luni, 12 decembrie 2011

Kevin Costner: N-aş ezita să revin în România. Am fost tratat ca un rege

Kevin Costner: N-aş ezita să revin în România. Am fost tratat ca un rege: Kevin Costner a declarat, luni seară - înainte de concertul pe care îl susţine, alături de trupa sa, Modern West, în Club Tribute din Capitală -, că nu ar ezita să revină în România, unde oamenii l-au tratat ca pe un rege.





Stela Popescu va primi, miercuri, o stea pe Walk of Fame din Bucureşti

Stela Popescu va primi, miercuri, o stea pe Walk of Fame din Bucureşti: Actriţa de comedie Stela Popescu, una dintre figurile legendare ale teatrului românesc, va primi o stea pe Walk of Fame - Aleea Celebrităţilor din Bucureşti, miercuri, în semn de recunoaştere pentru întreaga sa carieră, potrivit unui comunicat.





EMISIUNILE LUNII: Cele mai urmărite emisiuni, talk-show-uri, seriale și filme

EMISIUNILE LUNII: Cele mai urmărite emisiuni, talk-show-uri, seriale și filme: Topul celor mai urmărite emisiuni de divertisment al lunii noiembrie este al Pro TV, cu Vocea României, Serviciul Român de Comedie și Dansez pentru tine. Talk-show-urile sunt conduse de Sinteza zilei, iar programele informative de Știrile Pro TV, cu aproape 1,1 milioane de telespectatori medie. Pariu cu viața este serialul lunii. Cel mai vizionat film... mai mult »

​VIDEO Kevin Costner concerteaza astazi in Capitala

​VIDEO Kevin Costner concerteaza astazi in Capitala: Celebrul actor Kevin Costner si trupa Modern West concerteaza luni, 12 decembrie, in Clubul Tribute din Capitala, de la ora 20:00. Este al doilea spectacol sustinut de Costner in Romania, dupa cel din 2009, de la Arad.

Doctorand roman la MIT: Care este elementul central al sistemului american de invatamant

Doctorand roman la MIT: Care este elementul central al sistemului american de invatamant: Andreea Bodnari este doctoranda la MIT si a absolvit cu Bachelors of Science de la Worcester Polytechnic Institute. In Romania, a absolvit liceul "Stefan cel Mare" din Suceava, profilul matematica-informatica, intensiv engleza. Elementul central al sistemului american de invatamant este "Onestitatea. In facultatea americana este de neconceput sa iti asumi munca altcuiva, sa copiezi o tema, sa cauti pe internet eseul de care ai nevoie", a povestit pentru HotNews.ro Andreea Bodnari, intr-o relatare despre conditiile de studiu din SUA. Vezi in articol care sunt principalele diferente intre sistemul universitar romanesc si cel american.

VEDERE DIN CULISE: Asemănări și deosebiri între X Factor și Vocea României

VEDERE DIN CULISE: Asemănări și deosebiri între X Factor și Vocea României: Cum se văd Vocea României și X Factor din culise? După ce, în urmă cu câteva săptămâni, a fost în publicul de la Vocea României, reporterul Paginademedia.ro Cristiana Constantinescu s-a aflat, sâmbătă, între spectatorii de la X Factor. Paginademedia.ro vă prezintă asemănări și deosebirile dintre cele două emisiuni, așa cum s-au văzut din public, dar... mai mult »

Cele mai cunoscute melodii ale Mălinei Olinescu - VIDEO

Cele mai cunoscute melodii ale Mălinei Olinescu - VIDEO: Mălina Olinescu, care a murit în noaptea de duminică spre luni după ce a căzut de la etajul şase al blocului în care locuia, a obţinut numeroase premii pentu interpretare cu piesele sale. Ascultă aici cele mai cunoscute melodii ale Mălinei Olinescu.





Linie telefonica anticoruptie deschisa de Funeriu

Linie telefonica anticoruptie deschisa de Funeriu: altMinistrul Educatiei a anuntat vineri ca institutia pe care o conduce intentioneaza sa deschida o linie telefonica anticoruptie

Transport ilicit de brazi oprit la Suceava

Transport ilicit de brazi oprit la Suceava: Un botoşănean s-a ales cu o amendă de 2.000 de lei şi a rămas şi fără marfă, după ce a fost prins cu peste 120 de brazi, pentru care nu a putut prezenta documente de transport.
O autoutilitară în care se aflau nu mai puţin de 124 de brazi fără...

Ascultă cele mai cunoscute melodii ale Mălinei Olinescu! VIDEO

Ascultă cele mai cunoscute melodii ale Mălinei Olinescu! VIDEO: Cântăreaţa Mălina Olinescu s-a sinucis noaptea trecută, aruncându-se de la etajul șase. Deși în ultimii ani artista a ieșit din atenția publicului, activitatea sa muzicală a fost bogată, lăsând în urmă mai multe melodii sensibile...

Revista Presei CNA, 12 Decembrie 2011

Revista Presei CNA, 12 Decembrie 2011: • Monitorulsv.ro: Bugetul CNA pe 2012, de 7.112.000 de lei, aprobat de comisiile de cultură ale Parlamentului • Hotnews.ro - Registrul Comertului: RCS&RDS nu a mai cerut inregistrarea modificarilor in structura actionariatului din anul 2007, in conditiile in care nu este obligata prin lege

-
Audiovizualul în presă

Mălina Olinescu a murit la 37 de ani. Cântăreaţa s-ar fi sinucis - VIDEO

Mălina Olinescu a murit la 37 de ani. Cântăreaţa s-ar fi sinucis - VIDEO: Mălina Olinescu a murit în această noapte. Din primele informaţii, cântăreaţa s-ar fi aruncat de la etajul al şaselea al unui imobil, anunţă Realitatea TV. Cunoscuţii ei spun că artista a ameninţat de nenumărate ori că îşi va pune capăt zilelor....