sâmbătă, 18 ianuarie 2014

Lucian Bute, dupa infrangerea cu Jean Pascal: M-am pregatit foarte bine, dar nu l-am putut trimite la podea. Vreau revansa
Lucian Bute a revenit in boxul profesionist cu o infrangere (a doua din cariera), pugilistul roman fiind invins de Jean Pascal la puncte - decizie unanima (categoria semigrea). "M-am pregatit foarte bine, am avut incredere, dar nu l-am putut trimite la podea", a precizat Bute la Digi24.
BUTE PASCAL LIVE. JEAN PASCAL, victorie la puncte în faţa lui BUTE
BUTE PASCAL LIVE DIGI. LUCIAN BUTE - JEAN PASCAL este meciul care îl poate readuce pe LUCIAN BUTE în prim-planul boxului mondial. LUCIAN BUTE se bate cu JEAN PASCAL
Lucian Bute a fost învins de Jean Pascal într-un meci la categoria semigrea
Pugilistul Lucian Bute a fost învins la puncte de canadianul Jean Pascal, într-un meci contând pentru centurile WBC Diamond şi NABF la categoria semigrea, disputat, duminică dimineaţă, la Centre Bell din Montreal.
Serena Williams, eliminată în optimi de finală la Australian Open de Ana Ivanovic
Eliminare bombă la Australian Open. Liderul mondial al clasamentului de tenis feminin, Serena Williams a fost eliminată în mod surprinzător, în optimi de sârboaica Ana Ivanovic. Serena Williams părăsește turneul de tenis de la Australian Open, în mod cu totul surprinzător, după ce a fost eliminată în optimi de finală la Australian Open de Ana Ivanovic. Dacă în 2013, coșmarul lui Williams, s-a numi
Semnificaţii istorice pentru ziua de 19 ianuarie
La data de 19 ianuarie 1839 s-a născut pictorul post-impresionist Paul Cézanne (m. 23 octombrie 1906).

YESTERDAY

Berlusconi, huiduit de zeci de manifestanţi
Fostul şef al Guvernului italian, Silvio Berlusconi, a fost huiduit, sâmbătă, în momentul sosirii la sediul Partidului Democrat (PD), la Roma, unde a avut o întrevedere cu liderul acestei formaţiuni de centru-stânga, Matteo Renzi.
Steaua, învinsă de FC Lucerna, scor 1-0, într-un meci amical
Formaţia Steaua a fost învinsă, cu scorul de 1-0, de echipa FC Lucerna, într-un meci amical disputat sâmbătă seară, în cadrul stagiului de pregătire din Spania.
Valérie Trierweiler a părăsit spitalul
Partenera preşedintelui francez François Hollande, Valérie Trierweiler, a părăsit sâmbătă după-amiază spitalul parizian în care a fost internată la 10 ianuarie, după dezvăluirile privind o relaţie amoroasă a şefului statului cu actriţa Julie Gayet, a anunţat presa.
Codul etic care interzice ”cadourile nesimţite” în şcoli, UITAT în dezbatere de doi ani. Explicaţia Ministerului Educaţiei: ”Poate suna foarte bine literar, dar poate fi interpretat juridic”
Chiar dacă legea educaţiei a fost adoptată de doi ani de zile, profesorii din România nu au încă un cod etic sau nişte reguli clare după care să se poată ghida
Partea întunecată a Internetului. Ce se întâmplă pe reţelele secrete şi pe site-urile ascunse
Utilizatorii obişnuiţi au acces la aproape 4% din capacitatea Internetului. Business Insider analizează "partea întunecată" a acestuia, reţelele secrete şi site-urile greu de găsit folosite în special pentru activităţi criminale.
Victor Spirescu, romanul devenit celebru in Marea Britanie dupa 1 ianuarie 2014, si-a gasit un nou loc de munca
Romanul Victor Spirescu si-a gasit un nou loc de munca la Londra, in domeniul constructiilor, dupa ce a fost nevoit sa plece de la precedenta slujba pe care o avea la o spalatorie de masini, din cauza atentiei excesive pe care i-a acordat-o presa britanica. Romanul Victor Spirescu a povestit pentru The Guardian evenimentele prin care a trecut in ultimele trei saptamani, de la sosirea sa pe aeropor
Javier Fernandez, campion european la patinaj artistic, Kelemen - locul 21
Patinatorul spaniol Javier Fernandez a câştigat, sâmbătă, pentru a doua oară consecutiv titlul continental, impunându-se la Campionatele Europene de la Budapesta, la care românul Zoltan Kelemen a ocupat locul 21.
Concertele live ale lui Bruce Springsteen vor putea fi descărcate online
Rockerul american Bruce Springsteen intenţionează să le ofere spectatorilor de la concertele sale live o brăţară care să le permită înregistrarea concertului şi descărcarea sa pe internet, a afirmat solistul într-un interviu.
O navă moldovenească a fost reţinută în portul bulgar Burgas
Un vapor care naviga sub pavilionul Republicii Moldova a fost reţinut în portul bulgar Burgas de la Marea Neagră, pe motiv că nu respectă Convenţia internaţională privind munca în sectorul maritim.
Warner Bros. amână lansarea filmului cu Superman şi Batman pentru anul 2016
Studiourile Warner Bros. au amânat, pentru mai 2016, data de lansare a filmului care îi va aduce pentru prima dată împreună pe marele ecran pe eroii de benzi desenate Superman şi Batman şi care va fi o continuare a lungmetrajului "Man of Steel: Eroul", de Zack Snyder.
Cluj: Clădire istorică evaluată la 5 milioane de euro, retrocedată urmaşilor familiei Banffy
O clădire istorică din centrul municipiului Cluj-Napoca, evaluată la 5 milioane de euro, a fost retrocedată în urma unei sentinţe a Curţii de Apel Cluj urmaşilor familiei Banffy, decizia fiind executorie, dar nu irevocabilă, şi urmând să fie atacată cu recurs la ICCJ de către actualul proprietar.
Circa 400 de preoţi pedofili au fost caterisiţi în timpul pontificatului lui Benedict al XVI-lea
Vaticanul a dezvăluit, sâmbătă, că a caterisit aproximativ 400 de preoţi în timpul pontificatului lui Benedict al XVI-lea, în urma multiplicării denunţurilor de abuzuri sexuale asupra copiilor comise de membri ai clerului.
Bărbat reţinut după ce a înşelat mai multe femei, spunând că este angajat al unei ambasade
Un bărbat suspectat că a înşelat mai multe femei, de la care ar fi luat 3.000 de lei şi 1.000 de euro, după ce le-a spus că este angajat al unei ambasade şi le-a promis diverse servicii, a fost reţinut, anchetatorii urmând să ceară arestarea preventivă a acestuia.
M-am liniștit! Pe Dana Grecu n-o violează nimeni!
Seară de vineri. Pentru că după-amiază e închis la Bibliotecă, îmi pot permite să mă așez în fotoliu și să fac țup-țup de pe un post pe altul, una dintre marile plăceri ale omului modern

TODAY

“Respect, Andreea Pora!”. Miting pentru apărarea justiţiei şi a presei libere


M-am liniștit! Pe Dana Grecu n-o violează nimeni!
Seară de vineri. Pentru că după-amiază e închis la Bibliotecă, îmi pot permite să mă așez în fotoliu și să fac țup-țup de pe un post pe altul, una dintre marile plăceri ale omului modern
Matinalul de la Gold FM devine Dobrovolschi Show
La începutul lunii octombrie, Mihai Dobrovolschi, revenea “On Air” la matinalul GoldFm, în postura de invitat permanent în emisiunea Alinei Dimitriu. După două luni și
Revista Presei, 17 Ianuarie 2014
• Mediafax.ro: CNA a aprobat, joi, majorarea numărului total de posturi din structura Consiliului, de la 141 la 144 • Paginademedia.ro: Acces direct și La Măruță au scăpat momentan de CNA pentru cazul Guță. Din primul punct pe ordinea de zi, au ajuns să fie amânați - Revista presei audiovizuale

YESTERDAY

“Respect, Andreea Pora!”. Miting pentru apărarea justiţiei şi a presei libere
Share on Google PlusTwitterFacebookLinkedInBufferFacebookCustom Sharing Tool
Evernote 
+TAG
Protestatarii purtau pancarte cu pozele ziariştilor călcaţi în picioare de televiziunea mogului Dan Voiculescu
Visit Website