luni, 9 aprilie 2012

"MasterChef": În urma unei probe cu un ingredient surpriză, 21 de concurenţi vor merge mai departe

"MasterChef": În urma unei probe cu un ingredient surpriză, 21 de concurenţi vor merge mai departe: Ediţia de marţi a emisiunii "MasterChef" va pune la încercare creativitatea concurenţilor, iar în urma unei probe eliminatorii cu un ingredient surpriză, 21 de concurenţi vor putea să păşească în bucătăria specială a competiţiei.





A vrut să vadă de aproape cum decolează un avion. Accidentul grav al femeii dornică de senzatii tari, surprins în imagini - VIDEO

A vrut să vadă de aproape cum decolează un avion. Accidentul grav al femeii dornică de senzatii tari, surprins în imagini - VIDEO: O turistă de pe plaja Maho din Caraibe a fost victima unui incident nefericit după ce a vrut să vadă de aproape momentul în care un avion decolează de pe aeroportul din apropierea plajei.






Fotografii, lista pasagerilor şi alte materiale care au legătură cu transatlanticul Titanic, publicate pe internet

Fotografii, lista pasagerilor şi alte materiale care au legătură cu transatlanticul Titanic, publicate pe internet: Aproximativ 200.000 de documente care au legătură cu transatlanticul Titanic - fotografii, lista pasagerilor, lista cu membrii echipajului şi alte materiale - au fost postate online, luni, pe un site britanic, pentru a comemora împlinirea a 100 de ani de la naufragiul pachebotului.






Proiect de decizie CNA: regulile campaniei electorale in audiovizual

Proiect de decizie CNA: regulile campaniei electorale in audiovizual: Posturile de televiziune vor putea prezenta, in campania pentru alegerile locale, informatii electorale doar in cadrul emisiunilor informative, in emisiunile electorale si in dezbaterile electorale, care pot fi difuzate doar de luni pana vineri, potrivit unui proiect de decizie CNA. Posturile radio-TV private care vor sa realizeze si sa difuzeze astfel de emisiuni trebuie sa notifice CNA in legatura cu acest lucru cu cel putin 48 de ore inainte sa inceapa difuzarea de emisiuni electorale, adica cel tarziu pana pe 8 mai.

Lady Gaga concertează pe Naţional Arena pe 16 august

Lady Gaga concertează pe Naţional Arena pe 16 august: Artista va susţine un concert în această vară, pe 16 august, pe Naţional Arena. Acesta va fi primul concert al artistei în România şi primul concert pe noul stadion naţional, scrie "Libertatea".

Vezi cum va fi admiterea 2012 la Universitatea "Cuza"!

Vezi cum va fi admiterea 2012 la Universitatea "Cuza"!: Inscrierile pentru admiterea de la Universitatea "Al. I. Cuza" Iasi vor avea loc in perioada 16 - 20 iulie. Pentru locurile ramase neocupate, se va organiza o a doua sesiune de admitere in perioada 10 - 12 septembrie.
Admiterea are loc pe baza de...

Cum reacţionezi dacă îţi pierzi telefonul mobil sau trebuie să trăieşti fără el? Ce este nomofobia

Cum reacţionezi dacă îţi pierzi telefonul mobil sau trebuie să trăieşti fără el? Ce este nomofobia: Nomofobia, termen rezultat prin contragerea expresiei "no mobile phobia", îi afectează în principal pe pasionaţii de reţele de socializare care se simt "foarte neliniştiţi" dacă îşi pierd telefoanele mobile sau dacă sunt nevoiţi să trăiască fără ele mai mult de o zi.





"Cum rămâne cu lucrurile bune făcute de Hitler?" - Articolul semnat de un evreu ce a provocat vâlvă

"Cum rămâne cu lucrurile bune făcute de Hitler?" - Articolul semnat de un evreu ce a provocat vâlvă: O universitate din SUA investighează un articol apărut în propriul ziar satiric despre "lucrurile bune făcute de Hitler", material atribuit intenţionat greşit unui student evreu.





Cinci legende despre Titanic, spulberate

Cinci legende despre Titanic, spulberate: La un secol de la tragedia din Atlantic, o parte dintre miturile despre scufundarea navei sunt demontate de specialişti.

Augusta Lazarov îi făcea crize de gelozie "burlacului" Vladimir Drăghia

Augusta Lazarov îi făcea crize de gelozie "burlacului" Vladimir Drăghia: Motivul pentru care Vladimir Drăghia ar fi fost dat afară din emisiunea "Burlacul" este relaţia sa cu Augusta Lazarov şi crizele de gelozie pe care i le făcea aceasta pe platouri, scrie "Libertatea".

Foto: În lumina Învierii Domnului cu elevii din Botoşani şi Orăşeni – Deal

Foto: În lumina Învierii Domnului cu elevii din Botoşani şi Orăşeni – Deal:
Vineri, 6 aprilie 2012 un grupde elevi şi profesori de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Botoşania  fost în ospeţie la elevii de la Şcoalacu clasele I – VIII din Orăşeni Deal.
Activitatea, desfăşurată înparteneriat, a constat în    încondeierea de ouă, realizarea decoşuleţe şi felicitări  pentru Paşti, prezentarea unui moment artisticsusţinut de elevii de la Orăşeni şi susţinerea unui miniconcert de cântecereligioase dedicate Învierii.
Au fost prezente şi două bunici. Una  dintre ele i-a încântat pe oaspeţi cu  câtevafrumoase  cântece religioase, iar cealaltă a încercat să    recreeze lumea  satului deodinioară, cu minunatele obiceiuri şi   tradiţii religioase dinperioada Postului Mare şi din noaptea Învierii Domnului.
În final s-a realizat oexpoziţie cu felicitări şi  coşuleţe cu ouă încondeiate. Au fostoferite copiilor şcolii gazdă daruri constând în articole deîmbrăcăminte şi dulciuri.


Interventie la prefect pentru banii de naveta castigati de profesori in instanta!

Interventie la prefect pentru banii de naveta castigati de profesori in instanta!: Sindicatul Invatamantului Preuniversitar va solicita ajutorul prefectului pentru ca profesorii care au castigat in instanta banii pe naveta sa primeasca drepturile aferente.

Presedintele Sindicatului Invatamantului Preuniversitar, Maria Tiprigan, a declarat...

9 aprilie: Câte procese au câștigat televiziunile în fața CNA?

9 aprilie: Câte procese au câștigat televiziunile în fața CNA?: CNA sancționează televiziunea pentru “derapaje”, iar televiziunea contestă decizia în instanță, sperând să evite plată amenzii. Un scenariu care se repetă de ani de zile, scrie Daily Business. Cine iese învingător din această luptă? Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a câștigat 90,94% din procesele intentate ca urmare a deciziilor de sancționare, în ultimii șapte ani,... mai mult »