joi, 31 ianuarie 2013

Familiile victimelor lui Huidu: Închisoarea cu SUSPENDARE înseamnă ACHITARE.

Familiile victimelor lui Huidu: Închisoarea cu SUSPENDARE înseamnă ACHITARE.: Familiile victimelor accidentului provocat de Serban Huidu au declarat, joi, in instanta, ca pedeapsa de inchisoare cu suspendare este echivalenta cu achitarea, in timp ce avocatii lui Huidu au sustinut ca nu se poate aplica o pedeapsa cu executare, neputand fi determinata cauza accidentului, potrivit Mediafax.
Avocatii familiilor victimelor accidentului provocat de Huidu, care au solicitat joi, judecatorilor Curtii de Apel casarea sentintei Judecatoriei Brasov, care l-a condamnat pe Huidu la ...

SCANDAL ÎN SUA. O reclamă Coca Cola ce va fi difuzată în timpul finalei Super Bowl stârnește furie| VIDEO

SCANDAL ÎN SUA. O reclamă Coca Cola ce va fi difuzată în timpul finalei Super Bowl stârnește furie| VIDEO: Controverse în jurul unei reclame Coca Cola care urmează să fie difuzată duminică, în timpul finalei Super Bowl.

Restructurări la Realitatea: 50 de angajați, concediați

Restructurări la Realitatea: 50 de angajați, concediați: Compania Realitatea Media trece printr-o serie de restructurări. În jur de 50 de persoane din zona tehnic și administrativ au fost concediate. Din informațiile paginademedia.ro, aceasta este

Trupa Sarmalele reci porneşte într-un turneu naţional.

Trupa Sarmalele reci porneşte într-un turneu naţional.: In anul in care sarbatoresc 20 de ani de muzica, membrii trupei Sarmalele Reci pornesc in turneu national. Zoltán András, Emil Viciu, Gabi Dragan, Vlady Sateanu, Mircea Horváth sunt azi mai trecuti prin viata, mai impliniti din punct de vedere muzical, dar la fel de entuziasti ca la primul concert.
In cadrul concertelor din turneul national, publicul va asculta piese reprezentative ale trupei, din toate perioadele: 'Tara de vrea prost", 'Aurolac", 'Prostia la putere", ...

Vomă de balenă, în valoare de 50.000 de euro. Cine e norocosul care s-a îmbogăţit pe seama "aurului plutitor"

Vomă de balenă, în valoare de 50.000 de euro. Cine e norocosul care s-a îmbogăţit pe seama "aurului plutitor": Un britanic care a găsit pe plajă o piatră ciudată, galbenă şi mirositoare, a primit o ofertă de 50.000 de euro de la un cumpărător francez pentru ceea ce pare a fi "vomă de balenă rară", cunoscută şi sub denumirea de ambră, foarte apreciată în industria parfumurilor, a anunţat joi postul BBC.





PRIMA VICTIMA A REFORMEI TVR: Cristian Mălăescu a făcut atac cerebral în timp ce se afla în emisie

PRIMA VICTIMA A REFORMEI TVR: Cristian Mălăescu a făcut atac cerebral în timp ce se afla în emisie: Bărbatul de 43 de ani se află în stare critică la Spitalul Militar Central.

ZÂNA SURPRIZELOR. Andreea Marin: “Îl voi susţine pe Ştefan până când nu voi mai respira”

ZÂNA SURPRIZELOR. Andreea Marin: “Îl voi susţine pe Ştefan până când nu voi mai respira”: Vedeta de televiziune iese la atac. Ea îşi laudă soţul şi trage o săpuneală zdravănă presei de scandal: "cel care pune camera pe un copil care plânge, care este speriat, şi vede asta, şi stă în continuare cu camera pe el, pentru...

Clubul Roman de Presa: Raportul CE semnaleaza corect problemele etice din media romaneasca. Revizuirea standandardelor ar putea fi folosita abuziv de autoritati

Clubul Roman de Presa: Raportul CE semnaleaza corect problemele etice din media romaneasca. Revizuirea standandardelor ar putea fi folosita abuziv de autoritati: "Respectarea standardelor etice si profesionale este una dintre problemele mass-media din Romania, raportul Comisiei Europene semnaland in general corect acest deficit", afirma Clubul Roman de Presa intr-o pozitie legata de raportul de miercuri al Comisiei Europene. CRP arata ca "faptul ca unele entitati de presa sunt "recidiviste" in materie de etica si profesionalism are efecte negative asupra publicului (...). Recidivele pot fi folosite ca argumente impotriva libertatii cuvantului si profesiei noastre". Aceeasi organizatie sustine ca "organismele  colegiale de etica si deontologie ale jurnalistilor si - in cele din urma - Justitia au capacitatea analizarii si sanctionarii derapajelor incriminate in Raportul CE."

Instanța a decis: OTV rămâne închis

Instanța a decis: OTV rămâne închis:   Curtea de Apel București a decis să respingă cerea de suspendare a deciziei CNA de retragere a licenței OTV. Ocram Televiziune a mai cerut

Agentul Scully din "Dosarele X", la 44 de ani. Gillian Anderson, ambasadoarea operei lui Charles Dickens - GALERIE FOTO

Agentul Scully din "Dosarele X", la 44 de ani. Gillian Anderson, ambasadoarea operei lui Charles Dickens - GALERIE FOTO: Actriţa americană Gillian Anderson, celebră pentru rolul ei din serialul de televiziune "Dosarele X", a fost cooptată pentru a ajuta la strângerea de fonduri în vederea ridicării unei statui în memoria scriitorului Charles Dickens, prima de acest fel de pe teritoriul Marii Britanii.





Victor Ponta s-a pozat cu Arnold Schwarzenegger

Victor Ponta s-a pozat cu Arnold Schwarzenegger: Prezent la Conferinţa ”Implementarea viitorului sustenabil din punct de vedere energetic" organizată la Viena, premierul Victor Ponta s-a pozat cu fostul guvernator al statului California, Arnold Schwarzenegger.

Premiile Grammy 2013: Justin Timberlake, Rihanna şi Elton John vor cânta la gală

Premiile Grammy 2013: Justin Timberlake, Rihanna şi Elton John vor cânta la gală: Cântăreţul şi actorul american Justin Timberlake va cânta la gala de decernare a premiilor Grammy, ce va avea loc pe 10 februarie, la Los Angeles, alături de alte nume sonore din industria muzicală, precum Rihanna, Taylor Swift şi Elton John, au anunţat miercuri organizatorii.