luni, 4 februarie 2013

Povestea familiei care nu ştia că al Doilea Război Mondial a existat: Cum au rupt membrii acesteia orice legătură cu oamenii timp de peste 40 de ani

Povestea familiei care nu ştia că al Doilea Război Mondial a existat: Cum au rupt membrii acesteia orice legătură cu oamenii timp de peste 40 de ani: O familie s-a retras în sălbăticie înainte de anii '40 şi nu a ştiut de existenţa celui de-al Doilea Război Mondial.





Acces Direct a adus JEGUL pe TV. Imagini SCABROASE în direct - Media > EVZ.ro

Acces Direct a adus JEGUL pe TV. Imagini SCABROASE în direct - Media > EVZ.ro: "Potrivit Pagina de media, Mihai Bendeac a reacționat după emisiune:
„Mesaj pentru Simona Gherghe
Lucram. Și ochii mi-au scăpat pe televizor. Simona, deseară, când ajungi acasă, mai uită-te încă o dată la reportajul de azi cu Ioana Tufaru. Ce simți? Eu am plâns. Nu am văzut vreodată ceva mai umilitor.

Simona, mai ești OM?
Cu drag, Mihai.”"

'via Blog this'

Veste ŞOC din Marea Britanie. Kate Middleton ar avea o tumoare pe creier.

Veste ŞOC din Marea Britanie. Kate Middleton ar avea o tumoare pe creier.: Problemele de sanatate pe care le-a avut ducesa Kate in urma cu cateva luni, cand a fost internata de urgenta la Londra, erau de la o tumoare la creier si nu de la sarcina, scrie foxcrawl.com, citat de Realitatea.net.
Potrivit jurnalistilor americani, daca starea de sanatatea ale ducesei se agraveaza, Kate ar putea muri, chiar inainte sa aduca pe lume primul copil al ei si al printului William.
Surse anonime citate de revista americana Globe sustin ca, in timpul internarii ducesei, in urma cu ...

Ioana Tufaru, BATJOCORITĂ de Adriana Bahmuțeanu: ”La mine nu vii cu jegul pe tine" - Vedete de la noi | Libertatea.ro

Ioana Tufaru, BATJOCORITĂ de Adriana Bahmuțeanu: ”La mine nu vii cu jegul pe tine" - Vedete de la noi | Libertatea.ro: "Când te speli, trebuie să te speli și în urechi. Cum să stai cu cleiul ăsta? De câte săptămâni nu te-ai mai spălat în urechi. Și cum să stai cu ghearele alea la picioare și cu jeg între degete. Nu-mi vine să cred, îmi vine să vomit. Nu mi se pare normal ca o femeie de 30 de ani să fie în halul ăsta", a spus Adriana.

Pentru munca depusă, curățirea grădinii, Adriana i-a dat Ioanei 50 de lei și i-a spus că atât îi va da și în continuare dacă vine să muncească la ea.

"Ca să intre la mine în curte, trebuie să te speli. La mine nu vii cu jegul pe tine. Eu sunt de acord să vină la mine să muncească. O dată pe săptămână eu îi dau 50 de lei", a mai spus Adriana Bahmuțeanu în cadrul emisiunii Acces Direct de la Antena 1."

'via Blog this'

Neiertabilele crime ale comunismului: Asasinarea lui Iuliu Maniu

Neiertabilele crime ale comunismului: Asasinarea lui Iuliu Maniu: Se implinesc sase decenii de la incetarea din viata, in conditii tragice, a celui care fost unul dintre ziditorii Romaniei Mari, remarcabil om de stat si neinduplecat luptator pentru democratie, Iuliu Maniu (8 ianuarie 1873 - 5 februarie 1953). Moartea lui Iuliu Maniu, de fapt un asasinat, era rezultatul actiunii criminale a regimului comunist de exterminare a elitelor acestei tari. Nu i se putea ierta lui Maniu, cum nu li se putea ierta unor Ion Mihalache, Dinu Bratianu, Ion Flueras, Iosif Jumanca, Ioan Barbus, Corneliu Coposu, faptul ca refuzasera sa ingenuncheze si sa devina complicii distrugerii Romaniei. Cand unii au lipsa de rusine sa compare soarta infractorului de drept comun Adrian Nastase cu aceea a martirului politic Iuliu Maniu, este obligatia oricarui om cinstit sa se revolte si sa protesteze impotriva acestei obscenitati.

AMINTIRI DIN EPOCA DE AUR. Despre Ceaușescu: Bancuri și adevăr

AMINTIRI DIN EPOCA DE AUR. Despre Ceaușescu: Bancuri și adevăr: Cu fostul dictator circulau foarte multe bancuri. Unele se mai spun și în prezent.

Poziţia Evenimentului zilei faţă de atacurile mizerabile ale lui Dan Voiculescu - EVZ Special > EVZ.ro

Poziţia Evenimentului zilei faţă de atacurile mizerabile ale lui Dan Voiculescu - EVZ Special > EVZ.ro: "”În „România Mare”, care tipărea (în anii 90) sute de mii de exemplare, erai executat scurt şi zgomotos, fără drept la recurs, fără drept la propria imagine. Vremea a trecut, iar locul „României Mari” a fost luat de Antena 3. Mai eficientă, mai stridentă, mai modernă, mai „profesionalizată”, trompeta lui Dan Voiculescu este plutonul de execuţie în faţa căruia sunt aduşi cei care îndrăznesc să critice Puterea, dar mai ales cei care nu văd în persoana patronului un mare erou al vremurilor moderne. Zici ceva de Dan Voiculescu, pac te execută Gâdea. (...) Asta nu este presă, doamnelor şi domnilor! Ceea ce se întâmplă la Antena 3 nu are nici în clin nici în mânecă cu jurnalismul şi cu regulile sale. Nu, Antena 3 este pur şi simplu o ghioagă mediatică în mâinile patronului. "

'via Blog this'

Poziţia Evenimentului zilei faţă de atacurile mizerabile ale lui Dan Voiculescu - EVZ Special > EVZ.ro

Poziţia Evenimentului zilei faţă de atacurile mizerabile ale lui Dan Voiculescu - EVZ Special > EVZ.ro: "Cel arătat cu deştul de Boss, împreună cu strigătul Şo! Pe el! e luat în primire de dimineaţă, de Matinal, care-l aleargă niţel prin ogradă, preluat de emisiunile de după-amiază, care-l tăvălesc bine prin cocină, şi înmormîntat de pastorul Mihai Gâdea în prime-time. Noaptea, vin posesorii de bloguri din Trustul Intact, care se urinează zgomotos pe mormîntul celui asasinat moral de televiziuni (…) "

'via Blog this'

Poziţia Evenimentului zilei faţă de atacurile mizerabile ale lui Dan Voiculescu - EVZ Special > EVZ.ro

Poziţia Evenimentului zilei faţă de atacurile mizerabile ale lui Dan Voiculescu - EVZ Special > EVZ.ro: "Cel arătat cu deştul de Boss, împreună cu strigătul Şo! Pe el! e luat în primire de dimineaţă, de Matinal, care-l aleargă niţel prin ogradă, preluat de emisiunile de după-amiază, care-l tăvălesc bine prin cocină, şi înmormîntat de pastorul Mihai Gâdea în prime-time. Noaptea, vin posesorii de bloguri din Trustul Intact, care se urinează zgomotos pe mormîntul celui asasinat moral de televiziuni (…) "

'via Blog this'

Un român face de 30 de ani animație în Spania

Un român face de 30 de ani animație în Spania: La 57 de ani, Bujor Ştefănescu este unul dintre cei mai cunoscuţi creatori de filme de animaţie din Spania.

Se poate scăpa de presa-ciomag? - Opinii EVZ > EVZ.ro

Se poate scăpa de presa-ciomag? - Opinii EVZ > EVZ.ro: "Din păcate, dacă diagnosticul e simplu – pe o piaţă media îngustată de criză funcţionează televiziuni „de ştiri” care sunt în realitate armate personale de inşi abjecţi sau doar fără alternativă, gata pentru orice – tratamentul contra presei-anexă de partid e mult mai puţin limpede. Presa nu e instituţie publică, să-i punem benchmarks de reforma ca în justiţie sau la SNCFR; limitarea dreptului de a vorbi liber şi chiar a greşi cu bună credinţă e periculoasă; iar interzicerea deţinerii de canale media de către politicieni nu rezolvă nimic, pentru că ei pot fi proprietari prin interpuşi (s-a mai văzut) sau se pot juca de-a demisia din funcţie când se apropie o anchetă (am văzut şi asta)."

'via Blog this'

Shakira a dat publicităţii prima fotografie cu fiul ei, Milan - FOTO

Shakira a dat publicităţii prima fotografie cu fiul ei, Milan - FOTO: Cântăreaţa columbiană Shakira şi fotbalistul spaniol Gerard Pique (FC Barcelona) au dat publicităţii o primă fotografie cu fiul lor, Milan.





EXCLUSIV. Robert Turcescu – despre participarea la Eurovision și despre piesa trimisă

EXCLUSIV. Robert Turcescu – despre participarea la Eurovision și despre piesa trimisă:   ”Nu știu de ce e așa de grav că voi concura la Eurovision, că am văzut pe diverse site-uri că lumea se agită. Și

FOTO. Surprinde-ţi iubitul. Cum să te îmbraci de Ziua Îndrăgostiţilor.

FOTO. Surprinde-ţi iubitul. Cum să te îmbraci de Ziua Îndrăgostiţilor.: Numaratoare inversa pana la Ziua Indragostitilor a inceput pentru cele care vor sa isi surprinda partenerii.
Pasiunea este cuvantul cheie al unei relatii de durata. Si ce poate sublinia mai bine iubirea patimasa decat un set de lenjerie intima?
Marile case de moda, precum Victoria's Secret, Maison Close, Boux Avenue Underwear, Debenhams, Chantelle Paris Paris, pregatesc pentru indragostitii colectii inedite, scrie Dailymail.co.uk.
Indiferent daca esti timida sau indrazneata, cu siguranta vei ...

Vezi cine s-a înscris la Eurovision România 2013

Vezi cine s-a înscris la Eurovision România 2013: Lora, Robert Turcescu şi trupa, Luminiţa Anghel, Elena Cârstea, Electric Fence, Cezar Ouatu, Daniel Robu, Liviu Mititelu, Alin Văduva sau Naomi sunt doar câţiva dintre cei pe care i-am putea vedea pe scena concursului.

Fostul ambasador Răzvan Rusu, decorat cu "Steaua Italiei"

Fostul ambasador Răzvan Rusu, decorat cu "Steaua Italiei":

La data de 17 ianuarie 2013, fostul ambasador al României la Roma, Răzvan Rusu, a primit în cadrul unei ceremonii organizate de Ambasada Italiei la Bucureşti, Ordinul “Steaua Italiei” în grad de Mare Oficial (Ordine della “Stella d’Italia” nel grado di Grande Ufficiale).
Ordinul “Steaua Italiei” este una dintre cele mai înalte distincţii italiene, acordate pentru a recompensa personalităţile care s-au distins prin apropierea lor de Republica Italiană, pentru ataşamentul şi implicarea demonstrate în slujba celor mai înalte valori sociale de convieţ uire şi solidaritate, contribuind la promovarea relaţiilor de prietenie şi colaborare dintre ţara lor şi Republica Italiană.
Distincţia se acordă unui număr redus de ambasadori acreditaţi în Italia, după încheierea misiunii, de către Preşedintele Republicii, la propunerea Ministrului de Externe. Răzvan Rusu a fost ambasador al României în Republica Italiană în perioada decembrie 2007 martie 2012, încheind mandatul la term enul de 4 ani.
Anterior a condus Direcţia Generală Europa Extinsă din cadrul Ministerului Afacerilor Externe. Dupa revenirea in centrala MAE, a fost numit la conducerea Direcţiei Generale Afaceri Regionale în Centrala MAE
Citeşte mai mult...

Mădălina Ghenea, gazda festivalului de film “Los Angeles Italia”

Mădălina Ghenea, gazda festivalului de film “Los Angeles Italia”:
Mădălina Ghenea a ajuns într-un punct important al vieţii profesionale. Actriţa româncă îşi trăieşte visul.
Acesta urmează sa prezinte festivalul de film "Los Angeles Italia", care va avea loc în LA, în saptamana Oscarurilor. Festivalul se desfăşoară între 17 şi 23 februarie, iar printre invitaţi se numără actorii Michelle Placido, Al Pacino şi Robert de Niro. Festivalul de film "Los Angeles Italia", ajuns acum la a opta ediţie, promovează la Los Angeles valorile cinematografului italian, iar printre actorii care urmează să fie premiaţi în acest an se numără celebrul Franco Nero.
Românca, pe covorul roşu la decernarea premiilor Oscar
Este foarte probabil s-o vedem pe frumoasa Mădălina Ghenea pe covorul roşu la decernarea premiilor Oscar, avand in vedere ca aceasta se va afla la Los Angeles in saptamana marelui eveniment, în calitate de gazdă a Festivalului de Film "Los Angeles Italia", ce se va desfăşura între 17 şi 23 februarie.
Alături de Al Pacino, Robert de Niro şi Michele Placido
Printre marii actori care vor fi prezenţi la Los Angeles, la acest eveniment, se număra Al Pacino şi Robert DeNiro, alături de Michele Placido, cunoscut publicului român pentru rolul Comisarului Catani din serialul "La Piovra". Michele

Citeşte mai mult...

Mădălina Ghenea, gazda festivalului de film “Los Angeles Italia”

Mădălina Ghenea, gazda festivalului de film “Los Angeles Italia”:
Mădălina Ghenea a ajuns într-un punct important al vieţii profesionale. Actriţa româncă îşi trăieşte visul.
Acesta urmează sa prezinte festivalul de film "Los Angeles Italia", care va avea loc în LA, în saptamana Oscarurilor. Festivalul se desfăşoară între 17 şi 23 februarie, iar printre invitaţi se numără actorii Michelle Placido, Al Pacino şi Robert de Niro. Festivalul de film "Los Angeles Italia", ajuns acum la a opta ediţie, promovează la Los Angeles valorile cinematografului italian, iar printre actorii care urmează să fie premiaţi în acest an se numără celebrul Franco Nero.
Românca, pe covorul roşu la decernarea premiilor Oscar
Este foarte probabil s-o vedem pe frumoasa Mădălina Ghenea pe covorul roşu la decernarea premiilor Oscar, avand in vedere ca aceasta se va afla la Los Angeles in saptamana marelui eveniment, în calitate de gazdă a Festivalului de Film "Los Angeles Italia", ce se va desfăşura între 17 şi 23 februarie.
Alături de Al Pacino, Robert de Niro şi Michele Placido
Printre marii actori care vor fi prezenţi la Los Angeles, la acest eveniment, se număra Al Pacino şi Robert DeNiro, alături de Michele Placido, cunoscut publicului român pentru rolul Comisarului Catani din serialul "La Piovra". Michele

Citeşte mai mult...

Foto+ VIDEO. Beyonce a electrizat publicul prezent la gala Super Bowl 2013.

Foto+ VIDEO. Beyonce a electrizat publicul prezent la gala Super Bowl 2013.: Beyonce a electrizat publicul care a asistat la show-ul din pauza finalei Super Bowl, duminica, la New Orleans, informeaza Mediafax.
Concertul sustinut de artista a avut loc cu putin timp inainte ca meciul de fotbal american, castigat de echipa din Baltimore in fata celei din San Francisco cu scorul 34-31, sa fie intrerupt 35 de minute de o pana de curent.
Beyonce, care a purtat o tinuta din piele si dantela neagra creata de stilistul Rubin Singer, a cantat de aceasta data in direct, la doua ...