luni, 20 februarie 2012

Fiica lui Whitney Houston a dispărut după funeraliile mamei sale. Ce a făcut Bobbi Kristina Brown după ce a fugit de familie

Fiica lui Whitney Houston a dispărut după funeraliile mamei sale. Ce a făcut Bobbi Kristina Brown după ce a fugit de familie: Fiica lui Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown, a dispărut după funeraliile mamei sale, stârnind panica în rândul membrilor familiei sale.

Directorii de scoli care ascund posturi vacante, amenintati cu procese!

Directorii de scoli care ascund posturi vacante, amenintati cu procese!: Directorii de scoli au fost pusi de catre reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean sa dea declaratii pe proprie raspundere ca numarul posturilor vacante pe care le-au transmis este cel real.
Presedintele Sindicatului Invatamantului...

Restrangerile de activitate, motiv de nemultumire in randul cadrelor didactice!

Restrangerile de activitate, motiv de nemultumire in randul cadrelor didactice!: Presedintele Sindicatului Invatamantului Preuniversitar sustine ca nu in toate unitatile de invatamant s-au respectat metodologiile vizavi de restrangerile de activitate.
Maria Tiprigan a spus ca a primit semnale atat de la cadrele...

EmiLive- pauze muzicale la Colegiul Eminescu - FOTOGALERIE

EmiLive- pauze muzicale la Colegiul Eminescu - FOTOGALERIE: Luni, 20 februarie 2012, la Colegiul Naţional ”Mihai Eminescu” din Botoşani, s-a inaugurat radio-ul şcolii. Numele acestuia este inspirat de la vechiul post de radio al colegiului, EmiSat, acum...

Oreste şi Bogdan Teodorescu s-au acuzat reciproc de manipulare | VIDEO

Oreste şi Bogdan Teodorescu s-au acuzat reciproc de manipulare | VIDEO: Într-o discuţie aprinsă la Antena 3 Oreste Teodorescu a acuzat clasa politică de lipsă de ideologie şi a intrat într-o discuţie legată de manipulare cu profesorul Bogdan Teodorescu, cu acuze aduse de ambele părţi.

Înalta Curte decide azi dacă dosarul lui CV Tudor va fi returnat la Parchet sau nu

Înalta Curte decide azi dacă dosarul lui CV Tudor va fi returnat la Parchet sau nu: Judecătorii Curţii Supreme au rămas în pronunţare pe recursul procurorilor faţă de decizia instanţei inferioare de a returna dosarul lui Corneliu Vadim Tudor la Parchet, pentru refacerea cercetărilor.

Traficul global de date mobile pe internet va creste de 18 ori in perioada 2011 2016 - studiu Cisco

Traficul global de date mobile pe internet va creste de 18 ori in perioada 2011 2016 - studiu Cisco: Traficul de date mobile la nivel mondial va creste de 18 ori in perioada 2011-2016, ajungand la o rata de rulare anuala de 130 exabytes, echivalenta cu 33 miliarde DVD-uri, cu 4,3 cvadrilioane de fisiere MP3 (muzica/audio) sau cu 813 cvadrilioane de mesaje text (SMS) prin serviciul de mesaje scurte, conform estimarilor producatorului de echipamente si solutii IT Cisco. In Europa Centrala si de Est, traficul video de date mobile va creste de 32 de ori in perioada mentionata, iar in 2016 traficul video va reprezenta 67% din traficul de date mobile, comparat cu 45% la finalul lui 2011, arata raportul.

Unde o doare sanctiunea pe Antena 1

Unde o doare sanctiunea pe Antena 1: Consiliul Național al Audiovizualului afirmă că a dat cea mai gravă sancțiune prin Decizia din 16 februarie 2012 de suspendare timp de 10 minute a emisiei Antenei 1, pentru Un show păcătos cu nud de premier. Votul celor 9 membri ai CNA a fost unanim, iar motivația principală s-a găsit în Art. 32 alin. 1 şi 2 din Codul Audiovizual: „(1) Niciun drept conferit prin lege nu poate fi exercitat într-un mod excesiv şi nerezonabil, contrar bunei-credinţe, în scopul de a vătăma sau de a păgubi pe altul ori profitând de ignoranţa sau de buna-credinţă a persoanelor” şi (2) Nu orice interes al publicului trebuie satisfăcut, iar simpla invocare a dreptului la informare nu poate justifica încălcarea dreptului la viaţă privată”.

Decizia nr. 88 din 16.02.2012

Decizia nr. 88 din 16.02.2012: privind amendarea cu 90.000 lei a S.C. RCS & RDS S.A. întrucât, fără a avea acordul Consiliului, a modificat structura ofertei de programe aprobată şi nu a retransmis programul INFO TV în localitatea Arad

-
Decizii de sancţionare

/
,

Decizia nr. 87 din 16.02.2012

Decizia nr. 87 din 16.02.2012: privind amendarea cu 200.000 lei a S.C. OCRAM TELEVIZIUNE S.R.L.întrucât a încălcat grav dispoziţiile art. 3 din Legea audiovizualului care protejează drepturile fundamentale ale omului, precum dreptul la viaţă privată, onoare, reputaţie şi imagine ale persoanei

-
Decizii de sancţionare

/
,

UPDATE: Jurnalistul Dan Suciu a fost numit purtător de cuvânt al Guvernului.

UPDATE: Jurnalistul Dan Suciu a fost numit purtător de cuvânt al Guvernului.: UPDATE: Dan Suciu, redactor-sef al postului TV Money Channel, a fost numit, luni, in postul de purtator de cuvant al Guvernului, prin decizie a premierului Mihai Razvan Ungureanu, au declarat surse guvernamentale.
"Primul-ministru Mihai-Razvan Ungureanu l-a numit astazi in functia de secretar de stat, purtator de cuvant al Guvernului, pe Dan Suciu, jurnalist specializat in domeniul economic", se precizeaza in comunicatul de presa emis de Guvernul Romaniei.
Surse oficiale au declarat, vineri, ...

Decizia nr. 86 din 16.02.2012

Decizia nr. 86 din 16.02.2012: privind obligarea radiodifuzorului S.C. ANTENA TV GROUP S.A. de a difuza, în ziua de 17.02.2012, timp de 10 minute, între orele 19.00-19.10, numai textul deciziei de sancţionare emise de C.N.A.:Postul de televiziune Antena 1 a încălcat grav dreptul la viaţă privată, onoare şi reputaţie, precum şi dreptul la propria imagine ale d-lui Emil Boc, în cadrul ediţiei din 13 februarie 2012 a emisiunii „Un show păcătos”.

-
Decizii de sancţionare

/
,

Irina Loghin i-a combinat pe Dobrin, Dudu, Iordănescu și Răducanu cu o „vagaboantă” | VIDEO

Irina Loghin i-a combinat pe Dobrin, Dudu, Iordănescu și Răducanu cu o „vagaboantă” | VIDEO: Irina Loghin, cunoscuta interpretă de muzică populară, are un cântec în care sunt evocate nume mari ale fotbalului românesc. Acesta se numește „Of, of, Tanța mea!” și a fost înregistrat în 1982.

Alt star în pericol de moarte, după Whitney Houston | VIDEO

Alt star în pericol de moarte, după Whitney Houston | VIDEO: Tabloidele americane trag un semnal de alarmă, notând că după tragicul sfârşit al lui Whitney Houston, “ de aşteptat din cauza autodistrugerii la care se supunea de multă vreme", o altă vedetă este în pericol de moarte: Demi...