vineri, 2 decembrie 2011

Câştigătorul “Dansez pentru tine”, de la “boschetar” la inginer

Câştigătorul “Dansez pentru tine”, de la “boschetar” la inginer: Ionuţ Tănase a crescut pe stradă şi a învăţat să danseze prin parcuri. Astăzi, tânărul este student la la Universitatea din Petroşani şi, alături de Jojo, a fost votat câştigător de către 59,93% dintre telespectatorii ProTV. ...

Jojo şi Ionuţ Tănase au câştigat finala "Dansez pentru tine"

Jojo şi Ionuţ Tănase au câştigat finala "Dansez pentru tine": Echipa câştigătoare a celui de-al doisprezecelea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" este formată din Jojo şi Ionuţ Tănase, cu un procent de 59,93% din voturile publicului. Locul doi este ocupat de Catrinel Sandu şi Ionuţ...

Video: Viaţa privată a lui Stalin

Video:Gala copiilor laureaţi Botoşani 2011 - Beatrice Florea - Bunicul

Cărţile lui Cartianu, la pachet cu Adevărul

Cărţile lui Cartianu, la pachet cu Adevărul: Cărţile despre Revoluţie ale lui Grigore Cartianu, redactorul-şef al ziarului Adevărul, se distribuie împreună cu ziarul. În următoarele trei săptămâni, ziarul Adevărul va fi însoţit de volumele “Teroriştii printre noi” , “Crimele Revoluţiei” şi “Sfârşitul Ceauşeştilor”, în seria Misterele Revoluţiei. “Teroriştii printre noi”, noul volum al redactorului-şef de la Adevărul, va apărea la tarabe pe... mai mult »

Video: VIDEO Inna, cel mai bun artist anul acesta in Franta

Pro TV, lider absolut de audienţă, de Ziua Naţională

Pro TV, lider absolut de audienţă, de Ziua Naţională: Românii au ales să petreacă Ziua Naţională alături de Pro TV, joi, de 1 Decembrie, aproape 3 milioane de telespectatori descoperind alături de postul TV de ce iubesc România, informează televiziunea.





CLANUL "BUTOANE": Minore obligate să se prostitueze şi "plătite" în droguri

CLANUL "BUTOANE": Minore obligate să se prostitueze şi "plătite" în droguri: Fiul şefului clanului "Butoane", din Giurgiu, Dan Grecu, a fost trimis în judecată, de procurorii DIICOT, împreună cu alte două persoane, pentru proxenetism. "Peştii" au sechestrat două fete virgine de 14 şi 15 ani, le-au drogat...

AUDIENȚĂ. Cât a făcut “Vocea” de marți

AUDIENȚĂ. Cât a făcut “Vocea” de marți: Vocea României de marți, 29 noiembrie, a avut o audiență medie de aproape 860.000 de telespectatori, o ușoară creștere față de săptămâna trecută. Gala transmisă în direct a fost urmată, în clasament, de Antena 1, Acasă TV și Kanal D. Cifrele, în continuare: Audiența posturilor TV pe intervalul Vocea României, marți, 29 noiembrie: 1. Pro... mai mult »

Internetul a devenit, în Rusia, principalul spaţiu al libertăţii de exprimare

Internetul a devenit, în Rusia, principalul spaţiu al libertăţii de exprimare: Internetul a devenit principalul spaţiu de manifestare a libertăţii de exprimare în Rusia, ţară în care site-urile şi blogurile critică dur puterea înaintea alegerilor legislative, principalele televiziuni aflându-se sub control, iar cele câteva ziare independente fiind limitate.





2 decembrie: Dansez pentru tine la finală

2 decembrie: Dansez pentru tine la finală: În această seară va fi desemnat câştigătorul celui de-al doisprezecelea sezon al concursului Dansez pentru tine de la Pro TV. Premiile totale sunt în valoare de 160.000 de euro, scrie Adevărul. Ultima reprezentaţie a acestui sezon al emisiunii „Dansez pentru tine“, transmisă în direct, de la ora 20.30, va aduce pe ringul de dans trei perechi... mai mult »

Video:Noua interfaţă YouTube

Anda Adam şi Ellie White, mândre că sunt românce: “Trăiască România”

Anda Adam şi Ellie White, mândre că sunt românce: “Trăiască România”:

Anda Adam, unul din cele mai bune “exporturi muzicale” ale Romaniei, şi Ellie White, din cele mai noi produse muzicale romanesti care se bucura de succes international, se mândresc cu ţara lor şi se bucură din tot sufletul atunci când străinii spun că muzica românească sună senzaţional.


Satisfacţie profesională


De 1 decembrie, Anda Adam are numai cuvinte de laudă la adresa României. Ne reprezintă ţara cu brio de doi ani încoace, fapt pentru care în Turcia este supranumită “Noua Madonna a Europei”. Anda a dus renumele ţării noastre peste hotare şi se mândreşte că este româncând străinii apreciază muzica pe care o cantă. ”Cea mai mândră m-am simţit atunci când am avut concerte în alte ţări şi, fiind invitată la anumite posturi de radio, toţi au spus că muzica venită de la noi sună senzaţional şi că abia aşteaptă să vadă ce mai lansăm noi pe piaţa muzicală”.


Urări pentru români


Odată cu seria concertelor internaţionale, începută în Italia, Ellie White a devenit cel mai proaspăt promotor al valorilor României. Azi, de 1 decembrie, solisa ne indeamnă să strigăm din tot sufletul “Trăiască România!”. Cântăreaţa transmite un mesaj pozitiv tuturor românilor, îndemnându-i să strige din tot

Citeşte mai mult...

Comisia Europeana si gigantii tehnologiei prevad noi masuri de protejare a copiilor in mediul online

Comisia Europeana si gigantii tehnologiei prevad noi masuri de protejare a copiilor in mediul online: Comisia Europeana s-a intalnit astazi cu gigantii Apple, Facebook si Google, transmite Reuters, pentru a discuta despre imbunatatirea protectiei copiilor in mediul online.

Justitia italiana: Redactorii din presa online nu sunt responsabili pentru continutul comentariilor postate de cititori

Justitia italiana: Redactorii din presa online nu sunt responsabili pentru continutul comentariilor postate de cititori: Curtea Suprema de Casatie din Italia a decis ca redactorii publicatiilor online nu pot fi considerati responsabili, din punct de vedere legal, pentru comentariile defaimatoare postate de cititori, potrivit IT World Today. Decizia Curtii contrasteaza cu decizii anterioare ale autoritatilor italiene care s-au remarcat prin tendinta de a restrange libertatea de exprimare in spatiul online.

FOTO inedite: Cum arătau Traian Băsescu şi marii lideri ai lumii în tinereţe?.

FOTO inedite: Cum arătau Traian Băsescu şi marii lideri ai lumii în tinereţe?.: Marii lideri ai lumii au fost niste oameni obisnuiti. Unii dintre ei erau niste tineri la moda, in timp ce altii nu pareau deloc carismatici. Dupa ce au absolvit facultatea si au inceput sa caute jobul perfect, ei au abandonat originalitatea vestimentara pentru a un stil vestimentar omogen, relateaza breainz.com.
Modul in care ii vedem astazi poate fi departe de felul lor de a fi, care i-a propulsat pe cele mai inalte culmi ale puterii. Cum aratau, insa, atunci cand erau tineri?
Barrack ...

Lady Gaga şi-a schimbat look-ul. O imagine glamour, în "Vanity Fair"

Lady Gaga şi-a schimbat look-ul. O imagine glamour, în "Vanity Fair": Controversata artistă Lady Gaga, despre care se spune că este cel mai bine vândut brand muzical, a renunţat la imaginea de "mamă-monstru" şi s-a îndreptat spre o latură glamour.

Expert german: Inscriptiile mayase nu prezic apocalipsa in 2012

Expert german: Inscriptiile mayase nu prezic apocalipsa in 2012: Un expert german in studierea hieroglifelor sustine ca inscriptiile mayase nu prezic apocalipsa in 2012, transmite Yahoo!News, un material AP. Sven Gronemeyer, care preda la universitatea australiana La Trobe, a declarat ca descifrarea unei tablite mayase ce include referiri la anul 2012 a indicat faptul ca aceasta se refera la tranzitia spre o noua era si nu la un eventual sfarsit al lumii. Declaratia lui Gronemeyer a venit la cateva zile dupa ce Institutul arheologic din Mexic a minimalizat teoriile potrivit carora vechii mayasi au prezis producerea unei apocalipse in 2012, insa a recunoscut ca a descoperit o noua referinta legata de acest lucru pe un fragment cioplit gasit printre ruine, in sudul tarii, "caramida de la Comalcalc" .