luni, 28 mai 2012

Rochii care au schimbat istoria

Rochii care au schimbat istoria: Şi-au câştigat statutul de legendă şi a stârnit pasiuni fatale, sucind minţile întregii lumi, atât ele, ca piese vestimentare, cât şi posesoarele lor celebre.

România, pe locul 12 la Eurovision. Suedia a câştigat finala de la Baku

România, pe locul 12 la Eurovision. Suedia a câştigat finala de la Baku:
Suedia, marea favorită la eurovision 2012, s-a clasat pe primul loc în finala concursului desfăşurată sâmbătă, 26 mai, la Baku, Azerbaidjan, cu piesa "Euphoria", interpretată de Loreen.
Aceasta este cea de-a cincea ediţie câştigată, de la succesul din 1974 când Abba a cucerit publicul cu "Waterloo".
Eurovision 2013 va fi organizat în Suedia
Reprezentanta Suediei a câştigat detaşat cu 372 de puncte, astfel că Eurovision 2013 se va organiza în această ţară. Înainte de ediţia din acest an, Suedia a câştigat ultima oară concursul în 1999. Astfel, Suedia va prelua îndatoririle de gazdă a Eurovisionului pentru anul viitor. Datele ediţiei din 2013 au fost deja anunţate, semifinalele urmând să aibă loc pe 14 şi 16 mai, iar finala pe 18 mai.
Mandinga nu a obţinut decât 71 de puncte
Trupa Mandinga, reprezentanta României la Eurovision 2012, s-a clasat pe locul al 12-lea în finala concursului. Mandinga, care a interpretat piesa "Zaleilah", compusă de Costi Ioniţă, a obţinut 71 de puncte. România a primit punctajul maxim (12 puncte) de la Republica Moldova şi a fost pe locul al doilea în clasamentul Spaniei, cu 10 puncte, însă nu s-a mai regăsit pe

Citeşte mai mult...

Victor Ponta verifică străzile Nyiro Jozsef din România.

Victor Ponta verifică străzile Nyiro Jozsef din România.: Conflictul romano-ungar, care a pornit de la intentia Parlamentului de la Budapesta de a-l reinhuma pe poetul Jozsef Nyiro in tara noastra, s-a agravat ieri, dupa ce premierul Victor Ponta a declarat ca va cere prefectului din Harghita sa verifice daca este legala decizii autoritatilor locale de a da unor strazi numele poetului maghiar cunoscut cu pozitii profasciste, antisemite si antiromanesti. "O sa cer prefecturii sa analizeze daca decizia Consiliului Local nu incalca legea adoptata in ...

EUROVISION 2012. Ce-au păţit cei de la Mandinga la întoarcerea în ţară.

EUROVISION 2012. Ce-au păţit cei de la Mandinga la întoarcerea în ţară.: EUROVISION 2012. Ghinioanele s-au tinut lant de membrii trupei Mandinga, care a reprezentat Romania la Eurovision. Dupa problemele din timpul concursului, cand Elena nu a mai auzit melodia, si sosirea in tara a fost cu emotii. Bagajele lor s-au ratacit, iar solista si-a gasit geamantanul desfacut, potrivit Realitatea.net.
"Probabil ca s-a spart, ca avand foarte multe cadouri, a trebuit cand sa plec, sa ma pun asa peste el ca sa il inchid si buf", a spus Elena Ionescu de la Mandinga.
Citeste ...

​VIDEO FOTOGALERIE Imagini de la concertul sustinut de Jose Carreras in Capitala

​VIDEO FOTOGALERIE Imagini de la concertul sustinut de Jose Carreras in Capitala: Aflat pentru a cincea oara in Romania, celebrul tenor Jose Carreras a sustinut in weekend un concert pe scena Salii Palatului din Bucuresti. Spectacolul a durat peste doua ore si i-a adus in fata bucurestenilor si pe soprana Nataliya Kovalova si pe dirijorul David Gimenez (in fruntea Orchestrei Radio din Bucuresti).

  • Vezi ce melodii a interpretat Jose Carreras la Sala Palatului.
  • Apasa pe poza pentru a vedea o fotogalerie cu imagini de la concert.

GALERIE FOTO: Andreea Marin, întâlnire cu Sophia Loren și Gerard Depardieu

GALERIE FOTO: Andreea Marin, întâlnire cu Sophia Loren și Gerard Depardieu: Andreea Marin Bănică,  realizatoarea emisiunii “Trezește România” de la Realitatea TV, s-a întâlnit cu actrița Sophia Loren, sâmbătă, la Marsilia, cu ocazia inaugurării vasului de croazieră MSC

O locuinta din Australia a fost jefuita dupa ce pe Facebook fusese postata o fotografie cu o suma mare de bani

O locuinta din Australia a fost jefuita dupa ce pe Facebook fusese postata o fotografie cu o suma mare de bani: Doi hoti au jefuit o casa din sud-estul Australiei, la cateva ore dupa ce o adolescenta a postat pe Facebook o fotografie cu o suma mare de bani, relateaza BBC. Cei doi barbati mascati au intrat in casa mamei fetei inarmati cu un cutit si o bata, potrivit politiei.

Fiica lui Pavel Stratan îşi lansează linie de rechizite

Fiica lui Pavel Stratan îşi lansează linie de rechizite: Cleopatra Stratan va lansa pe piaţă o linie de rechizie şi accesorii pentru copii imprimate cu poza ei, după cum a anunţat tatăl Cleopatrei în emisiunea "Draga mea prietenă".

Nicolae Breban va citi un fragment din noua sa carte la "Clubul de proză"

Nicolae Breban va citi un fragment din noua sa carte la "Clubul de proză": Scriitorul este invitatul acestei ediţii a "Clubului de proză", organizată de Asociaţia Scriitorilor din București. Întâlnirea cu acesta va avea loc mâine, la ora 17.00, în Rotonda Muzeului Naţional al Literaturii Române....

Fostul sef TVR Valentin Nicolau: Traian Basescu este principalul vinovat de situatia din Televiziunea publica

Fostul sef TVR Valentin Nicolau: Traian Basescu este principalul vinovat de situatia din Televiziunea publica: "Cine e vinovat de ce s-a intamplat in acesti sapte ani? In primul rand Traian Basescu. Ati dispus aservirea TVR cu orice pret", scrie despre actuala situatie din Televiziunea publica Valentin Nicolau, fost presedinte-director general al TVR sub guvernarea Adrian Nastase, intr-o scrisoare deschisa catre Traian Basescu, publicata luni pe blogul sau. Nicolau ia pozitie dupa ce, saptamana trecuta, mai multi membri ai Consiliului de Administratie al TVR transmisesera presedintelui Basescu si premierului Ponta o alta scrisoare deschisa pe tema situatiei din TVR, intitulata "Apocalipsa dupa Lazescu".

Ministerul Educaţiei cere inspectoratelor şcolare situaţia unităţilor de învăţământ afectate de ploi

Ministerul Educaţiei cere inspectoratelor şcolare situaţia unităţilor de învăţământ afectate de ploi: Ministerul Educaţiei a solicitat inspectoratelor şcolare judeţene şi celui al Capitalei ca, începând de luni, să transmită situaţia unităţilor de învăţământ în care activitatea didactică a fost afectată sau nu se poate desfăşura din cauza condiţiilor meteo.





Inna, Loredana Groza şi Smiley au sărbătorit 12 ani de Europa FM

Inna, Loredana Groza şi Smiley au sărbătorit 12 ani de Europa FM: Mai multe vedete, printre care Smiley, Amalia Năstase şi Vunk, au bifat prezenţa la evenimentul filmat de Horia Brenciu.

Ce cărţi cumpără românii? Piaţa de carte, ţinută în viaţă de romanele lacrimogene şi de pofta de colorat a copiilor

Ce cărţi cumpără românii? Piaţa de carte, ţinută în viaţă de romanele lacrimogene şi de pofta de colorat a copiilor: Piaţa românească de carte a scăzut în ultimii cinci ani cu o treime, iar singurele segmente care s-au menţinut constante în vânzări au fost cărţile pentru copii, în special cele de colorat, şi literatura romantică pentru femei, a declarat pentru MEDIAFAX Dan Vidraşcu, directorul editurii Litera.





FURIA UNUI STAR: Cum a reacţionat Justin Bieber când un paparazzo a încercat să-l fotografieze - FOTO

FURIA UNUI STAR: Cum a reacţionat Justin Bieber când un paparazzo a încercat să-l fotografieze - FOTO: Justin Bieber a fost acuzat de agresarea unui paparazzo în timpul unei altercaţii care a izbucnit duminică, după ce fotograful în cauză a încercat să îl fotografieze pe cântăreţul canadian şi pe iubita acestuia.





Mihaela Rădulescu, salt remarcabil în audiențe: pe locul doi la a doua emisiune

Mihaela Rădulescu, salt remarcabil în audiențe: pe locul doi la a doua emisiune: Evoluție bună a audiențelor pentru Mihaela Rădulescu la Realitatea TV. A doua emisiune Alegerile Mihaelei a fost pe locul doi, după ProTV. Săptămâna trecută, Mihaela

PREMIERĂ: Radu Banciu l-a bătut pe Mircea Badea

PREMIERĂ: Radu Banciu l-a bătut pe Mircea Badea: La aproape un an de la debutul cu emisiunea de la B1, Radu Banciu reușește să îl depășească pe Mircea Badea, competitorul direct. Duminică seara,

​VIDEO Cine este Loreen, castigatoarea Eurovision 2012

​VIDEO Cine este Loreen, castigatoarea Eurovision 2012: Cu ocazia editiei din acest an a concursului Eurovision, Loreen (reprezentanta Suediei) si piesa Euphoria au castigat semifinala 2 si finala, obtinand de asemenea si doua dintre Premiile Marcel Bezençon (Premiul Artistic si Premiul Compozitorului). Loreen e poate lauda cu cel mai mare punctaj din istoria participarilor Suediei la Eurovision.
  • Citeste despre Loreen, artista care a refuzat sa isi traiasca viata la televizor sau pe Facebook.

Decernarea premiilor la Festivalul de Film de la Cannes 2012 | FOTO

Decernarea premiilor la Festivalul de Film de la Cannes 2012 | FOTO: Celebru cu filmul său "4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile", încununat cu Palme d'Or-ul de la Cannes în 2007, regizorul Cristian Mungiu este din nou laureat al festivalului.

LTV, producătorul PaginademediaTV, caută Production Manager

LTV, producătorul PaginademediaTV, caută Production Manager: Compania LTV, care produce, printre altele, interviurile din seria PaginademediaTV, angajează un Production Manager. Viitorul Production Manager va coordina toate producțiile LTV din studio sau

Manipulare crasă, cică: Persoanele care au mai mulți prieteni pe Facebook au și mai multă materie cenușie

Persoanele care au mai mulți prieteni pe Facebook au și mai multă materie cenușie: Utilizarea reţelelor sociale poate afecta structura creierului. Există o posibilă legătură între numărul de prieteni pe care o persoană îi are în cadrul reţelelor sociale şi

TVR stopează remuneraţia pentru toţi colaboratorii care sunt angajaţi ai altor instituţii de presă. Mircea Marian, Ioana Lupea şi Andreea Pora, afectaţi de decizie

TVR stopează remuneraţia pentru toţi colaboratorii care sunt angajaţi ai altor instituţii de presă. Mircea Marian, Ioana Lupea şi Andreea Pora, afectaţi de decizie: Televiziunea Română a stopat remuneraţia pentru toţi colaboratorii TVR care sunt angajaţi ai altor instituţii de presă, printre aceştia numărându-se Ioana Lupea, Mircea Marian, Andreea Pora, Cristian Pătrăşconiu, Cristian Turturică şi Cătălin Prisăcariu.





Jurnaliştii din Grecia au intrat în grevă pentru 24 de ore

Jurnaliştii din Grecia au intrat în grevă pentru 24 de ore: Jurnaliştii din Grecia au intrat într-o grevă de 24 de ore pentru a cere menţinerea locurilor de muncă şi pentru a protesta faţă de tăierile salariale generalizate în acest sector, afectat de criza economică.





Studiul ROADS: Valoarea raportata a publicitatii online din Romania s-a ridicat la 21,7 milioane euro in 2011​

Studiul ROADS: Valoarea raportata a publicitatii online din Romania s-a ridicat la 21,7 milioane euro in 2011​: Valoarea raportata a pietei de publicitate online din Romania in 2011 s-a ridicat la 91,8 milioane de lei (21,7 milioane euro, calculat la cursul mediu anual), potrivit ultimului studiu ROADS referitor la piata de publicitate online, realizat de IAB Romania si PwC Romania.

Făcătorul de vânt, de pe Paginademedia în Huffington Post! Filmul e vedetă internațională

Făcătorul de vânt, de pe Paginademedia în Huffington Post! Filmul e vedetă internațională: Furtuna de nisip de la Realitatea TV a făcut ravagii în presa internațională. Filmulețul publicat de Paginademedia.ro săptămâna trecută, în care o persoană se spetește