luni, 26 martie 2018

Facebook, declarații scandaloase: admite că e mai rău decât Securitatea

Facebook, declarații scandaloase: admite că e mai rău decât Securitatea: "utilizatorii au început să-și descarce propriile date de pe Facebook pentru a vedea cât de multe știe rețeaua socială despre ei.

Printre aceștia se numără și dezvoltatorul Dylan McKay, care a spus că în dosarul lui erau prezente toate apelurile pe care el le-a efectuat în ultimii ani. Dosarul includea informații despre cine a sunat, când a sunat, durata apelului și ora la care acesta a fost efectuat. Important este că aceste apeluri nu au fost făcute prin Facebook sau una din aplicațiile sale, ci de pe telefon."



'via Blog this'

Cum afli toate informațiile pe care le are Facebook despre tine

Cum afli toate informațiile pe care le are Facebook despre tine: "Cum descarci toate datele pe care le are Facebook despre tine
Datele pe care le are Facebook despre tine îți vor fi livrate într-o arhivă, iar pentru a face asta, va trebui să navighezi în meniul Settings. Aici, pe pagina principală, vei vedea în partea de jos un link cu textul Download a copy of your Facebook data."



'via Blog this'

Zelist Blog » Blog Archive » 15 – 21 martie 2018 – Saptamana in Social Media

Zelist Blog » Blog Archive » 15 – 21 martie 2018 – 



Statistici, topuri, trenduri:
  • Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri, in perioada 12 – 18 martie 2018?


'via Blog this'

Facebook știe pe cine ai sunat și cui i-ai dat SMS-uri în ultimii ani

Facebook știe pe cine ai sunat și cui i-ai dat SMS-uri în ultimii ani: "Scandalul Cambridge Analytica, în care este implicată și rețeaua socială, este doar vârful unui aisberg plin de mizerii despre care începem să aflăm încet, dar sigur. Zuckerberg a încercat să se scoată și să spună că nu știe ce făcea CA cu datele a 50 de milioane de utilizatori, dar e greu să te uiți la el și să-l mai iei în serios.

Acum, apar noi informații despre modul în care nu terții, ci chiar Facebook știe cine sunt oamenii cu care relaționezi. Un neozeelandez care și-a descărcat datele de pe site, Dylan McKay, a descoperit că Facebook a colectat metadate despre apeluri făcute de pe telefonul său cu Android."



'via Blog this'

Ce alternative ai la Facebook dacă vrei să nu te mai spioneze

Ce alternative ai la Facebook dacă vrei să nu te mai spioneze: "Facebook Messenger poate fi înlocuit cu Signal și nu numai
Una dintre cele mai utile funcții Facebook nu este aplicația principală, ci Messenger. Chiar și așa, în timp ce Messenger facilitează comunicarea cu prietenii de pe Facebook, este confuz și dezordonat. Astfel, dacă ești în căutare de o aplicație de chat ușor de folosit, încearcă Signal."



'via Blog this'