vineri, 13 ianuarie 2012

Eros Ramazzotti, înnebunit de românce

Eros Ramazzotti, înnebunit de românce:

Eros Ramazzotti pare să fie atras iremediabil de românce. După ce s-a iubit cu Mădalina Ghenea, cântăreţul a dezvoltat o nouă pasiune, de această dată pentru modelul Mihaela Sîrbu, cu care a şi petrecut o vacanţă în Turcia.


Nu se ştie dacă între ei este o relaţie de iubire sau de simplă prietenie, însă, judecând după pasiunile artistului pentru românce, este posibil să fie o idilă în care fiecare îşi alocă celuilalt spaţiu şi libertate.


Prietenie sau pasiune cu Mihaela Sîrbu?


Eros Ramazzotti are o relaţie apropiată, de mai mulţi ani, cu modelul Mihaela Sîrbu. Românca i-a intrat sub piele celebrului cântăreţ încă din anul 2004, de când a participat la un casting pentru unul din videoclipurile sale. A jucat, ulterior, în videoclipul artistului şi de atunci cei doi păstrează legatura. Ei vorbesc des la telefon şi se întâlnesc atunci când timpul le permite. Ramazzotti şi Mihaela s-au reîntalnit şi în România, atunci când Eros a susţinut un concert pe plaiurile mioritice, în urmă cu doi ani, şi au petrecut chiar şi o vacanţă împreună, în Turcia.


Scene fierbinţi cu Mădălina Ghenea


Anul trecut, despre Mădălina Ghenea se spunea că trăieşte o adevărată idilă cu celebrul actor american Leonardo diCaprio,

Citeşte mai mult...

TVR ar fi schimbat regulamentul Eurovision pentru Inna. Ea a refuzat să reprezinte România

TVR ar fi schimbat regulamentul Eurovision pentru Inna. Ea a refuzat să reprezinte România: Încă de anul trecut, România a anunţat că va participa la concurs. Lipsa de încredere şi de comunicare, dar şi situaţia financiară din TVR au dus la confuzia de acum.