miercuri, 28 septembrie 2011

SCRIE SCRIITORUL : Din Botoşani până-n banat, romul este împărat

SCRIE SCRIITORUL : Din Botoşani până-n banat, romul este împărat: Oricâte păcate ar avea românul, dar, cu certitudine, are şi-o mare calitate, este peste măsură de tolerant. Toleranţa nu este dobândită în urma unei educaţii, ci ţine de felul lui de-a fi....

TVR 2 lansează grila nouă la începutul lunii octombrie

TVR 2 lansează grila nouă la începutul lunii octombrie: Al doilea canal al televiziunii publice își lansează grila de toamnă la începutul lunii octombrie. Prezentarea noii grile a TVR 2 se va face printr-o ediție specială, transmisă în direct, a emisiunii Unora le place… TVR. Mai multe detalii despre grilă, în continuare. Grila TVR 2 se lansează, practic, în săptămâna 10-16 octombrie, când vor... mai mult »

Brigitte Bardot: sexy pe vremuri, considerată dusă cu pluta în prezent | FOTO

Brigitte Bardot: sexy pe vremuri, considerată dusă cu pluta în prezent | FOTO: Un mic port, despre care scriitorul francez Guy de Mauppassant scria: "Este fiica artelor şi a mării": Saint Tropez. Cândva fieful celebrităţilor, a devenit astăzi locul în care VIP-urile se amestecă discret printre provincialii...

Cărtărescu, printre favoriţi la premiul Nobel pentru literatură, la casele de pariuri britanice

Cărtărescu, printre favoriţi la premiul Nobel pentru literatură, la casele de pariuri britanice: Scriitorul Mircea Cărtărescu se numără printre favoriţii la premiul Nobel pentru literatură pe 2011, potrivit caselor de pariuri din Marea Britanie, unde cea mai mare cotă o are poetul sirian Adonis, informează ediţia electronică a publicaţiei The Guardian.





CRONICA TV. Problema romilor şi ţigănia politică - Opinii EVZ > EVZ.ro

CRONICA TV. Problema romilor şi ţigănia politică - Opinii EVZ > EVZ.ro: "Unul face frecţia la un picior de lemn. Celălalt îi reproşează că foloseşte Carmol în loc de Diana."

'via Blog this'

Corul bocitoarelor ipocrite la mormântul fetiţei care a murit de dorul mamei. Ce i-au spus sătenii mamei ingrate

Corul bocitoarelor ipocrite la mormântul fetiţei care a murit de dorul mamei. Ce i-au spus sătenii mamei ingrate: Bunica leşina, mama stătea împietrită, tinerii din comună pozau fetiţa moartă cu telefoanele mobile, ca la expoziţie, iar preotul se frăsuia pentru banii de înmormântare

Ileana Stana Ionescu si Sebastian Papaiani, in Walk of Fame

Ileana Stana Ionescu si Sebastian Papaiani, in Walk of Fame: Actorii Ileana Stana Ionescu si Sebastian Papaiani vor primi, joi, la ora 12:00, cate o stea pe Aleea Celebritatilor (Walk of Fame) din Piata Timpului (langa Magazinul Cocor din Capitala). Cei doi actori, care au interpretat peste 100 de roluri in mai bine de 5 decenii de cariera, vor fi aniversati cu ocazia implinirii a 75 de ani.

CRONICA MONDENĂ: Bahmuţeanca s-a plictisit acasă. Vreau să-i dau un sfat

CRONICA MONDENĂ: Bahmuţeanca s-a plictisit acasă. Vreau să-i dau un sfat: Am fost prieten bun cu Adriana Bahmuţeanu. Şi cred că suntem în continuare, doar că ne vedem mai rar. Am fost invitat în emisiunile ei, pe vremuri, am făcut împreună o revistă pentru femei. “Zău”, care ar fi avut mari şanse să...

Vocea României, aproximativ un milion de telespectatori audiență

Vocea României, aproximativ un milion de telespectatori audiență: Debut pentru talent-show-ul Pro TV Vocea României. Emisiunea cu Marius Moga, Smiley, Loredana și Horia Brenciu în juriu a început aseară, cu o audiență medie de 1,007 milioane de telespectatori în mediul urban, adică 8,7 rating. Pe locul doi s-a plasat postul Antena 1, care a difuzat Plasa de stele, prezentată de Dan Negru. La ce diferență, în continuare: Cu 1,007 milioane... mai mult »

Gabriel Bugnar, producător Realitatea: Sebastian Ghiță încearcă să fure Realitatea TV

Gabriel Bugnar, producător Realitatea: Sebastian Ghiță încearcă să fure Realitatea TV: Realitatea TV, serialul continuă. Gabriel Bugnar, fost producător la postul de știri, spune într-un interviu acordat paginademedia.ro că în interiorul postului se lucrează la o organigramă pentru un nou post de televiziune, astfel încât Realitatea TV să treacă la Sebastian Ghiță. Parte din angajați au fost trecuți pe o firmă a lui Ghiță. Din “motive... mai mult »