miercuri, 12 octombrie 2011

Video: Interlopii din Giurgiu

Video: Cazul Giurgiu I

Burse de studii si cercetare in Germania

Burse de studii si cercetare in Germania: Serviciul German pentru Schimburi Academice (DAAD) pune la dispozitie burse de studiu pentru anul universitar 2012/2013. Sunt finantate cursuri de limba, programe de master si stagii de cercetare in cadrul universitatilor din Germania. Exista posibilitatea de a aplica la un program de studii in limba engleza. Pot candida studenti, masteranzi, doctoranzi si cercetatori din cadrul universitatilor din Romania.

Burse de studii si cercetare in Germania

Burse de studii si cercetare in Germania: Serviciul German pentru Schimburi Academice (DAAD) pune la dispozitie burse de studiu pentru anul universitar 2012/2013. Sunt finantate cursuri de limba, programe de master si stagii de cercetare in cadrul universitatilor din Germania. Exista posibilitatea de a aplica la un program de studii in limba engleza. Pot candida studenti, masteranzi, doctoranzi si cercetatori din cadrul universitatilor din Romania.

Madalin Voicu, despre interzicerea prenumelor ridicole in noul Cod Civil: Un copil botezat Ministru, Paracetamol sau Vitrina este marcat pe viata

Madalin Voicu, despre interzicerea prenumelor ridicole in noul Cod Civil: Un copil botezat Ministru, Paracetamol sau Vitrina este marcat pe viata: Noul Cod Civil interzice ofiterilor de stare civila sa inregistreze prenumele indecente si ridicole. Masura ar putea viza persoanele care vor sa-si boteze copiii cu nume neobisnuite, cum ar fi Stralucirea, Paracetamol, Superman, Imparateasa, Papanas sau Termopan. Deputatul PSD, Madalin Voicu, a declarat intr-un interviu la RFI ca un copil botezat Ministru sau Vitrina va fi marcat pe viata.

Tumultoasa poveste de dragoste dintre Spencer Tracy şi Katharine Hepburn! De ce nu şi-a ...

Tumultoasa poveste de dragoste dintre Spencer Tracy şi Katharine Hepburn! De ce nu şi-a ...: In dimineata funeraliilor lui Spencer Tracy, o femeie subtirica, cu pometii ascutiti, conducea spre morga unde se afla corpul celebrului actor, relateaza cei de la dailymail.co.uk.
In fata la morga se afla doar un dric gol. Ajunsa acolo, femeia s-a intalnit cu un barbat care parea ca asteapta ceva: "Mai vine cineva?", a intrebat femeia. "Nu", a raspuns barbatul. "In acest caz, te pot ajuta?", a spus femeia. Barbatul nu a refuzat-o. Cei doi, impreuna cu alti barbati au asezat cu usurinta ...

Beyonce, acuzată că şi-a înscenat sarcina

Beyonce, acuzată că şi-a înscenat sarcina: Zvonurile au apărut în urma unor imagini ale cântăreţei din cadrul emisiunii Sunday Night de pe un post australian. Reprezentantul lui Beyonce a negat zvonurile spunând că sunt "prosteşti, ridicole şi false".

Sebastian Ghiță îi replică lui Vîntu: A rămas blocat în jacuzzi-ul din 6 decembrie 2009 - Exclusiv EVZ > EVZ.ro

Sebastian Ghiță îi replică lui Vîntu: A rămas blocat în jacuzzi-ul din 6 decembrie 2009 - Exclusiv EVZ > EVZ.ro: "Am văzut că tot zice că vrea să salveze România. Domnul Vîntu şi alţii ca el salvează România de 20 de ani în propriiile buzunare şi de atâta salvare uite unde am ajuns. Aşa că să ne lase în pace, să nu ne mai salveze", l-a ironizat Sebastian Ghiță."

'via Blog this'

Monica Gabor, urmărită pas cu pas

Monica Gabor, urmărită pas cu pas: Astăzi, televiziunile s-au aflat pe urmele fostei doamne Columbeanu, pentru a afla care au fost primele drumuri la întoarcerea acasă.

Radiourile pe net: Click Fm pe Facebook. ZU, aplicație specială pentru hituri

Radiourile pe net: Click Fm pe Facebook. ZU, aplicație specială pentru hituri: Click Fm, postul de radio deţinut de grupul Adevărul Holding, poate fi recepţionat, începând de astăzi, şi pe Facebook. Radio ZU a lansat o nouă aplicație web destinată ascultătorilor clasamentului de hituri “Most Wanted”. Detalii, în continuare: Despre intrarea Click Fm pe Facebook La o săptămână de la lansarea oficială, Click FM poate fi accesat... mai mult »

S.O. Vintu, interviu la B1 TV azi, la ora 22.00

S.O. Vintu, interviu la B1 TV azi, la ora 22.00: Sorin Ovidiu Vintu vine in aceasta seara, de la ora 22.00, la emisiunea "Ultimul cuvant" de la B1 TV, emisiune moderata de Ion Cristoiu.

Pepe îi răspunde lui Zăvo: "Am câştigat bani şi înainte de divorţ. Eu o să câştig bani toată viaţa!"

Pepe îi răspunde lui Zăvo: "Am câştigat bani şi înainte de divorţ. Eu o să câştig bani toată viaţa!": După ce a fost acuzat de Oana că şi-a vândut pe bani buni sentimentele şi căsnicia de șapte ani, Pepe nu a întârziat cu răspunsul, anunță "Cancan"

„Piepturi goale, buzunare pline”, un documentar despre consecinţele Legii Recunoştinţei

„Piepturi goale, buzunare pline”, un documentar despre consecinţele Legii Recunoştinţei: Mâine, de la ora 22.10, TVR 1 lansează seria „Documentarele Televiziunii Române”. Primul aparține regizorului Cornel Mihalache și vorbește despre manipulare, moralitate și recompense în evenimentele din 1989.

Video: Oana Tabultoc - Јас пеам - Sвездички фестивал 2011 (Locul 2)

Procesul în cazul Michael Jackson: Starul era aproape orb înainte de a muri. Nu ar fi putut să-şi provoace moartea

Procesul în cazul Michael Jackson: Starul era aproape orb înainte de a muri. Nu ar fi putut să-şi provoace moartea: Medicul legist care a efectuat autopsia lui Michael Jackson a declarat, marţi, că starul era prea slăbit ca să-şi fi administrat singur propofol - substanţa anestezică ce i-a provocat moartea -, în timp ce Conrad Murray, acuzat de uciderea cântăreţului, spune că acesta era aproape orb.





Stii cum e sa fii fericit cand gasesti un mort?

Stii cum e sa fii fericit cand gasesti un mort?:

Un fost tortionar pus la cravata si un schelet: acestea sunt personajele principale ale unei istorii tulburatoare. In ultima luna, media romaneasca a fost inundata de povesti care umanizau cuplul Ceausescu, dar Hotnews si Deutsche Welle Romania cred ca se vorbeste inca prea putin despre crimele regimului comunist. Un fost tortionar si un schelet: cine credeti ca este invingatorul?

Brrr!Ultimele clipe din viaţa lui Michael Jackson, povestite de șeful serviciului său de pază

Ultimele clipe din viaţa lui Michael Jackson, povestite de șeful serviciului său de pază: Şeful serviciului de pază al lui Michael Jackson, Alberto Alvarez, a descris drept dramatică scena pe care a trăit-o în camera în care artistul şi-a petrecut ultimele clipe, când fiica lui ţipa printre lacrimi, iar medicul său...

A treia “Vocea României”: aproape 1,2 milioane de telespectatori

A treia “Vocea României”: aproape 1,2 milioane de telespectatori: La a treia ediție, Vocea României a ajuns la aproape 1,2 milioane de telespectatori în mediul urban. Săptămâna trecută, Vocea României a atras 1,1 milioane de persoane. În clasamentul de audiență, Pro TV a fost urmat de Dan Negru, cu Plasa de Stele de pe Antena 1. Audiența posturilor la ediția de aseară Vocea României,... mai mult »

Greva spontană la TVR s-a încheiat

Greva spontană la TVR s-a încheiat: Peste 200 de angajaţi ai postului naţional de televiziune au făcut un protest spontan în faţa instituţiei. Greva a durat aproximativ o oră.

Băsescu: Diaconescu va rămâne un simbol al luptei împotriva comunismului.

Băsescu: Diaconescu va rămâne un simbol al luptei împotriva comunismului.: Presedintele Traian Basescu apreciaza ca Ion Diaconescu a facut parte, alaturi de Corneliu Coposu, dintr-o generatie de elita si ca va ramane "un simbol al luptei impotriva comunismului si un reper moral al societatii romanesti", potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.
"Am aflat cu profunda tristete vestea trecerii la cele vesnice a marelui om politic Ion Diaconescu. Personalitate marcanta a vietii politice romanesti si lider al Partidului National Taranesc Crestin Democrat, ...

Sebastian Ghiță: Toate vedetele de pe post au contract cu RTV

Sebastian Ghiță: Toate vedetele de pe post au contract cu RTV: “Toate vedetele de pe post au contracte cu RTV Satellite”, a declarat pentru paginademedia.ro Sebastian Ghiță, managerul Realitatea TV. Ghiță a adăugat că “cei care au încheiat toate formalitățile cu RTV Satellite își vor primi astăzi banii.” Despre câți oameni este vorba? “Cred că sunt 400 de oameni”, a declarat Ghiță. Sebastian Ghiță spune că... mai mult »

Lansare de carte: "Faţă către faţă" de Andrei Pleşu.

Lansare de carte: "Faţă către faţă" de Andrei Pleşu.: Joi, 13 octombrie, ora 17.30, Libraria Humanitas Kretzulescu ne asteapta cu un pahar de vin rosu si o carte calda. Da, ati citit bine, o carte calda, abia atunci sosita de la tipar, semnata Andrei Plesu. Cartea se numeste 'Fata catre fata. Intalniri si portrete" si vor vorbi Andrei Plesu si Dan C. Mihailescu.
Despre cum a luat nastere aceasta carte, Andrei Plesu spune: 'Suntem, in buna masura, suma intalnirilor de care am avut parte. In ce ma priveste, am fost norocos. Parcursul de-a lungul ...

Monica Gabor s-a întors în ţară, după câteva luni în SUA

Monica Gabor s-a întors în ţară, după câteva luni în SUA: Monica Gabor, fostă Monica Colmbeanu, a venit în România după ce plecase în Statele Unite, la Los Angeles, în luna iulie.

Tot Facebook rămâne la putere. Traficul Google+ a scăzut cu 60%!

Tot Facebook rămâne la putere. Traficul Google+ a scăzut cu 60%!: A construit o reţea de socializare învăţând din greşelile principalului concurent Facebook, a avut aprecieri majoritatea pozitive şi a fost aşteptat cu nerăbdare de piaţă. Credeţi că este reţeta succesului? Ei bine, nu. Şi asta...