miercuri, 20 februarie 2013

IPOTEZĂ BOMBĂ- Divorţul Andreei Marin de Ştefan Bănică jr. e o cacealma, o ŞMECHERIE. AFLĂ cine susţine asta

IPOTEZĂ BOMBĂ- Divorţul Andreei Marin de Ştefan Bănică jr. e o cacealma, o ŞMECHERIE. AFLĂ cine susţine asta: După ce subiectul divorţului celor doi a fost întors de presă pe toate părţile, iată că apare o nouă ipoteză.

FILM pe Youtube: Viața Principesei Margareta

FILM pe Youtube: Viața Principesei Margareta: Un film emoționant, realizat de Marilena Rotaru, despre Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta a fost postat pe Youtube. Filmul, de fapt un portret al principesei, îl puteți vedea și în acest articol. Dorim să vă mai spunem că realizatorul, Marilena Rotaru este unul dintre cei mai valoroși jurnaliști de televiziune din România. Cu o experiență Continue Reading

Bine ați venit în viitor: Google prezintă interfața ochelarilor Glass | Stylereport

Bine ați venit în viitor: Google prezintă interfața ochelarilor Glass | Stylereport: "După cum spuneam și anul trecut, noul sistem va aduce în fața utilizatorilor, la propriu, o soluție completă de integrare a funcțiilor unui smartphone direct într-o pereche de ochelari. Noul aparat va funcționa contextual, prin funcții de realitate augmentată: va putea oferi navigare asistată GPS printr-o hartă afișată direct în fața ochilor, va putea iniția video-convorbiri în același fel și va oferi informații complete despre toate obiectele din jurul nostru. În clipul video de mai jos sunt prezentate o parte din funcțiile ce vor fi integrate în noul gadget."

'via Blog this'