de lucru dintre Consiliul Național al Elevilor și reprezentanți ai Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului

CJE Botoşani: Întâlnire de lucru dintre Consiliul Național al Elevilor și reprezentanți ai Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului: Vineri, 3 februarie 2012, membrii Biroului Executiv al Consiliului Național al Elevilor au participat la întâlnirea de la București cu reprezenanții Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Autoritatea Naţională pentru...