miercuri, 16 ianuarie 2013

Shakira ÎNSĂRCINATĂ

Ai grijă ce postezi pe Facebook, poţi să ajungi la închisoare

Ai grijă ce postezi pe Facebook, poţi să ajungi la închisoare: Activitatea de pe reţelele sociale este utilizată mai des pentru condamnarea celor care ajung în faţa judecătorilor, decât pentru apărarea lor.

Obligată să nege că a fost hărţuită sexual - Justiţie > EVZ.ro

Obligată să nege că a fost hărţuită sexual - Justiţie > EVZ.ro: "Marţi seară şi miercuri dimineaţă, comisarul-şef Lidia Popescu a declarat, pentru „Evenimentul zilei”, că a fost hărţuită de conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ). Ieri, a fost scoasă de şefi într-o conferinţă de presă pentru a nega orice acuzaţie adusă lor, acuzaţii pe care cu doar o zi în urmă le-a susţinut în faţa reporterilor EvZ."

'via Blog this'

AMINTIRI DIN EPOCA DE AUR. „Plângeam pentru că mi-era poftă de puțin lapte!” - EVZ Special > EVZ.ro

AMINTIRI DIN EPOCA DE AUR. „Plângeam pentru că mi-era poftă de puțin lapte!” - EVZ Special > EVZ.ro: "Se întâmpla aproape noapte de noapte şi nu eram singura mămică. Ajungeam acasă după ora şase dimineaţa, fericită că am lapte pentru o zi. Aş fi vrut şi eu o cană de lapte proaspăt fiert, îndulcit cu miere, dar nu puteam... Tresăream speriată că n-o să am destul pentru el, dacă beau şi eu o cană. Plângeam de frig, de ciudă şi de umilinţă. Plângeam pentru că mi-era poftă de puţin lapte!”."

'via Blog this'

Kaspersky, între apărătorul păcii şi agent al serviciilor secrete din Rusia.

Kaspersky, între apărătorul păcii şi agent al serviciilor secrete din Rusia.: Inca de la inceputul saptamanii, gigantul IT rus Kaspersky Lab a anuntat ca hackeri necunoscuti au furat, in ultimii ani, fisiere clasificate ale statelor europene si NATO. Printre tarile vizate in aceasta operatiune, numita "Octombrie Rosu", se numara si Romania, ale carei structuri de securitate informatica au colaborat cu rusii, alaturi de Belarus si SUA, potrivit EUObserver. Pe de alta parte, publicatia Wired arata, intr-un text despre Kaspersky, ca firma ruseasca este unul din jucatorii ...

IMAGINI INSOLITE: Cum arată starurile de la Hollywood când sunt surprinse dintr-un unghi greşit - GALERIE FOTO

IMAGINI INSOLITE: Cum arată starurile de la Hollywood când sunt surprinse dintr-un unghi greşit - GALERIE FOTO: Chiar şi cele mai strălucitoare vedete pot fi surprinse în ipostaze deloc flatante, atunci când sunt fotografiate dintr-un unghi greşit.





“Italia, pământul făgăduinţei”- filme despre românii din Peninsulă VIDEO

“Italia, pământul făgăduinţei”- filme despre românii din Peninsulă VIDEO:

Şase lungmetraje produse în perioada 2004 2010 vor fi prezentate la Muzeul Ţăranului Român din Capitală, în cadrul evenimentului "Italia, pământul făgăduinţei? Sosirea românilor în Italia în ecranizări cinematografice".
La gala de deschidere a festivalului unde intrarea este liberă va fi proiectat filmul "Mar Nero", în regia lui Federico Bondi, cu Dorotheea Petre, Ilaria Occhini şi Maia Morgenstern. La proiecţiile care vor urma, găzduite de sala "Elvira Popescu", este prevăzută participarea unor protagonişti şi a unor autori ai filmelor prezentate, cu care publicul va avea ocazia să dialogheze, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Seria de filme, care vor fi proiectate între 23 ianuarie şi 16 februarie, îşi propune să reflecteze, prin intermediul limbajului cinematografic, asupra importantei mişcări de migrare dinspre România către Italia, ţară gazdă care în trecut a trăit la rândul său experienţa unei migrări masive către Americi. Titlul ales reprezintă leitmotivul tuturor poveştilor prezentate, exemple de întâmplări care descriu incertitudinea separării, speranţa într-un viitor mai bun, hotărârea de a lăsa în urmă o situaţie grea şi, în acelaşi timp, impactul traumatizant cu o nouă realitate, care nu este întotdeauna "un pământ al făgăduinţei".
Instrumentul

Citeşte mai mult...

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, împreună la Roma

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, împreună la Roma:
Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au o relaţie, pe care nu au confirmat-o şi nici infirmat-o, dar au fost văzuţi împreună la Roma, capitala Italiei.
Surse din anturajul vedetei susţin că ea şi fostul iubit al Andei Adam au plecat separat în capitala Italiei, cu curse diferite, dar “întamplarea” a făcut să se cazeze la acelaşi hotel.
Întrebată la”Acces direct” despre Victor Slav, fosta iubită a fostbalistului Adrian Cristea s-a arătat interesată de o nouă poveste de iubire. “Eu sunt singură, el este singur. E un bărbat discret, atrăgător. Cum să nu îţi placă de el. Vedem ce se întâmplă. Poate mă invită la o cafea şi mă duc, că sunt singură”, a declarat roşcata.
Şi-au pus o dorinţă la Fontana di Trevi
Fostul iubit al Andei Adam şi fosta iubită a lui Adrian Cristea au petrecut un week-end la Roma. E posibil ca această escapadă să fi fost un bun prilej de a se cunoşte mai bine şi să se placă, scrie eva.ro. “Am dat nas în nas cu ei pe via del Corso, în imediata apropiere a Fontanei di Trevi. Se plimbau liniştiţi, iar Bianca îl ţinea de braţ pe Victor. Ambii aveau ochelari

Citeşte mai mult...

SULEYMAN cucerește, din nou, audiențele

SULEYMAN cucerește, din nou, audiențele: Sezonul doi a debutat în forță. Serialul inspirat din fapte reale a plasat postul Kanal D pe primul loc

Nicoleta Luciu lansează videoclipul piesei "Mexicano", miercuri, la "Happy Hour"

Nicoleta Luciu lansează videoclipul piesei "Mexicano", miercuri, la "Happy Hour": Nicoleta Luciu lansează printr-un show incendiar, alături de trupa ei de dansatori, videoclipul piesei "Mexicano", miercuri, în emisiunea "Happy Hour", difuzată de la ora 17.30 la Pro TV, informează un comunicat al postului.





Facebook si Zuckenberg - noutăți

Kido's First Shell Game

Cătălin Striblea a suferit un accident vascular

Cătălin Striblea a suferit un accident vascular: Jurnalistul Cătălin Striblea, realizator la România TV, a suferit în această dimineață, la ora 4.00, un atac cerebral. La ceastă oră, jurnalistul, care este conștient,

Regimul de teroare al inculpatului Voiculescu - Opinii - HotNews.ro

Regimul de teroare al inculpatului Voiculescu - Opinii - HotNews.ro: "Totul, dar absolut totul este pus sub semnul intrebarii, desfiintat, compromis, delegitimat, relativizat: inregistrarile SRI, testul poligraf, probele dintr-un dosar, integritatea unor judecatori si procurori, CSM-ul. Marti seara, Antena 3 nu s-a mai pierdut in detalii si a atacat intreg sistemul, scotand de la naftalina o serie de erori judiciare, din care nu a lipsit celebrul caz Tundrea, pentru a decreta falimentul general al justitiei din Romania. "

'via Blog this'

AMINTIRI DIN EPOCA DE AUR. Prostituţia (I): "Duduile veneau de la Casa de comenzi «Marcela»" - EVZ Special > EVZ.ro

AMINTIRI DIN EPOCA DE AUR. Prostituţia (I): "Duduile veneau de la Casa de comenzi «Marcela»" - EVZ Special > EVZ.ro: "La un moment dat fata nu a mai venit pe la noi. Aflasem că se mai duce la alte restaurante din vecinătate. Mi-am făcut drum pe acolo. Nici la Union nu mai venea fata. Acolo ieşise scandal. Ospătarii mai bătrâni îi făcuseră o farsă unui coleg. Îi spuseseră că a sosit fata cu pricina şi în locul ei trimeseseră la ambalaje, unde se întâmpla, un picolo brunet, poreclit Kunta Kinte, care ţinea o faţă de masă ca o broboadă pe cap, să nu fie recunoscut.
Ospătarul, excitat, s-a pregătit şi când şi-a dat seama că în locul fetei era Kunta Kinte a ieşit cu bătaie, a fost scandal. A auzit şi securistul restaurantului şi ne-am lins pe bot. La restaurantul Mercur doar a mai funcţionat şi acolo mai mergeam şi eu”."

'via Blog this'