duminică, 1 septembrie 2013

Rosia Montana, in sondaje si pe strada


Lone Survivor - Official Trailer
Lone Survivor - Official Trailer Based on the failed June 28, 2005 mission "Operation Red Wings". Four members of SEAL Team 10 were tasked with the mission to capture or kill notorious Taliban leader Ahmad Shahd. Marcus Luttrell... From: VISO Trailers Views: 18420 463 ratings Time: 02:41 More in Entertainment
Banciu se întoarce duminică pe post. Robert Turcescu, înapoi la B1 din septembrie
Radu Banciu revine pe post, începând de duminică, 1 septembrie. Emisiunea Lumea lui Banciu va fi difuzată, ca de obicei, de la ora 23.00. Se
Dan Voiculescu, inca un dosar de santaj
Curand, fondatorul Trustului Intact va fi chemat din nou la DNA intr-un alt dosar de santaj. Dan Voiculescu este acuzat acum de Nelu Iordache, patronul Blue Air, aflat in arest preventiv. Momentan nu se cunosc detalii din noul scandal de presa, dar este al doilea caz din acest an in care Voiculescu urmeaza sa fie [...]

TODAY

2 Septembrie. Christel Ţopescu şi Cătălin Sava, printre noii manageri TVR aleşi prin concurs
SELECȚIE. TVR a încheiat selecţia de proiecte manageriale, în cadrul celei de-a treia sesiuni fiind desemnaţi câştigători, printre alţii, Christel Ţopescu şi Cătălin Sava, scrie

YESTERDAY

BURTIERA LA MINUT. Protestele față de Roșia Montană pe posturile de știri, mai puțin pe Antena 3 și România TV
Trei dintre cele cinci televiziuni au transmis informații pe larg despre protestele față de proiectul minier de la Roșia Montană. Antena 3 și România TV
Lumea lui Banciu revine in aceasta seara
Emisiunea “Lumea lui Banciu” revine pe B1 tv de la ora 23, dupa o scurta vacanta si la doi ani de la lansare.
Rosia Montana, in sondaje si pe strada
Azi, cativa protestatari s-au intalnit la Piata Universitatii pentru a condamna decizia Guvernului Ponta de a da unda verde proiectului minier de la Rosia Montana. Pe de alta parte insa, un sondaj recent arata ca romanii sustin proiectul din mai multe motive. Nota: “Sondajul Sociopol a fost realizat în perioada 23-26 august 2013, pe un [...]

AUG 31

La doar două zile de la producerea cumplitului accident rutier pe autostrada M5 din Ungaria, în care 18 români au fost răniți și 3 au murit, un nou accident în care au fost implicați 4 români, s-a produs pe autostrada M43 din țara vecină.
accident romani ungariaGhinioanele se țin lanț de românii care circulă pe autostrăzile din Ungaria. Nici nu s-au liniștit apele după tragedia de vineri, soldată cu 3 români morți și 18 răniți, că alți 4 români au ajuns la spital în stare gravă.
Consulatul General al României la Szeged a fost informat de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Csongrad cu privire la producerea unui accident grav pe teritoriul Ungariei, în noaptea de 31 august 2013, în care au fost implicaţi 4 cetăţeni români.
Conform datelor transmise, autoturismul condus de un cetăţean român circula pe autostrada M43, în direcţia Szeged – Mako, când şoferul a adormit la volan şi a intrat pe contrasens, rupând parapeţii şi oprindu-se în şanţ. În autoturism se aflau alţi trei cetăţeni români, care se află internaţi la spital, cu leziuni foarte grave. Familiile aparţinătoare au fost prezente la faţa locului, circulând într-o altă maşină care îi însoţea”, se arată în comunicatul de presă al Ministerului de Externe, remis exclusivNEWS.ro.
Tragedia românească din Ungaria soldată cu 3 morți și 18 răniți, s-a produs vineri dimineață la ora locală 5.40, pe autostrada M5, pe sensul de mers către Budapesta, la 25 de km de capitala ungară. Nouă mașini au fost implicate în accidentul rutier.
11 din cei 18 răniți, au fost aduși în țară cu o aeronavă militară, în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, de către o echipă de medici aflată sub coordonarea lui Raed Arafat.
The post Patru români au fost răniți grav într-un nou accident produs duminică în Ungariaappeared first on exclusivNews.
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
Evernote 
MARI
+TAG
Iulian, Împăratul Romilor, internat în stare gravă la Spitalul Județean Pitești
La două săptămâni de la moartea “regelui” Cioabă, şi “împăratul” Iulian are mari probleme de sănătate. Acesta a fost internat duminică la Spitalul Județean din Pitești.
imparatul iulianÎmpăratul romilor, Iulian Rădulescu, a ajuns, duminică, cu o ambulanţă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti pentru investigaţii medicale, după ce a acuzat o stare de rău cauzată de probleme cardiace, în prezent starea sa fiind stabilă.
Dan Stănescu, regele internaţional al tuturor romilor creştini de pretutindeni, a declarat că Iulian Rădulescu s-a prezentat la control la spitalul din Costeşti, judeţul Argeş, dar pentru că la această unitate medicală nu există doctor cardiolog a fost dus cu salvarea la Piteşti.
Împăratul nostru nu s-a simţit prea bine şi s-a dus la spital pentru un control, el a venit de ieri (n.r. – sâmbătă) aici, la Costeşti, la Casa Regală, unde a participat la stabor, iar azi dimineaţă (n.r. duminică) a acuzat o stare de rău şi de oboseală, gândiţi-vă că are o vârstă înaintată, 75 de ani, iar ieri a venit cu maşina conducând de la Sibiu până în Argeş. Am fost cu dânsul la spitalul de aici, de la noi, de la Costeşti, dar unitatea nu are medic cardiolog, de gardă era un doctor pediatru, şi în acest condiţii a fost dus cu salvarea la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, unde va fi consultat de către un medic cardiolog”, a declarat Dan Stănescu.
Primele date medicale arată că Iulian Rădulescu ar fi suferit un simptom de sindrom coronarian acut.
Iulian Rădulescu (cunoscut ca “Rex Mundi” in cadrul lojii masonice “Curcubeul de Cupru”) s-a născut în anul 1938.
A absolvit la seral cursurile Grupului Școlar Agricol din cadrul penitenciarului Aiud, promovându-și examenul de bacalaureat în anul 1999 la un liceu seral din Sibiu, după ce încercase inutil cu un an în urmă să promoveze doi ani de studiu într-unul singur, solicitare ce i-a fost respinsă de către Ministerul Educației.
În același an a obținut și titlul de Doctor în limba rromani în India, cu un studiu despre limba rromani. A absolvit ulterior cursurile la distanță de la Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală din București, obținând diploma de inginer în managementul companiilor în anul 2004.
Iulian Rădulescu s-a autoproclamat “împărat al rromilor de pretutindeni” cu numele de Iulian I și a fost încoronat la 9 august 1993.
Iulian Rădulescu a semnat cu “regele” Cioabă un pact neoficial de neagresiune la data de 10 februarie 1997.
Pe 6 martie 1997, Iulian Rădulescu a anunțat că a emis un decret pentru crearea primului stat al minorității rromilor, cu numele simbolic de Cem Romengo, în orașul Târgu Jiu, din sud-vestul României.
El a solicitat statului român să li se recunoască țiganilor dreptul de proprietate asupra acestui teritoriu.
The post Iulian, Împăratul Romilor, internat în stare gravă la Spitalul Județean Pitești appeared first on exclusivNews.
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
Evernote 
MARI
+TAG
Băsescu e bunic. EBA a născut o fetiță
Preşedintele României Traian Băsescu a devenit bunic. Fiica cea mică, Elena Băsescu a adus pe lume o fetiță, la Spitalul Universitar din București.
basescu cu nepoticaEBA a devenit mămică, duminică noapte, în jurul orei 3.30. Fetița a fost adusă pe lume la Spitalul Universitar din Capitală, iar medicii i-au acordat nota nouă la naștere.
EBA a născut prematur sub supravegherea doctorului Monica Cârstoiu, soţia managerului Spitalului Universitar. Fetiţa a venit în a 35-a săptămână a sarcinii, este sănătoasă şi cântărea la naştere 2,715 kilograme şi 47 de centimetri.
Seamănă cu mine. Sunt bucuros. Copilul s-a născut prematur. Medicii au considerat că aceasta este soluţia era cea mai bună pentru copil şi pentru mamă. Am primit nobilul titulu de bunic. Bogdan şi Elena vor stabili ce nume va primi“, a declarat Traian Băsescu la ieşirea de la Spitalul Universitar.
Băsescu a profitat de ocazie pentru a mai câștiga ceva capital electoral, fotografiindu-se cu nepoțica în brațe după care a postat rapid fotografia pe facebook.
Copilul a venit pe lume cu trei săptămâni înainte de termen, la exact un an de la căsătoria Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu.
The post Băsescu e bunic. EBA a născut o fetiță appeared first on exclusivNews.
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
Evernote 
MARI
+TAG

YESTERDAY

Începe războiul. SUA va ataca Siria
Barack Obama a anunțat sâmbătă într-o  declaraţie de presă, că Statele Unite vor ataca Siria, prin intermediul rachetelor și că atacul militar va fi de scurtă durată.
sua ataca militar siriaSUA începe războiul cu Siria deși ONU nu a autorizat o intervenție militară în această țară, iar Parlamentul din Marea Britanie se opune unei astfel de operațiuni.
Chiar și fără sprijinul Marii Britanii, Barack Obama a anunțat sâmbătă, în cadrul conferinței susținute în Grădina cu trandafiri, că Statele Unite vor ataca militar Siria, întrucât regimul de la Damasc a folosit arme chimice împotriva propriilor cetățeni.
Acest atac e o insultă la demnitatea umană prezintă un pericol pentru securitatea noastră naţională. Pune în pericol prietenii noştri, Israel, Turcia….Am decis, din toate motivele exprimate, să atacăm. Nu vom trimite militari la sol, vor fi atacuri aeriene iar atacul va fi limitat. Va fi mâine, peste o săptămână sau o lună. Nu avem un program prestabilit. Am mai luat o decizie. Voi cere autorizaţie oamenilor, prin Congresul american. Am vorbit cu liderii şi vom supune la un vot decizia de a interveni în Siria”, a spus Obama.
Decizia SUA de a ataca Siria, vine la zece zile după ce regimul lui  Bashar al-Assad a ucis peste 3400 de civili din zona Damasc, folosind arme chimice.
Obama se pregăteşte să intervină în Siria, împotriva lui Bashar al-Assad, fără autorizaţia ONU, la zece ani după decizia lui George W. Bush de a invada Irakul fără mandatul Consiliului de Securitate, afirmând că situaţia este diferită.
The post Începe războiul. SUA va ataca Siria appeared first on exclusivNews.
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
Evernote 
MARI
+TAG


Secretarul de Stat american: SUA deţin eşantioane care dovedesc folosirea gazului sarin în Siria pe 21 august
Secretarul de Stat american John Kerry a oferit asigurări duminică asupra faptului că Statele Unite au primit şi analizat eşantioane care dovedesc utilizarea gazului sarin în atacul chimic de la 21 august atribuit de către Washington regimului al-Assad.
Cine a invins: Fericitul sau lichelele?
E asezat in primul rand, la patru scaune distanta de culoarul principal, acolo unde doar onorabilitatea sau functia iti poate asigura un loc. Imbracat intr-un sobru costum negru, Ion Iliescu rasfoieste programul evenimentului. Deasupra lui, in stanga crucii inalte care domina sala, se vede portretul urias al unui batran cu barba si plete albe de Mos Craciun. Pentru el s-au adunat in acea sala 8000
VIDEO Real Madrid - Athletic Bilbao 3-1/ Isco a reusit o dubla
Real Madrid a castigat partida cu Athletic Bilbao, scor 3-1, intr-o disputa contand pentru etapa cu numarul trei din Primera Division. Isco a reusit o "dubla", in timp ce Ronaldo a bifat primul gol al stagiunii. In urma acestui succes, echipa lui Carlo Ancelotti are punctaj maxim.
Sezon estival fără crime şi violuri.
Politistii au prezentat bilantul sezonului estival. Vestea cea mai buna: nu a fost inregistrata nicio infractiune de omor sau viol, comisa asupra turistilor. Nici macar o tentativa de omor. Politistii au realizat si un sondaj in randul turistilor. 79% dintre acestia au precizat ca se simt in siguranta, in timp ce doar 21% dintre respondenti considera ca nu se simt in siguranta pe litoralul Marii N
CRIZA SIRIA SUA susţine că are dovezi despre folosirea gazelor în Siria.
Statele Unite anunta ca sunt doveziprivins folosirea gazului sarin in atacul chimic din Siria. Potrivit BBC News, secretarul de Stat John Kerry sustine ca, in urma analizelor facute pe probele luate de la Damasc, s-a constatat utilizarea gazului sarin in atacul de la 21 august. Urmele de gaz au fost depistat in sangele si parul persoanelor salvate. Presedintele Barack Obama a declarat sambata sear
CUTREMUR puternic în Indonezia
Un cutremur puternic, cu magnitudinea 6,5, s-a produs duminică în estul arhipelagului indonezian, a anunţat Institutul american de geofizică USGS, dar fără să declanşeze o alertă de tsunami.
MAE: Inca un accident in care au fost implicati romani, produs in Ungaria: 4 raniti grav
Patru cetăţeni români au fost implicaţi într-un accident grav pe teritoriul Ungariei, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a transmis Consulatul General al României la Szeged informat de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Csongrad, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului de Externe.
Ultima seară de vară în Vama Veche.
Turistii din Vama Veche erau imbracati cu pantaloni lungi si pulovere, in ultima zi din aceasta vara. Desi afara erau numai 18 grade, au iesit totusi pe strazile si pe plaja din statiune, la un ultim pahar de bere sau o stica de vin inainte de sosirea toamnei. Terasele si restuarantele erau pline, iar la pe plaja muzica era data la maximum. Zecile de lampioane ridicate in aer dadeau statiunii un a
Proteste împotriva exploatării de la Roşia Montană, anunţate în 28 de oraşe din ţară.
Mai multe proteste impotriva deciziei Guvernului de a aproba proiectul de lege care permite exploatarea minereurilor din perimetrul Rosia Montana sunt pregatite pentru astazi, de la ora 17.00, in toata tara. Actul normativ, adoptat marti, va fi trimis in Parlament, care trebuie sa ia astfel decizia finala privind exploatarea de aur in zona Rosia Montana. "Guvernul a aprobat acest proiect de lege c
O persoană s-a înecat în lacul Herăstrău din Bucureşti.
O persoana a murit inecata in lacul Herastrau din Bucuresti in cursul zilei de duminica, informeaza Realitatea TV. Barbatul in varsta de 50-60 de ani a fost gasit mort de paznicii din lacul Herastrau. Acestia au sunat la 112, la fata locului sosind un echipaj SMURD, precum si echipaje de politie, pentru a face cercetari. 'Persoana respectiva plutea la suprafata apei', a declarat pentru adevarul.ro