miercuri, 2 aprilie 2014

PRIMA PAGINĂ: Cine a scumpit benzina? Băsescu, logic!

RED mark as read

Ce bine se simte premierul Ponta cu „trupa” România TV!
Sorina Matei, jurnalista care a părăsit România TV, continuă să stea în coasta fostului său patron, deputatul PSD Sebastian Ghiță, cel care controlează postul de știri și cel care este bun amic, dar și sfătuitor al premierului Victor Ponta.
The Railway Man - Official Trailer
The Railway Man - Official Trailer A victim from World War II's "Death Railway" sets out to find those responsible for his torture. A true story. Get more new movie trailers - Subscribe to VIS... From: VISO Trailers Views: 3002 137 ratings Time: 02:37 More in Entertainment
O fostă prezentatoare de la Antena 1 trece la pupitrul știrilor din sport de la Prima TV
Cristina Dochianu (Fogarassy), o fostă prezentatoare de la Antena 1, se alătură echipei Știrilor Prima TV, unde va prezenta știrile din sport, începând de vineri,

TODAY

ARMA vrea o nouă procedură pentru desemnarea viitorului măsurător al audienţelor
ARMA va declanşa, luna aceasta, o nouă procedură de licitaţie pentru desemnarea viitorului masurător al audienţelor TV, după ce va expira contractul cu actualul furnizor al datelor de audienţă, Kantar Media, a declarat, miercuri, presedintele ARMA, Lucia Antal (foto), citată de Hotnews.
Vreţi Liga 1 la TV? Pregătiţi bani în plus! Look şi Transilvania Live încep negocierile
După ce Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat pe 4 martie încredinţarea pentru vinderea drepturilor tv către societatea Intel Sky Broadcast, astăzi oficialii posturilor Look TV şiTransilvania Live au anunţat încheierea unui memorandum cu societatea din Malta, anunţă gsp.ro.
Radio “Europa Liberă” şi “Vocea Americii”, invitate de SUA să anihileze propaganda Moscovei
Camera Reprezentanţilor a adoptat marţi, odată cu pachetul de ajutorare, măsuri vizând combaterea propagandei ruse în estul Ucrainei, Crimeea şi R. Moldova, cerând Radio Free Europe şi Voice of America să contracareze dezinformarea şi propaganda ruse.
Transfer de la Antena 1 la Prima TV: Cristina Dochianu
Din 4 aprilie, Cristina Dochianu (Fogarassy) se alătura echipei Ştirilor Prima TV, unde va prezenta ştirile din sport, informează Prima TV.
Digi 24, cum arată cifrele în prima lună de măsurare
Martie a fost prima lună în care Digi 24, postul de știri al cabliștilor de la RCS&RDS, a oferit date oficiale de audiență, măsurate de firma specializată, Kantar Media. Digi 24 ocupă locul 17 între televiziunile măsurate.
EXCLUSIV. Meciurile din Liga I se vor vedea la Look TV și Transilvania TV. O cunoscută casă de avocatură se va ocupa de negocierile cu cabliștii
Posturile Look TV și Transilvania Live vor fi pe bani. Acestea au intrat în proprietatea Intel Sky Broadcast Ltd, în urma unui „memorandum de înțelegere”
Ovidiu Marincea, senior editor la Realitatea TV
Jurnalistul Ovidiu Marincea este, de luni, angajat cu acte în regulă al televiziunii de ştiri Realitatea TV, în funcţia de senior editor. Până acum, el era prezent ocazional în platourile televiziunii controlate de Cozmin Guşă.
Pro TV: martie, cea mai buna cotă de piață de când se măsoară audiențe
Pro TV, televiziune afectata in ultima vreme de plecarea mai multor directori si vedete, anunta miercuri ca in luna martie a obtinut, cu programele de seara, cea mai buna cota de piata de cand se masoara audientele TV in Romania.
TVR și SRR își pot face firme! Sesizarea președintelui, respinsă la CCR
Sesizarea preşedintelui Traian Băsescu privind modificările aduse legii de funcţionare a Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR) şi a Societăţii Române de Televiziune (SRTv) a fost respinsă, miercuri, de Curtea Constituţională.
AUDIENȚE. Top 10 televiziuni: TVR pică pe ultimul loc, B1 câștigă două locuri
Avem cifrele oficiale de audiență înregistrate în luna martie 2014. Ca la fiecare început de lună, vă prezentăm un Top 10 al televiziunilor din România. TVR, sub conducerea lui Stelian Tănase, continuă să cadă, ajungând pe locul 10 pe publicul urban, cu unul mai jos decât în februarie.
AUDIENȚE. MasterChef, lider autoritar în absența lui „Suleyman”
Pro Tv a fost lider incontestabil de audienta pe toate categoriile de public, astfel ca cea de-a treia editie “MasterChef” nu a avut rival marti seara, în condițiile în care Kanal D a mutat serialul turcesc „Suleyman” joi și vineri.
Membru în Comitetul Director al SRTv, găsit incompatibil
Liviu Nicolescu, membru al Comitetului Director al Societăţii Române de Televiziune (SRTv) şi director al Direcţiei Studiouri Centrale, a fost găsit incompatibil de ANI, pentru că a deţinut simultan şi funcţia de director al Centrului Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică.
PE SCURT. O săptămână nebună va avea mâine ultimul epsiod
Serialul O săptămână nebună, cu Paul Ipate în rol principal, a ajuns la final. Pro TV va difuza mâine cel de-al șaptelea episod, și ultimul,
“Şantajistul de la OTV”, în conducerea TVR!
Nici nu a trecut bine de votul parlamentului noul Consiliu de Administraţie al TVR că au şi apărut scandalurile legate de "faima" protagoniştilor.
Beau Monde, număr special Mirese
Revista lunară Beau Monde lansează un număr special – Beau Monde Mirese. Numărul special al publicației din portofoliul Burda Media apare separat de lunarul Beau Monde
PRIMA PAGINĂ: Cine a scumpit benzina? Băsescu, logic! A descoperit presa lui Felix
>> „Profesioniștii” - de la OTV, direct în fruntea Televiziunii publice >> „Jurnalul Național” are o revelație. „Exclusiv”, după 5 ani... >> A fost sau n-a fost? Pe urmele lui Adrian Sârbu