miercuri, 8 iunie 2011

Moculeasca şi oralul cu botoşăneanul – răzbunare la un sex de 1.000 euro - VIDEO

Moculeasca şi oralul cu botoşăneanul – răzbunare la un sex de 1.000 euro - VIDEO: "În plin scandal sexual ce a pornit de la un filmuleţ în care se presupune că îi face Sex oral unuI om de afaceri din Botoşani, Mariana Moculescu a venit la emisiunea 'Un Show păcătos' pentru a face..."

Tragediile, subiect de divertisment pentru televiziunile din România

Tragediile, subiect de divertisment pentru televiziunile din România: "Citesc. "Vremurile nu au devenit mai violente – ele sunt doar mai televizate" (Marilyn Monson). Continuu. "Unul dintre lucrurile bune ale vremurilor moderne este că, dacă mori..."

Articolul saptamanii: 28-04 Mai/Iunie 2011

Articolul saptamanii: 28-04 Mai/Iunie 2011: "Iata si care sunt propunerile noastre pentru “Articolul Saptamanii => 28-04 Mai/Iunie 2011″: ================================================================== [1]==>> Pe “alinaaaa96`s blog” gasim: “La multi ani (noua) >:D"

Video: Cantec, joc si voie buna intr un spectacol dedicat Zilelor Copilariei la Dorohoi

Ce mai visează Diaconescu: Dezgroparea şi clonarea lui Eminescu

Ce mai visează Diaconescu: Dezgroparea şi clonarea lui Eminescu: "De ceva vreme, emisiunile lui Dan Diaconescu au căpătat o tentă culturală, Marin Preda şi Mihai Eminescu fiind două dintre personalităţile de a căror moarte mogulul se ocupă, dezbătând-o în..."