miercuri, 23 ianuarie 2013

Video: Cum se face coloana sonoră a filmelor porno


Vezi mai multe din Faze tari pe 220.ro

S-a demonstrat ştiinţific: Ce efect au prietenii de pe Facebook asupra asupra stării de spirit - IT > EVZ.ro

S-a demonstrat ştiinţific: Ce efect au prietenii de pe Facebook asupra asupra stării de spirit - IT > EVZ.ro: "Participanţii la studiu au declarat că ceea ce îi supără cel mai mult sunt instantaneele surprinse în vacanţă, poveştile prietenilor despre viaţa lor perfectă şi job-urile cu care aceştia se laudă. Unul dintre participanţi a recunoscut că s-a simţit prost după ce a văzut că un prieten al său a primit mai multe urări cu ocazia zilei de naştere."

'via Blog this'

CONCEDIERI la TVR: 698 de angajaţi vor pleca de la 1 februarie

CONCEDIERI la TVR: 698 de angajaţi vor pleca de la 1 februarie: Consiliul de Administraţie (CA) al TVR a aprobat, miercuri, punerea în aplicare a noii scheme organizaţionale a instituţiei, care va deveni operaţională de la 1 februarie şi care va conţine 2.450 de locuri de muncă, în timp ce 698 de angajaţi vor fi concediaţi.





S-a inchis revista Flacara. Publicatia era pe piata din anul 1911! - Reporter Virtual

S-a inchis revista Flacara. Publicatia era pe piata din anul 1911! - Reporter Virtual: Conducerea trustului media care editeaza publicatiile "Flacara" a decis sa inchida revista cu acelasi nume care a aparut pentru prima oara in 1911, anunta site-ul specializat Reporter Virtual. Odata cu inchiderea revistei au fost facute si cateva restructurari, in jur de sapte angajati fiind deja concediati.

Fals scandal legat de demisiile de la Evenimentul zilei - Media > EVZ.ro

Fals scandal legat de demisiile de la Evenimentul zilei - Media > EVZ.ro: "Am decis să-i retrag lui Daniel Conțescu funcția de șef de secție din două motive: pentru articolul slab, care nu reflectă ce am discutat la ședința de sumar, dar și pentru ora mult peste limita de predare a materialului, ceea ce a dus la întârzierea ziarului către tipografie.

Legat de mesajul postat de Daniel Conțescu pe pagina lui de Facebook, mi se pare inadmisibil din partea unui om care a lucrat atâția ani la acest ziar să facă o astfel de afirmație ca aceea privind șantajul. Nu se bazează pe absolut nimic, dar afirmația lui este de o gravitate enormă și va trebui să și probeze ce a scris acolo."

'via Blog this'

Dan Negru: Câștig mai bine din imobiliare decât din televiziune

Dan Negru: Câștig mai bine din imobiliare decât din televiziune: Pe lângă TV, Dan Negru are afaceri și în imobiliare. Prezentatorul a declarat într-un interviu pentru Paginademedia TV că a câștigat mai bine din afacerile

Daniel Contescu, ziarist EvZ: Imi dau demisia pentru ca mi s-a ordonat sa fiu indulgent cu Gigi Becali. Dan Andronic: E o denaturare totala

Daniel Contescu, ziarist EvZ: Imi dau demisia pentru ca mi s-a ordonat sa fiu indulgent cu Gigi Becali. Dan Andronic: E o denaturare totala: Jurnalistul Daniel Contescu a anuntat, miercuri, ca dupa 15 ani la Evenimentul Zilei si-a dat demisia de la acest ziar, dupa ce fusese retrogradat "pentru ca n-am executat un ordin: acela sa fiu indulgent cu Gigi Becali". El anunta si demisia colegului sau Tavi Cojocaru. Contactat de HotNews.ro, actionarul principal al Editurii Evenimentul si Capital, spune ca ceea ce scrie Contescu pe Facebook este o "denaturare totala" si ca "nu are nimeni nimic, nici de bine, nici de rau cu Gigi Becali".

Ce vor mânca vedetele la gala OSCAR 2013: Pizza vegetariană, somon afumat şi ciocolată cu praf de aur - GALERIE FOTO

Ce vor mânca vedetele la gala OSCAR 2013: Pizza vegetariană, somon afumat şi ciocolată cu praf de aur - GALERIE FOTO: Meniul care va fi servit la banchetul organizat după gala de decernare a premiilor OSCAR va include pizza vegetariană, salată de varză kale, tradiţionalul somon afumat şi ciocolată cu praf de aur, a anunţat celebrul chef Wolfgang Puck.





S-au pozat goi în zăpadă, în toiul iernii. Cele mai penibile și bizare fotografii făcute în zăpadă

S-au pozat goi în zăpadă, în toiul iernii. Cele mai penibile și bizare fotografii făcute în zăpadă: Marea Britanie se confruntă cu un val de frig şi ninsori abundente. Avertizările meteorologilor nu i-au împiedicat însă pe unii britanici să se pozeze goi în zăpadă.

Delfin operat de un om

Declarație-ȘOC: Organizațiile pirat ca Anonymous sunt cheia capitalismului - IT & C > Capital.ro

Declarație-ȘOC: Organizațiile pirat ca Anonymous sunt cheia capitalismului - IT & C > Capital.ro: "Următoarea provocare a acestor grupuri innovative nepoftite va fi lupta împotriva regulilor stabilite de guvern atât pentru spațiul cosmic, cât și pentru genomul uman, mai spune Vergne."

'via Blog this'

Inna este acuzată de PLAGIAT. Ascultă piesa şi spune-ţi părerea! - Vedete > EVZ.ro

Inna este acuzată de PLAGIAT. Ascultă piesa şi spune-ţi părerea! - Vedete > EVZ.ro: "Ea s-ar fi inspirat din două piese, "Everybody Fucks" a lui Pitbull şi "Island" a lui Akon. Mai precis, este vorba despre partea de acordeon care se regăseşte şi în cele două piese amintite.

O explicaţie ar putea fi faptul că piesa Innei este co-produsa de Frankie. E., care a lucrat atât cu Pitbull,cât şi cu Akon."

'via Blog this'

Andreea Marin a postat o rugăciune pe Facebook - Vedete > EVZ.ro

Andreea Marin a postat o rugăciune pe Facebook - Vedete > EVZ.ro: "O, iarta-mi felu-acesta nebun de-a ma ruga
Si-nvata-ma ca altfel sa stau in fata Ta,
Nu tot cerandu-ti Tie sa fii Tu robul meu,
Ci Tu, cerandu-mi mie, iar robul sa fiu eu;
Sa inteleg ca felul cel mai bun de-a ma ruga
E sa doresc in toate sa fie voia Ta."

'via Blog this'

Dosarul de corupţie al lui Dan Diaconescu: 25 de termene, nicio soluţie! Un primar şi un afacerist erau şantajaţi cu „dezvăluiri” la OTV

Dosarul de corupţie al lui Dan Diaconescu: 25 de termene, nicio soluţie! Un primar şi un afacerist erau şantajaţi cu „dezvăluiri” la OTV: Dan Diaconescu a fost trimis în judecată pentru două fapte de şantaj. Este vorba de una săvârşită în 2005 când a cerut 140.000 de euro şi alta în 2009 când a cerut 200.000 de euro. Alături de Diaconescu, au mai fost trimişi în...

Interesul public mai presus de gustul publicului

Interesul public mai presus de gustul publicului: CNA lanseaza petitia online Interesul public versus gustul publicului

-
Anunţuri

/