miercuri, 21 martie 2012

Dispută între Gwyneth Paltrow şi Kate Moss pe o plajă din Mexic. Ce cuvinte dure şi-au spus vedetele una alteia - Mediafax

Dispută între Gwyneth Paltrow şi Kate Moss pe o plajă din Mexic. Ce cuvinte dure şi-au spus vedetele una alteia - Mediafax: ""Kate a întrebat-o: «De ce alergi aşa?», iar Gwyneth i-a răspuns: "Ca să nu arăt ca tine atunci când voi îmbătrâni»", a adăugat aceeaşi sursă."

'via Blog this'

Interpretul de muzică populară Gheorghe Turda se căsătoreşte cu mama actriţei Alina Puşcaş

Interpretul de muzică populară Gheorghe Turda se căsătoreşte cu mama actriţei Alina Puşcaş:
Maramureşeanul Gheorghe Turda, în vârstă de 64 de ani, este îndrăgostit mai ceva ca în adolescenţă şi este decis ca toamna aceasta să se recăsătorească. Aleasa inimii sale este Lucia, mama actriţei Alina Puşcaş.
În anii '80, Lucia Puşcaş i-a pus inima pe jar, deşi interpretul de muzică populară era însurat. Nu a fost nimic între ei, doar o iubire platonică, dar sentimentele puternice nu s-au erodat nici măcar după mai bine de 30 de ani. "Am văzut-o pentru prima dată pe Lucia prin anii '80-'81, la o şcoală de design, dacă ţin bine minte. Pe atunci eram însurat, dar trebuie să recunosc că m-am îndrăgostit la prima vedere de ea. Sentimentul a fost reciproc, dar nu s-a întâmplat nimic între noi, am rămas la stadiul de prieteni", a declarat Gheorghe Turda.
Flacăra s-a reaprins după 30 de ani
Gheorghe Turda şi Lucia s-au reîntâlnit astă-vară, după mai bine de 30 de ani, iar sentimentele au ieşit din nou la iveală. "M-am reîndrăgostit de ea când am văzut-o, iar la scurt timp am şi cerut-o de soţie. I-am dăruit un inel cu trei diamante, iar Lucia a acceptat din prima. Suntem foarte fericiţi

Citeşte mai mult...

FIFA şi-a lansat propriul canal pe YouTube.

FIFA şi-a lansat propriul canal pe YouTube.: Federatia Internationala de Fotbal si-a lansat miercuri canalul propriu pe cunoscutul site de postari video YouTube, pentru a face mai accesibila pentru fani bogata sa arhiva audiovizuala, informeaza Mediafax.
Pe nou canal vor fi difuzate imagini din competitiile recente, in special de la Cupa Mondiala din Africa de Sud (2010) si Cupa Mondiala feminina din Germania (2011), extrase din documentarele FIFA, reportaje despre jucatori etc.
"Continutul va fi actualizat si extins in mod regulat, ...

EXCLUSIV EVZ. În copilărie, lui Constantin Iosef, logodnicul lui Teo Trandafir, i se spunea "Bijou"

EXCLUSIV EVZ. În copilărie, lui Constantin Iosef, logodnicul lui Teo Trandafir, i se spunea "Bijou": Logodnicul lui Teo Trandafir căpătase acest "supranume" deoarece tatăl său era bijutier.

New York Times limitează accesul la conţinutul său online gratuit, la doar 10 articole pe lună.

New York Times limitează accesul la conţinutul său online gratuit, la doar 10 articole pe lună.: New York Times limiteaza si mai mult accesul la continutul sau online neplatit, astfel incat, de la inceputul lunii aprilie, cititorii vor putea sa lectureze gratuit doar 10 articole pe luna, informeaza Mediafax.
The New York Times Company a decis sa limiteze accesul gratuit la 10 articole de pe NYTimes.com, dupa ce, timp de un an, userii site-ului publicatiei au avut acces la un numar de 20 de articole gratuite pe luna.
Noua decizia va fi pusa in aplicare de la inceputul lunii aprilie, iar ...

Teo Trandafir, despre cererea în căsătorie: "Am acceptat din prima, fără niciun fel de rezervă"

Teo Trandafir, despre cererea în căsătorie: "Am acceptat din prima, fără niciun fel de rezervă": Vedeta a declarat la emisiunea "Poveștiri de noapte" că a fost cerută de nevastă după mai puțin de o lună de relație și că a acceptat fără vreo umbră de îndoială.

Actor din Harry Potter, condamnat la închisoare.

Actor din Harry Potter, condamnat la închisoare.: Actorul britanic Jamie Waylett, in varsta de 22 de ani, care interpreteaza rolul lui Vincent Crabbe in sase filme din seria Harry Potter, a fost condamnat marti la doi ani de inchisoare pentru rolul pe care l-a avut in cursul protestelor urbane de vara trecuta din Londra, relateaza Mediafax.
Actorul, care a fost condamnat pentru tulburarea grava a ordinii publice in cursul protestelor de strada care au avut loc vara trecuta in capitala britanica, a pledat vinovat si pentru manipulare de bunuri ...