luni, 3 octombrie 2011

Studiu: State of Social Media Employment


Blondele preiau puterea la "Dansez pentru tine"

Blondele preiau puterea la "Dansez pentru tine": Jojo, Catrinel Sandu şi Andreea Ibacka se numără printre vedetele blonde ale noului sezon. Emisiunea va debutat în a doua parte a lunii, la Pro TV.

VEZI AICI cine sunt vedetele feminine din noul sezon “Dansez pentru tine”

VEZI AICI cine sunt vedetele feminine din noul sezon “Dansez pentru tine”:

Patru vedete feminine care se vor lupta în ringul visurilor după jumătatea lunii octombrie, la Pro TV, sunt pregătite să-şi folosească toate atuurile pentru a împlini visul partenerilor alături de care vor concura în sezonul al doisprezecelea al emisiunii “Dansez pentru tine”. Este voprba despre Jojo, Catrinel Sandu, Andreea Ibacka şi Aylin Cadir.


Emoţionate, dar nerăbdătoare să “intre în horă”, vedetele îşi recunosc încă de la început temerile pe care au de gând să le învingă înainte de a începe concursul. Jojo, actriţele Andreea Ibacka şi Aylin Cadir şi coregrafa Catrinel Sandu, care se va întoarce din America special pentru acest proiect, sunt fetele care au răspuns afirmativ provocării de a duce o luptă în paşi de dans pentru a ajuta o persoană aflată la nevoie.


Jojo a vrut să devină balerină


Pentru Jojo, participarea la “Dansez pentru tine” înseamnă, pe lângă misiunea nobilă de a fi alături de un om aflat la nevoie, împlinirea celui mai mare vis al ei din copilărie: acela de a dansa. Jojo şi-a dorit de când se ştie să devină balerină şi chiar a studiat baletul un an şi jumătate, mergând apoi la cursuri de dans standard şi din nou

Citeşte mai mult...

Brandul Ceaușescu. Viaţa intimă a cuplului dictatorial fascinează şi după 22 de ani | VIDEO

Brandul Ceaușescu. Viaţa intimă a cuplului dictatorial fascinează şi după 22 de ani | VIDEO: ANALIZĂ. EVZ încearcă să explice interesul uriaş pentru poveştile neştiute ale cuplului dictatorial. Noua generaţie de regizori a cucerit Europa cu filme inspirate din comunism. Cărţile despre viaţa cuplului Ceauşescu nu se...

TOPUL UNIVERSITĂȚILOR. Capitala şi Clujul îşi împart cei mai buni studenţi

TOPUL UNIVERSITĂȚILOR. Capitala şi Clujul îşi împart cei mai buni studenţi: Universitatea din Bucureşti e cea mai bună la Informatică, "Babeş Bolyai", e campioană la Filologie, iar "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi - la Matematică.

PENTRU ZIARIȘTI: Competiție și training de data journalism

PENTRU ZIARIȘTI: Competiție și training de data journalism: Centrul pentru Jurnalism European (The European Journalism Centre) și Open Knowledge Foundation organizează la Varșovia, pe 19 octombrie, o competiție și traininguri pe tema data journalism și EU spending. Pot participa jurnaliști, programatori, designeri sau studenți. Detalii, în continuare: În cadrul concursului, se pun la dispoziția participanților seturi de date legate de EU spending (lobby... mai mult »

Emma Zeicescu si Cosmin Stan vor pleca de la Realitatea TV la Digi News

Emma Zeicescu si Cosmin Stan vor pleca de la Realitatea TV la Digi News: Prezentatoarea tv Emma Zeicescu a anuntat luni, pe blogul personal, ca si-a dat demisia de la Realitatea TV si, impreuna cu colegul Cosmin Stan, vor pleca la Digi News, noua televiziune de stiri a RCS&RDS.

Ziarele traditionale, pe hartie, vor disparea pana in 2040 - Francis Gurry (OMPI)

Ziarele traditionale, pe hartie, vor disparea pana in 2040 - Francis Gurry (OMPI): Ziarele traditionale, pe hartie, vor disparea complet in intreaga lume pana in 2040 si vor fi inlocuite de suporturi digitale, prezice Francis Gurry, directorul general al Organizatiei Mondiale pentru Proprietatea Intelectuala (OMPI), o agentie a ONU, citata de AFP.

Decizia nr. 569 din 29.09.2011

Decizia nr. 569 din 29.09.2011: privind somarea SOCIETĂŢII ROMÂNE DE TELEVIZIUNE pentru postul de televiziune TVR 2 întrucât în cadrul emisiunii „Ora de ştiri” din 27 iulie 2011, au fost făcute afirmaţii discriminatorii la adresa etniei rome, fapt interzis de legislaţia audiovizuală

-
Decizii de sancţionare

/
,

Un miliardar chinez vrea să cumpere Yahoo! Află cine e

Un miliardar chinez vrea să cumpere Yahoo! Află cine e: După ce în februarie 2008, înaintea crizei, Microsoft a eșuat în a prelua Yahoo în schimbul a 44,6 miliarde de dolari, sau mai bine zis Yahoo a ratat oportunitatea de a se vinde pe această sumă, acum, când compania are o...

Marile modificari din invatamantul superior ?



Noul an universitar incepe cu o serie de noutati, dintre care cele mai importante sunt: clasificarea universitatilor si ierarhizarea programelor de studii, organizarea si finantarea doctoratului,
 
citeste tot articolul

Decizia nr. 567 din 29.09.2011 - CNA

Decizia nr. 567 din 29.09.2011 - CNA: "Deşi în mod repetat, purtătorul de cuvânt al MAE a susţinut că respectivul proiect legislativ a fost supus dezbaterii publice încă din decembrie 2010 în scopul asigurării transparenţei decizionale în raporturile dintre autorităţile administraţiei publice centrale şi cetăţenii statului, inclusiv a celor care trăiesc în alte ţări, lege care poate fi supusă dezbaterii publice numai înainte de adoptarea ei în Parlamentul României, moderatorul a continuat să susţină o idee complet greşită, de natură să inducă în eroare publicul."

'via Blog this'

Revista Presei CNA, 03 Octombrie 2011

Revista Presei CNA, 03 Octombrie 2011: • Paginademedia.ro: AUDIENȚE DE TOAMNĂ: Pro TV, Antena și Kanal D sunt seara în top. Coboară știrile • Dilema-Veche: Cum te face televiziunea om (politic)

-
Audiovizualul în presă

EXPORTĂM EMISIUNI: Miss Fata de la țară, contract în 11 țări cu Viasat

EXPORTĂM EMISIUNI: Miss Fata de la țară, contract în 11 țări cu Viasat: Emisiunea Miss Fata de la țară, un format 100% românesc, a fost achiziționată de posturi de televiziune din 11 țări, care vor realiza versiuni locale ale show-ului produs de compania Media Factory și transmis în România de Prima TV. Mai multe detalii, în continuare. Într-o perioadă în care canalele românești sunt invadate de show-uri cu... mai mult »

TOPUL FACULTĂȚILOR: Vezi cât de bună e facultatea ta. Topul celor mai bune și al celor mai proaste programe de studii

TOPUL FACULTĂȚILOR: Vezi cât de bună e facultatea ta. Topul celor mai bune și al celor mai proaste programe de studii: Ministerul Educației a publicat ierarhizarea programelor de studii, realizată de Asociația Universităților Europene. De acum, se va întocmi un astfel de top în fiecare an, pentru ca absolvenții de liceu să știe cât de performnată...

Studentii au inceput noul an universitar. Marile modificari din invatamantul superior ​

Studentii au inceput noul an universitar. Marile modificari din invatamantul superior ​: Noul an universitar incepe cu o serie de noutati, dintre care cele mai importante sunt: clasificarea universitatilor si ierarhizarea programelor de studii, organizarea si finantarea doctoratului, instituirea unei capacitati maxime de scolarizare pentru fiecare program de studiu. In acest an universitar vor avea loc reorganizari si alegeri ale structurilor de conducere din universitati, a anuntat ministrul Daniel Funeriu, care a deschis noul an universitar de la Ministerul Educatiei, printr-o conferinta de presa sustinuta luni, 3 octombrie, la ora 8:00. "Permiteti-mi sa declar deschis, din Ministerul Educatiei, anul universitar 2011-2012", a declarat ministrul Educatiei.
  • Vezi in articol cele mai importante modificari ale noului an universitar

Media & Marketing: Jurnalismul, dupa noul Cod Civil. Mai poate fi viata privata subiect de stire?

Media & Marketing: Jurnalismul, dupa noul Cod Civil. Mai poate fi viata privata subiect de stire?: "Difuzarea de stiri, dezbateri, anchete sau de reportaje scrise ori audiovizuale privind viata intima, personala sau de familie, fara acordul persoanei in cauza, tinerea vietii private sub observatie sau interceptarea fara drept a unei convorbiri private, devin fapte sanctionate de legislatie, odata cu intrarea in vigoare, de la 1 octombrie, a noului Cod Civil."

'via Blog this'

Video: Carol de România