marți, 18 iunie 2013


DOSARUL TABLOURILOR FURATE. Olandezii audiază în România mai mulţi suspecţi.
O comisie rogatorie olandeza, formata dintr-un judecator, un procuror si un politist judiciar, i-a audiat la Bucuresti pe doi dintre suspectii furtului de tablouri de la Rotterdam, care au aratat ca au patruns in muzeu doar cu ajutorul unei surubelnite, au declarat surse judiciare, citate de Mediafax. Mihai Alexandru Bitu si Eugen Darie au fost audiati luni, la sediul Directiei de Investigare a In
Titus Corlatean, despre relatia Romaniei cu Rusia: Suntem in fata unei noi deschideri, unui moment politico-diplomatic important
Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, a vorbit marti seara, in cadrul emisiunii "Prim Plan" de pe TVR 1, moderata de Mihai Radulescu, despre vizita pe care o va efectua la Moscova si despre relatia actuala dintre Romania si Rusia, apreciind ca "suntem in fata unui moment politico-diplomatic important, care sa puna bazele unui dialog functional". Astfel, seful diplomatiei romane a declarat
Miza economică a discuţiilor diplomatice româno-ruse
Apropierea dintre România şi Rusia are o puternică miză economică, care ţine în special de zona energetică, dar şi de investiţii. S-a vorbit despre interesul ruşilor de la Gazprom de a prelua combinatul chimic Oltchim.
Fenechiu sub presiune: Vânzarea CFR Marfă intră în prelungiri
Chiar dacă mâine va fi desemnat un câștigător pentru CFR Marfă, vânzarea companiei se va face probabil de abia după câteva luni, din cauza contestațiilor
Vosganian: „S-ar putea redeschide minele
Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat, în cadrul conferinţei „Industria extractivă, o posibilă soluţie de relansare a economiei româneşti”, organizată de revista Capital, că în şedinţa de Guvern de astăzi se va...
Noua axă Washington - Bucureşti - Moscova
Două personaje importante au sosit, în ultimele zile, la București: directorul CIA și secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei
Dosarul Cherecheş: Şpagă pentru contracte publice
Primarul din Baia Mare a fost pus sub acuzare de către DNA pentru fapte de corupție
Referendumul lui Băsescu încaieră PSD şi PNL
Majoritatea parlamentară a respins solicitarea preşedintelui privind referendumul pentru unicameral. PSD a votat alături de PDL, în timp ce PNL s-a opus
Demnitarii penali îşi fac scut din noua Constituţie
Miniştrii şi parlamentarii au asigurate, prin proiectul de revizuire a Constituţiei, mandate mai protejate de curiozitatea Justiţiei. Astfel, şeful statului a fost eliminat din procesul de trimitere a miniştrilor corupţi în faţa...
Nici comedia nu mai este ce-a fost
În Centrul Vechi al Bucureștiului o mare de oameni se înghesuie pe la terase, la stat la palavre și-un pahar de bere, să se uite la comédii...
SENATUL EVZ. Omul fără regrete: Despre Ion Iliescu
În dialogul din 2003, apărut ca volum în 2004 la Editura Enciclopedică, am putut constata relaţia cel puţin problematică a lui Ion Iliescu cu adevărul istoric.
CAMPANIA „MEDICUL DE GARDĂ ”. Cum va fi „resuscitat” transplantul din România. Data la care se va relua transplantul de inimă
După doi ani de blocaj, transplantul de inimă se va relua din toamnă, promit autoritățile. Și fondurile alocate întregului program național ar urma să crească
"Ajutaţi-mi fetiţa să aibă două mânuţe, ca ceilalţi copii!"
În ultimii doi ani, fiecare zi din viaţa familiei Turcu din Brăila a fost o luptă pentru a-şi ajuta copilul.
Sebastian Lăzăroiu, consilier al Preşedintelui României: "Preşedintele vrea să-i facă pe politicieni să le fie ruşine de români"
Referendumul propus de Traian Băsescu a pus în mare încurcătură clasa politică din România. Consilierul său politic, Sebastian Lăzăroiu anticipează ce s-ar putea întâmpla în perioada următoare.
Semnificaţii istorice pentru ziua de 19 iunie
Pe 19 iunie 1899 s-a născut George Călinescu, personalitate a culturii române, critic şi istoric literar, membru al Academiei Române. A realizat monumentala “Istorie a literaturii române de la origini până în prezent” şi studii de referinţă despre scriitori români precum Mihai Eminescu şi Ion Creangă. (romane: "Enigma Otiliei", "Scrinul negru", "Bietul Ioanide") (m.12 martie 1965)

Mădălin Preda - vocea de pe Internet: Cât de frumoasă ești

Mădălin Preda, student în anul trei la Facultatea de Medicină Veterinară din Timișoara, pasionat de muzică, își dorește să realizeze un duet de senzație cu Andra.
madalin predaDeși pe internet piesele cântate de el au adunat peste trei milioane de vizualizări, Mădălin Preda nu este la fel de cunoscut și pe plan național, la radio și tv.
Nu încă, întrucât viitorul medic veterinar are planuri mari în privința muzicii. Își dorește foarte mult să realizeze un duet cu Andra. Și pentru a face față cu profesionalism unui viitor duet, de patru luni de zile Mădălin urmează și cursuri de canto nu doar de medicină veterinară.
”Muzica am purtat-o în suflet de mic copil, talentul moștenindu-l de la tatăl meu. Am început să iau muzica mai în serios, pe la vârsta de 17 ani, când m-am dus la Palatul Copiilor din Târgu Jiu și am început să postez cover-uri pe Youtube. De patru luni de zile m-am apucat serios de muzică și fac săptămânal canto cu cea mai bună profesoară din Timișoara, Diana Pap. Un duet cu Andra ar fi pentru mine Raiul pe Pământ”, a declarat Mădălin Preda pentru exclusivNEWS.ro.
Deși spune că pentru moment nu are vreun plan concret cu muzica, și asta pentru că este încă student, Mădălin precizează că nu vrea să renunțe la niciuna din cele două pasiuni, întrucât consideră că le poate face pe amândouă.
Nu pot spune cu exactitate ce planuri am cu muzica, pentru că în zilele noastre dacă ai talent nu faci foarte multe! Deocamdată ma bucur ca mi-am creat, sa zic așa un număr de fani virtuali, care mă susțin în ceea ce fac. Iubesc foarte mult animalele și mama mea m-a îndrumat să mă înscriu la veterinară. Îmi place enorm că am ales această facultate pentru că medicina veterinară este o meserie de viitor! Din punctul meu de vedere cele două meserii se îmbină perfect și amândouă îmi plac la fel de mult și nu văd de ce nu le-aș putea face cu același profesionalism pe amândouă în același timp”, a precizat Mădălin Preda.
Viitorul medic veterinar mai spune că: Îmi place muzica de calitate! Îmi plac vocile bune, vocile puternice care atunci când le asculți ți se ridică tot părul din cap, artiști precum Marah Carey, Michael Bolton,Whitney Houston, Bon Jovi, Bruno Mars. Vocea mea cred că sună cel mai bine pe balade, muzica pop și chiar asta îmi place să cânt!
Mădălin Preda a reușit să cucerească mulți români cu vocea lui plăcută, puternică ce-i permite să abordeze piese extrem de dificile, care-l fac un candidat redutabil chiar și pentru un concurs gen Vocea României.
The post Mădălin Preda, student la Medicină Veterinară în Timișoara, face furori pe internet cu vocea lui – VIDEO appeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Pentru prima dată: LISTA celor mai PERICULOŞI DEŢINUŢI dintr-o închisoare celebră
În listă se regăsesc 46 de deţinuţi aflaţi în detenţie nelimitată, fără inculpare sau proces, dar consideraţi prea periculoşi pentru a fi eliberaţi.
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
De ce îşi mută CHINEZII şosetele, şalurile şi cravatele la bulgari
Producători din Shaoxing, oraş chinez specializat pe producţia de şosete, şaluri şi cravate şi-au exprimat intenţia, la începutul acestei luni, de a-şi muta “afacerile” în Bulgaria.
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Tehnologie REVOLUŢIONARĂ. Cum puteţi trimite SĂRUTURI VIRTUALE şi cum le puteţi urmări traseul pe HARTA lumii /VIDEO
Burberry a lansat campania “Burberry Kisses”, un parteneriat inovativ între celebrul brand britanic şi Google.
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Alexandra Stan, amenințată de agresor ca să-și retragă plângerea de la Parchet
Alexandra Stan a depus marți, prin intermediul avocatului său, o plângere la Parchet, pentru șantaj și lovire, împotriva impresarului Marcel Prodan. Acesta face acum presiuni asupra artistei ca aceasta să-și retragă plângerea.
alexandra stan si prodanCalvarul Alexandrei Stan este departe de a se fi încheiat. După ce a spus la toate televiziunile naționale ce a pățit sâmbătă și cum a fost bătută și umilită de Marcel Prodan, Alexandra Stan a depus plângere la Parchet pe numele acestuia, pentru lovire și șantaj.
Numai că Marcel Prodan, impresarul bătăuș, o amenință acum pe Alexandra Stan ca să o determine să-și retragă plângerea de la Parchet.
Așa se explică de ce artista a declarat la doar o zi după ce a fost desfigurată, că își iartă agresorul. Pentru că acesta face presiuni incredibile asupra ei, o amenință și presată ca să o determine să își retragă plângerea pentru ca el să scape nevinovat.
De sâmbătă seară de când a desfigurat-o în bătaie, Marcel Prodan este de negăsit. Și-a închis telefoanele, nici acasă nici la studio nu mai calcă și și-a închis contul de Facebook.
În baza plângerii depuse de Alexandra Stan, Parchetul din Constanţa i-a deschis lui Marcel Prodan un dosar penal pentru şantaj şi lovire. Impresarul este acuzat că ar fi vrut să o determine pe Alexandra să renunţe la banii care i se cuveneau din spectacole şi de faptul că a bătut-o cu bestialitate.
Alexandra Stan a anunțat că va rezilia contractul de management și impresariat cu Marcel Prodan și cu casa de discuri Maan Music Studio SRL, din Constanţa. Însă, în urma acestei rezilieri, Alexandra ar putea să piardă dreptul de a mai cânta piesa „Mr. Saxobeat”, care a făcut-o celebră în toată lumea și al cărei videoclip a strâns până acum pe YouTube peste 191 de milioane de vizualizări.
Alexandra Stan era un adevărat sclav de pe urma căruia, Marcel Prodan încasa bani frumoși. Artista susținea concerte și pe 20.000 de euro în străinătate și ea primea doar 4000 de euro din această sumă.
Tocmai pentru că de jumătate de an nu i-a mai primit nici pe aceștia, Alexandra a cerut explicații și în loc de lămuriri a primit pumni și picioare care au băgat-o în spital.
The post Alexandra Stan, amenințată de agresor ca să-și retragă plângerea de la Parchetappeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG