duminică, 6 ianuarie 2013

Mircea Albulescu va fi EXTERNAT luni.

Mircea Albulescu va fi EXTERNAT luni.: Actorul Mircea Albulescu va fi externat cel mai probabil luni la pranz, dupa ce va fi supus unor investigatii medicale, a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului Floreasca din Capitala, Bogdan Oprita, potrivit Mediafax.
"Pacientul va fi externat cel mai probabil luni la pranz, nu inainte de a fi supus unor investigatii medicale", a spus medicul Bogdan Oprita.
Actorul Mircea Albulescu a fost dus duminica seara la Spitalul Floreasca din Capitala, cu o ambulanta, dupa ce i s-a facut rau, in ...

Presa internaţională anunţă că românca Mădălina Ghenea este aleasa actorului Gerard Butler: Cerută de nevastă în Scoţia! - Vedete de la noi | Libertatea.ro

Presa internaţională anunţă că românca Mădălina Ghenea este aleasa actorului Gerard Butler: Cerută de nevastă în Scoţia! - Vedete de la noi | Libertatea.ro: "Revista americană Star şi cotidianul irlandez Irish Independent au anunţat ieri că actorul Gerard Butler se află zilele acestea în Scoţia, ţara lui natală, alături de iubita lui Mădălina Ghenea, căreia i-a pregătit o surpriză uriaşă. Conform ziariştilor, Butler a dus-o pe româncă la mama lui ca să o ceară de nevastă."

'via Blog this'

Ion Cristoiu: „Ponta e un administrator de țară catastrofal”. Dan Andronic: „E 110% politician”

Ion Cristoiu: „Ponta e un administrator de țară catastrofal”. Dan Andronic: „E 110% politician”: Jurnalistul Ion Cristoiu a spus în emisiunea „Ultimul cuvânt”, de pe B1 TV, că premierul Victor Ponta nu știe să administreze țara și este doar politician.

SENATUL EVZ. Lumina neagră

SENATUL EVZ. Lumina neagră: Ieşită din isteria sărbătorilor, România s-a scufundat într-un soi de amorţeală post-coitum.

SENATUL EVZ. Lumina neagră

SENATUL EVZ. Lumina neagră: Ieşită din isteria sărbătorilor, România s-a scufundat într-un soi de amorţeală post-coitum.

Congo ştie că Julie este "Vocea României" - Vedete > EVZ.ro

Congo ştie că Julie este "Vocea României" - Vedete > EVZ.ro: "Tata ştie că am câştigat. El ne-a invitat pe mine şi pe Horia în vacanţă, în Congo. De fapt, tot Congo ştie că fata lui Richard Mayaya a câştigat «Vocea României ». Sunt mândri că a învins cineva care are şi un pic din sângele lor”, a povestit Julie. Tânăra de 26 de ani spune însă că se simte mai mult româncă. „Am stat în România toată viaţa mea. La 17 ani am plecat pentru prima dată, pentru două săptămâni, în Congo. Până atunci nu mai ieşisem din ţară”, a adăugat Julie."

'via Blog this'

Mircea Albulescu, dus la spitalul Floreasca, după ce i s-a făcut rău în zona ASE din Capitală - Mediafax

Mircea Albulescu, dus la spitalul Floreasca, după ce i s-a făcut rău în zona ASE din Capitală - Mediafax: "Mircea Albulescu a participat în cursul zilei de duminică la o petrecere din Capitală, alături de alţi actori. Aceştia au sărbătorit onomastica omului de afaceri Ion Antonescu.

Contactat duminică seara de MEDIAFAX, actorul Ion Dichiseanu a declarat că a discutat cu Mircea Albulescu la petrecere. "Nu ştiu când a plecat de la petrecere, dar era bine când am vorbit cu el", a mai spus Ion Dichiseanu.

Maestru al scenei şi al filmului românesc, Mircea Albulescu are 78 de ani."

'via Blog this'

Andie MacDowell, apariţie inedită la un eveniment. Cum arată vedeta din "Patru nunţi şi o înmormântare" la 54 de ani - FOTO

Andie MacDowell, apariţie inedită la un eveniment. Cum arată vedeta din "Patru nunţi şi o înmormântare" la 54 de ani - FOTO: Actriţa Andie MacDowell a avut o apariţie inedită la un eveniment din lumea filmului, reuşind să îi impresioneze pe participanţi prin curajul său.





Antropologii ne-au spus CE A RĂMAS DIN SERGIU NICOLAESCU după ce a fost INCINERAT - Vedete de la noi | Libertatea.ro

Antropologii ne-au spus CE A RĂMAS DIN SERGIU NICOLAESCU după ce a fost INCINERAT - Vedete de la noi | Libertatea.ro: "Cenuşa va putea fi examinată doar pentru a afla dacă în compoziţia corpului incinerat au existat metale grele (aur, fier, plumb). ADN-ul nu se va mai putea realiza niciodată pentru că nu mai există celule vii în cenuşă", ne-au explicat specialişti în antropologie. Totuşi, paternitatea poate fi dovedită, dacă va fi cerut acest lucru, folosind mostrele prelevate în timpul intervenţiilor chirurgicale suferite de maestru la Spitalul Elias din Capitală sau de la sora lui Sergiu Nicolaescu, Iolanda, care şi-a dat deja acordul."

'via Blog this'

ANALIZĂ RL. Ce ascund cele trei războaie purtate de "mogulii media" cu "regii cablului" în 2012, pagina 1 | Romania Libera

ANALIZĂ RL. Ce ascund cele trei războaie purtate de "mogulii media" cu "regii cablului" în 2012, pagina 1 | Romania Libera: "E posibil ca războaiele actuale, posturi tv-cablişti să aibă o miză cu bătaie mai lungă. Lucian Davidescu estimează că viitorul nu aparţine cablului TV, ci internetului şi posesorilor de receivere satelit: "Pe termen lung, sunt două tendinţe de sens contrar dar care duc până la urmă în acelaşi loc - pe de o parte, mâncarea se va scumpi, oraşele se vor pauperiza iar satele vor prospera - pe de altă parte, cablul va fi înlocuit de internet (preţ mai mic) pe când antena satelit va menţine dependenţa de intermediar (preţ mai mare). "

'via Blog this'

Cum se face pizza pe CALORIFER și VODCA prin LAPTOP | FOTOGALERIE

Cum se face pizza pe CALORIFER și VODCA prin LAPTOP | FOTOGALERIE: Internetul e plin de „Dorei”, oameni care s-au pozat în cele mai neînchipuite ipostaze, în niște situații care depășesc imaginația unui om normal.

Cele mai stresante locuri de muncă. Ce meserie conduce în top - Mediafax

Cele mai stresante locuri de muncă. Ce meserie conduce în top - Mediafax: "Slujba de director de PR este următoarea pe listă, din cauza expunerii publice permanente şi a răspunderii pentru imaginea produselor şi serviciilor promovate, urmată de cea de director general, care nu înseamnă cum cred unii numai avioane personale şi caviar, ci şi răspunderea pentru tot ce nu merge bine în companie.

Meserii stresante mai sunt cele de fotoreporter şi reporter, din cauza expunerii permanente la pericole, fie în război, cutremur sau uragane, dar şi a termenelor limită şi a concurenţei.

Topul este încheiat de şoferii de taxi, din cauza mortalităţii mari provocată de actelele criminale, şi poliţişti, care nu îşi pun doar viaţa în pericol, ci răspund şi de viaţa altora."

'via Blog this'

"Happy Hour" revine luni la Pro TV: Cătălin Măruţă merge acasă la Cristi şi Adelina Chivu

"Happy Hour" revine luni la Pro TV: Cătălin Măruţă merge acasă la Cristi şi Adelina Chivu: Emisiunea "Happy Hour" revine, luni, de la ora 17.30, la Pro TV, în prima ediţie din acest an a programului telespectatorii urmând să-l însoţească pe Cătălin Măruţă în vizită, acasă, la Cristi şi Adelina Chivu.





Cineastul roman Mihai Malaimare Jr, premiat de Societatea criticilor americani

Cineastul roman Mihai Malaimare Jr, premiat de Societatea criticilor americani: Mihai Malaimare Jr., directorul de imagine al filmului "The Master", a fost premiat de criticii americani la cea de-a 47-a gala anuala a premiilor decernate de National Society of Film Critics, in cadrul careia cineastul roman s-a impus la categoria "cea mai buna imagine", anunta Mediafax. Cea de-a 47-a gala organizata de National Society of Film Critics a avut loc sambata seara, la Elinor Bunin Munroe Center din New York.

Mila Kunis, Jennifer Lawrence şi Katy Perry sunt cele mai sexi femei ale momentului

Mila Kunis, Jennifer Lawrence şi Katy Perry sunt cele mai sexi femei ale momentului: Mila Kunis, Jennifer Lawrence şi Katy Perry sunt cele mai sexi femei ale momentului, potrivit site-ului AskMen, menţionat de 7sur7.be.

Actorul francez GERARD DEPARDIEU a primit noul paşaport rusesc de la VLADIMIR PUTIN

Actorul francez GERARD DEPARDIEU a primit noul paşaport rusesc de la VLADIMIR PUTIN: Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a întâlnit, aseară, cu actorul francez Gerard Depardieu, căruia i-a acordat noul paşaport rusesc, potrivit postului public rus de televiziune.