luni, 24 septembrie 2012

Limba română ar putea DISPĂREA din spaţiul digital. Află de ce!.

Limba română ar putea DISPĂREA din spaţiul digital. Află de ce!.: Un studiu realizat de Meta-Net arata ca limba romana se numara printre limbile europene cu un risc ridicat de disparitie din spatiul digital, din motive de slaba sustinere tehnologica, potrivit Realitatea.net.
Studiul a analizat nivelul de dezvoltare a tehnologiei limbajului pentru 30 dintre cele aproximativ 80 de limbi europene. Expertii au ajuns la concluzia ca sustinerea digitala pentru 21 dintre cele 30 de limbi este "inexistenta" sau, in cel mai bun caz, "slaba".
Studiul, elaborat de ...

Iranul dă un ultimatum site-ului Youtube

Iranul dă un ultimatum site-ului Youtube: Teheran ameninţă să blocheze accesul la Google şi Gmail dacă Youtube nu şterge filmuleţul anti-Islam, care a stârnit proteste în toată lumea.

Directoarea revistei Closer, AMENINŢATĂ CU MOARTEA pentru fotografiile topless cu prinţesa Kate.

Directoarea revistei Closer, AMENINŢATĂ CU MOARTEA pentru fotografiile topless cu prinţesa Kate.: Laurence Pieau, directoarea revistei franceze Closer, care a publicat un set de fotografii ce o prezinta pe printesa Catherine, sotia printului William, facand plaja topless, a semnalat luni politiei franceze ca a primit amenintari cu moartea prin e-mail, informeaza AFP, potrivit Mediafax.
"Am primit peste 300 de e-mail-uri insultatoare, iar unele contineau amenintari cu moartea. O sesizare a fost depusa la politie pentru ca autoritatile sa ia act de aceasta situatie, dar nicio plangere nu a ...

Jurnaliștii greci sunt în grevă: „Spunem „nu” suprimării demnităţii umane”

Jurnaliștii greci sunt în grevă: „Spunem „nu” suprimării demnităţii umane”: Grecia este privată, azi, de orice buletin de informaţii din cauza unei greve de 24 de ore în mass-media scrisă şi audiovizuală, ca măsură de protest față de reducerile salariale şi concedierile din acest sector.

Presa americană, în pană de încredere

Presa americană, în pană de încredere: Încrederea americanilor în presă a ajuns la un minim record. Potrivit unui studiu Gallup, publicat recent, 60% din americani au declarat că și-au pierdut încrederea

Presa americană, în pană de încredere

Presa americană, în pană de încredere: Încrederea americanilor în presă a ajuns la un minim record. Potrivit unui studiu Gallup, publicat recent, 60% din americani au declarat că și-au pierdut încrederea

24 Septembrie. Nume noi în Las Fierbinți. James Bond în Timișoara

24 Septembrie. Nume noi în Las Fierbinți. James Bond în Timișoara: FEȚE NOI ÎN LAS FIERBINȚI. După ce în primul sezon Horațiu Mălăele și Ileana Stana Ionescu au deschis seria marilor invitați, Maia Morgenstern, Valentin Uritescu

PICTORIAL FIERBINTE. Eva Longoria așa cum nu ai mai văzut-o. Poza care te va zăpăci toată ziua

PICTORIAL FIERBINTE. Eva Longoria așa cum nu ai mai văzut-o. Poza care te va zăpăci toată ziua: Vedeta din "Neveste disperate" a acceptat să îşi arate posteriorul pentru fotograful Jork Weismann. Instantaneul a fost realizat în hotelul Château Marmont, din Los Angeles.

Motivul ȘOCANT pentru care a fost anulată nunta Angelinei Jolie cu Brad Pitt

Motivul ȘOCANT pentru care a fost anulată nunta Angelinei Jolie cu Brad Pitt: Mult așteptata nuntă dintre vedetele americane Angelian Jolie și Brad Pitt ar fi fost amânată din cauza stării foarte grave de sănătate a celebrei actrițe.