luni, 19 martie 2012

Audiența lui Băsescu la B1 cu Cristoiu

Audiența lui Băsescu la B1 cu Cristoiu: Duminică seara, președintele Traian Băsescu a fost în direct la B1, la emisiunea La taifas cu Ion Cristoiu. Audiența medie a lui Băsescu a plasat B1 pe locul șapte la nivel urban. Câți români s-au uitat la Băsescu, în continuare: Emisiunea La taifas a fost difuzată duminică, 18 martie, la B1 TV, între orele 21.00... mai mult »

Ce articole au circulat pe Facebook. Articolul despre promulgarea legii picnicului distribuit de peste 1.500 de ori

Ce articole au circulat pe Facebook. Articolul despre promulgarea legii picnicului distribuit de peste 1.500 de ori: Legea care îi amendează pe cei care fac grătar în locuri nepermise a fost “vedetă” pe Facebook în săptămâna 12 – 19 martie, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO. Legea promulgată recent de președintele Traian Băsescu a fost distribuită pe rețeaua de socializare de peste 1.500 de ori. În aceeași perioadă, trei articole din top 10... mai mult »

REPORTAJ: La ce trucuri apelează părinţii pentru înscrierea copiilor în clasa întâi şi pregătitoare

REPORTAJ: La ce trucuri apelează părinţii pentru înscrierea copiilor în clasa întâi şi pregătitoare: Sute de părinţi din Capitală care au aşteptat cuminţi etapa a doua de înscrieri în clasa pregătitoare şi în clasa I, întrucât au ales altă şcoală decât cea de circumscripţie, au avut luni dimineaţa o mare surpriză: locurile în unităţile preferate s-au epuizat sau trebuie păstrate pentru altă etapă.





Astea da audiențe! NCIS, cel mai vizionat serial în America, care rulează și la noi: aproape 20 de milioane de telespectatori la fiecare episod

Astea da audiențe! NCIS, cel mai vizionat serial în America, care rulează și la noi: aproape 20 de milioane de telespectatori la fiecare episod: NCIS, serialul difuzat în Statele Unite de CBS, a fost urmărit în sezonul 2011-2012 de circa 19,6 milioane de americani, potrivit audienceusa.com. În România serialul de succes este difuzat de AXN. Soția perfectă este al doilea cel mai urmărit serial din America, care este cunoscut și de publicul din România. Acest serial este urmărit de... mai mult »

B1 TV în topul televiziunilor de ştiri

B1 TV în topul televiziunilor de ştiri: Ediţia de duminică seară a emisiunii “La taifas cu Ion Cristoiu” de pe B1 TV, al cărei invitat a fost preşedintele Traian Băsescu, a înregistrat un rating de 1.7% în rândul telespectatorilor din mediul urban.

O colecţie de peste 100 de fotografii cu Marilyn Monroe, scoasă la licitaţie - GALERIE FOTO

O colecţie de peste 100 de fotografii cu Marilyn Monroe, scoasă la licitaţie - GALERIE FOTO: O colecţie de peste 100 de fotografii cu Marilyn Monroe, ce nu au fost niciodată prezentate în public, va fi scoasă la licitaţie de casa Julien's Auctions, la Los Angeles, în zilele de 31 martie şi 1 aprilie. Potrivit patronului acestei case de licitaţii, Darren Julien, cumpărătorii fotografiilor vor achiziţiona în acelaşi timp şi drepturile exclusive asupra acestora.





Telenovela încă face ravagii în rândul publicului feminin

Telenovela încă face ravagii în rândul publicului feminin: Povestea de iubire plină de romantism de la Acasă, „Eva Luna”,
ce-i are în rolurile principale pe Guy Ecker și Blanca Soto, a fost lider de audiență duminică seara

Cum ii ajuta actiunile grupului Voina pe detinutii politici rusi. Intamplarea din Romania

Cum ii ajuta actiunile grupului Voina pe detinutii politici rusi. Intamplarea din Romania: Sambata seara la MTR, festivalul One World a prezentat documentarul "Dreptate pentru Serghei", despre lupta cu sistemul corupt a unui avocat rus. Serghei Magnitsky sfarseste dramatic, in conditii neelucidate intr-un centru de detentie, ca urmare a plangerilor penale facute impotriva unor ofiteri de politie care deturnasera 230 milioane de euro. La finalul filmului a urmat o tentativa de dezbatere moderata de Armand Gosu, specialist in istoria Rusiei, preluata si terminata insa de Alexei Plutser - Sarno, un membru al grupului Voina, care a declamat ca totul este putred in Rusia si ca sunt mii de cazuri ca al lui Magnitsky, dupa care a citit niste invective la scrise pe o foaie de hartie.

Revoluția în versuri la OTV: Refacem fabrica de tractoare, pământul țării să se are, alimente cancerigene să nu mai importăm, naturale să mâncăm

Revoluția în versuri la OTV: Refacem fabrica de tractoare, pământul țării să se are, alimente cancerigene să nu mai importăm, naturale să mâncăm: Desfășurare de forță ruptă din Cațavencu lui Caragiale în studioul OTV, după ce emisia postului a fost oprită trei ore de către CNA. Pentru că „s-au speriat mega-ciocoii”, Dan Diaconescu a organizat în ultimele zile mitinguri în direct în studio, împotriva CNA și „actualului dictator Traian Băsescu”. Invitatul de mai jos, un adevărat poet, este... mai mult »

Rebelii sirieni dezvăluie e-mail-uri de dragoste de la admiratoare ale lui Bashar al-Assad.

Rebelii sirieni dezvăluie e-mail-uri de dragoste de la admiratoare ale lui Bashar al-Assad.: Presedintele sirian Bashar al-Assad, casatorit cu Asma al-Assad, a primit e-mail-uri de dragoste de la trei femei, dezvaluite de rebeli, doua dintre ele fiind tinere membre ale echipei sale pentru relatii publice care afirma ca le este dor de el, relateaza Mediafax.
"Nu pot sa traiesc fara tine", i-a scris o a treia femeie, despre care se spune ca este designer de bijuterii. Un alt e-mail, trimis in decembrie si dezvaluit sambata, contine fotografii ale unei femei neidentificate, imbracata ...

Facebook stimuleaza narcisismul, prieteniile superficiale si raspunsurile agresive la critici, spun psihologii

Facebook stimuleaza narcisismul, prieteniile superficiale si raspunsurile agresive la critici, spun psihologii: Exista o legatura intre numarul de prieteni de pe Facebook si un comportament caracterizat prin narcisism si agresivitate in raport cu ceilalti, arata un studiu realizat in SUA si publicat in revista Personality and Individual Differences. Cei care au un numar mare de prieteni pe Facebook, in unele cazuri peste 1.000, isi actualizeaza mai des profilul si se comporta agresiv cand sunt criticati sau ironizati, tinand foarte mult la propria imagine, scrie The Guardian, citand studiul facut in randul a circa 300 de persoane.

John McCain consideră campania din 2012 ca fiind "cea mai maliţioasă" la care a asistat

John McCain consideră campania din 2012 ca fiind "cea mai maliţioasă" la care a asistat: Campania electorală pentru învestitura republicană în vederea alegerilor prezidenţiale din noiembrie este "cea mai maliţioasă la care am asistat", a declarat duminică influentul senator republican John McCain, el însuşi candidat în 2000 şi 2008.





Mihai Paun - Ascend Netsolutions: Sa nu exploatezi social media in prezent este ca si cum in 1990 ai fi spus ca nu ai fax

Mihai Paun - Ascend Netsolutions: Sa nu exploatezi social media in prezent este ca si cum in 1990 ai fi spus ca nu ai fax: In ultima vreme orice mix de marketing online bine facut include obligatoriu prezenta in retelele sociale. Unii consumatori prefera sa comunice prin intermediul microbloggingului (Twitter), altii sunt activi in grupurile de discutii din retelele profesionale (LinkedIn), early adopter-ii stau zilele acestea pe Pinterest, insa indiscutabil, cei mai multi clienti si potentiali clienti sunt de gasit pe Facebook.

Dependenţa de internet şi de reţelele de socializare face ravagii în Argentina.

Dependenţa de internet şi de reţelele de socializare face ravagii în Argentina.: Dependenta de internet si in special de retelele de socializare face ravagii in Argentina, tara cu cel mai mare numar de utilizatori de internet din America Latina, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Numarul celor care apeleaza la consultatii pentru a-si trata dependenta de internet in centre specializate s-a dublat in 2011, ceea ce este 'alarmant', declara pentru AFP Inés Valdez, psiholog la un astfel de centru.
In fruntea depedentelor se afla dependenta de droguri ilegale, urmata ...