joi, 12 mai 2011

Comunicat - Sancţiuni - CNA

Comunicat - Sancţiuni - CNA: "• Somaţie publică postului 1 TV Bacău. În emisiunea „Amprente” s-a promovat o societate producătoare de alcool, încălcându-se art. 103 alin. 1 din Codul CNA, care stipulează: „ Este interzisă difuzarea de emisiuni, altele decât teleshoppingul, în care sunt promovate bunuri sau servicii individualizate care pot fi identificate de public prin marcă, producător ori prin modalităţi de comercializare.”"

​BAC 2011 Elevii prinsi la copiat nu mai pot da bacalaureatul urmatoarele doua sesiuni si candidatii sustin examenul, fara taxa, de cel mult doua ori

​BAC 2011 Elevii prinsi la copiat nu mai pot da bacalaureatul urmatoarele doua sesiuni si candidatii sustin examenul, fara taxa, de cel mult doua ori: "La Bacalaureatul care incepe in mai putin de o luna, elevii care vor fi prinsi la copiat nu vor mai putea da BAC-ul in urmatoarele doua sesiuni, iar candidatii au dreptul sa sustina examenul, fara taxa, de cel mult doua ori. Prevederile fac parte din Ordinul de Ministru nr. 4799/31.08.2010 privind organizarea si desfasurarea examenului de bacalaureat 2011. "Ce ati vazut in vami veti vedea si in Educatie", a avertizat ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, precizand ca examenul este aproape identic cu cel de anul trecut, modificarile fiind minore si vizand prevenirea fraudei. Examenul de BAC va incepe pe data de 6 iunie cu proba orala la Limba romana si se va termina pe 1 iulie cu proba la alegere a profilului si specializarii - proba scrisa.
  • Vezi in articol modificarile aduse in organizarea examenului de Bacalaureat 2011
  • Vezi calendarul BAC-ului 2011 si modelele de subiecte
"

"Mă sinucid" pe Facebook

"Mă sinucid" pe Facebook: "O femeie şi-a scris astăzi pe Facebook biletul de adio. Disperată că a rămas fără niciun ban, cu multe datorii şi fără mâncare pentru copii, femeia a scris un lung mesaj pe reţeaua de socializare în care anunţa că urmează să se..."

Rusia: Cotidianul online Fontanka.ru apara decizia de a publica un video socant, in care un minor este violat de alti adolescenti: E nevoie de socuri pentru a schimba viata

Rusia: Cotidianul online Fontanka.ru apara decizia de a publica un video socant, in care un minor este violat de alti adolescenti: E nevoie de socuri pentru a schimba viata: "Unul dintre cele mai cunoscute site-uri din Rusia a aparat joi decizia de a publica un videoclip socant in care un minor este violat de alti adolescenti, dupa ce a primit un avertisment din partea Agentiei federale insarcinate cu supravegherea mass-media, relateaza AFP."

Jurnalistul Stelian Negrea şi conducerea Intact, chemaţi marţea viitoare la discuţii la CNA

Jurnalistul Stelian Negrea şi conducerea Intact, chemaţi marţea viitoare la discuţii la CNA: "Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis să îi invite la şedinţa CNA de marţea viitoare pe Stelian Negrea şi conducerea Intact, după ce jurnalistul a acuzat trustul de presă, în interviuri publicate în Evenimentul zilei, de practici lipsite de deontologie şi ingerinţe editoriale.

Dinu Patriciu, noul proprietar al City FM?

Dinu Patriciu, noul proprietar al City FM?: "

Dinu Patriciu a anunțat astăzi că a cumpărat deja un post de radio din București, pentru viitoarea rețea a Adevărul Holding.

Din informațiile paginademedia.ro, Patriciu a achiziționat postul City FM de la omul de afaceri Adrian Andrici.

Întrebați de City FM de către paginademedia.ro, atât Dinu Patriciu, cât și Peter Imre, director general Adevărul Holding, au evitat un răspuns.

Dinu Patriciu:

“Vom avea o reţea de posturi de radio în toate judeţele ţării, abia am început procesul de cumpărare a licenţelor locale.”

“Cumpărăm o infrastructură, cumpărăm licenţe, dar dezvoltarea acestui produs este cu totul şi cu totul altceva, n-are importanţă preţul pe care îl plăteşti pentru a emite. Postul va funcţiona oricum sub alt nume.”

Tot astăzi, în conferința de presă, Peter Imre a spus ce se va întâmpla cu Adevărul de Seară: pe de o parte, conținutul zilnic al fostului Adevărul de Seară va fi integrat în ziarul Adevărul, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Pe de altă parte, în fiecare săptămână, redacțiile locale vor realiza un săptămânal plătit, cu numele ADS.

Citește și:

Foto: Mediafax Foto

"

Europa FM îşi deschide porţile pentru viitorii jurnalişti.

Europa FM îşi deschide porţile pentru viitorii jurnalişti.: "Pentru al saptelea an consecutiv, Europa FM si JTI le ofera tinerilor talentati ocazia de a lucra pentru o perioada de trei luni in redactia celui mai de incredere post de radio din Romania.Bursele se adreseaza studentilor sau absolventilor cu varsta maxima 25 de ani. Detaliile despre modalitatea de inscriere sunt deja publicate pe pagina burse.europafm.ro si pe facebook.com/stirieuropafm. Data limita este 1 iunie 2011.'Fiecare tanar merita o sansa, iar bursele Europa FM si JTI sunt, probabil, ..."