vineri, 7 ianuarie 2011

Prinţesa şi broscoiul, varianta anului 2009

Prinţesa şi broscoiul, varianta anului 2009: "Una dintre cele mai frumoase animaţii marca Walt Disney, 'Prinţesa şi Broscoiul/ The princess and the frog', un musical modern adaptat după povestea Fraţilor Grimm, ce mizează pe reîntoarcerea la animaţiile în format 2D este..."

Ce facem la Eurovision: ori la bal, ori la spital

Ce facem la Eurovision: ori la bal, ori la spital: "Specialiştii apreciază valoarea piesei 'Change' a orădenilor de la Hotel FM, dar lipsa de experienţă i-ar putea face să clacheze pe scenă."

Angelina Jolie şi Johnny Depp, o pereche nepotrivită şi în film

Angelina Jolie şi Johnny Depp, o pereche nepotrivită şi în film: "Numeroşi critici au considerat că alăturarea celor doi în 'Turistul' este o eroare de casting, căci fiecare joacă excelent când este lăsat să domine un film de unul singur."

Zimbabwe creste taxele pentru jurnalisti​

Zimbabwe creste taxele pentru jurnalisti​: "Guvernul de la Harare a anuntat vineri ca jurnalistii ar putea fi trimisi in judecata daca nu platesc noile taxe marite de inregistrare pentru jurnalisti, informeaza The Guardian. Institutiile media straine care activeaza in statul african sunt obligate sa plateasca 6000$ pentru a putea opera in tara, in crestere de la 2500$ cat era taxa in trecut, iar jurnalistii locali care lucreaza pentru organizatii straine sunt obligati sa plateasca 400$."

Trenul foamei - analiza

Trenul foamei - analiza: " Acceleratul care leaga Moldova de Banat are cel mai lung traseu din tara si,totodata, este recunoscut drept cel mai chinuitor de catre clientii Cailor Ferate Romane.
Botezat inca din comunism "trenul foamei",pentru ca transporta spre "Banatul fagaduintei" mii de persoane sarace din Moldova,acceleratul Iasi-Timisoara ramane,dupa zeci de ani,in ciuda garniturii de vagoane noi care-l formeaza din cand in cand,"o arma mortala", care ataca orice om de bun-simt.
E locul in care,dupa 788 de kilometri parcursi,timp de 16 ore,orice om normal va cere instituirea cel putin a pedepsei cu munca silnica,daca nu cativa ani de inchisoare,pentru persoanele certate cu igiena care-si fac veacul aici.In urma calatoriei dus-intors,reporterii EVZ "au scapat" cu o alergie,o hemoragie nazala si o aftoza bucala.

Un traseu cat o tara:

15:00-trenul cu cel mai lung traseu din tara de pe calea ferata romaneasca pleaca din gara Iasi Nord,linia 2C,spre destinatia Timisoara.Franeaza brusc,dupa cativa metri,apoi prinde viteza.Dupa 11 minute apare "nasu"."Buna ziua.Biletele la control!"
O femeie in civil ii urmareste suspicios pe calatorii care intind biletele.Controlorul multumeste si tranteste,cu toata puterea,usa compartimentului. O cauza sau o urmare a faptului ca,fara exceptie,toate usile compartimentelor din tren zdranganesc incontinuu,indiferent de vechime.
Avem loc intr-un vagon vechi,modelul de clasa a doua cu sase locuri. E drept,sunt mai confortabile decat cele din varianta "moderna" a vagonului din acceleratul de Iasi,cu opt locuri in compartiment,pe scaunele in care o persoana de 100 de kilograme nu are cum sa incapa. Pe langa geam trage frigul.Sunt minus 4 grade Celsius. Deja doamnele in varsta se plang de dureri de masele.

Vanzatorii ambulanti:

Peste traverse,trenul se smunceste din toti rarunchii.Ferestrele aburite de respiratia calatorilor apar si mai slinoase.Trenul,cunoscut din anii '80 ca "trenul foamei", e populat indeobste cu moldoveni saraci,muncitori cherceliti si taranci care nu au vazut apa curenta.Printre ei dau din coaste vanzatorii ambulanti.
Primul apare la nici jumatate de ora dupa ce atelajul s-a pus in miscare.Vinde unghiere cu 2 lei bucata.Il urmeaza altul,cu o oferta speciala pentru oameni inteligenti si croitorese de ocazie:cuburi Rubik cu 5 lei si ate,alaturi de cutii de balsam chinezesc cu 3 lei.
Sunt o specie aparte,sunt aproape violenti: deschid compartimentul ,arunca pe un scaun liber "oferta" si pleaca fara sa zica nimic. Ti-e si teama ca la intoarcere sa nu te jefuiasca sau sa nu te ia la palme,daca nu cumperi nimic.

"Trenul foamei" se numeste asa din anii 40 cand mii de oameni isi paraseau satele din Moldova pentru zonele prospere din vest.Expresia a ramas celebra si este folosita ironic si in zilele noastre.

(www.evz.ro)



In opinia mea, acest reportaj evidentiaza un adevar pe care il tot intalnim atunci cand alegem sa calatorim cu trenul.
Desi nu traim intr-o tara dezvoltata,nu putem invinovati decat oamenii din ea.Ne confruntam cu o grava problema de atitudine,comportament si neimplicare.
Exista din ce in ce mai multi oameni ce se plang de transporturile din Romania,in special clientii CFR.Asa cum se observa din reportaj,in afara faptului ca traseul Iasi-Timisoara este lung, mai apare si disconfortul pe parcursul calatoriei. Disconfortul nu se refera doar la scaunele uzate si la vechimea trenului, ci se refera mai ales la oamenii lipsiti de clasa ce ingreuneaza calatoria.
Singurul mod in care am putea scapa de aceasta problema este prin toleranta si prin culturalizare.Oamenii trebuie sa invete sa se comporte si sa aibe initiativa atunci cand e necesar.In ceea ce priveste tehnica, J.Ludewig,directorul comunitatii companiilor europene de cale ferata a declarat ca Romania se afla pe ultimul loc in UE in functie de investitiile in infrastructura feroviara si ca o eventuala continuare a subfinantarii va duce la "un colaps total al sistemului feroviar".

Alexandra



"

VIDEO Cronica de film: Turistul - Angelina Jolie nu mai e om, ci idee

VIDEO Cronica de film: Turistul - Angelina Jolie nu mai e om, ci idee: "In "Turistul" toate itele duc la ea si toti figurantii se uita transportati in urma ei. Nu e doar tot mai putin actrita, dar si tot mai putin umana. Primul film american al neamtului Florian Henckel von Donnersmarck e atat de penibil incat n-ai altceva mai bun decat sa remarci la fiecare pas ca actrita s-a topit in osanza produsului comercial pe care il vinde."

Lady Gaga şi Polaroid fac show la CES 2011

Lady Gaga şi Polaroid fac show la CES 2011: "Cântăreaţa americană Lady Gaga a impresionat asistenţa la Consumer Electronic Show 2011 cu cele mai noi gadgeturi marca Polaroid."

Adrian Sarbu a vandut 100.000 de actiuni CME, in valoare de 2,1 milioane dolari

Adrian Sarbu a vandut 100.000 de actiuni CME, in valoare de 2,1 milioane dolari: "Adrian Sarbu, presedintele si CEO-ul Central European Media Enterprises (CME), a vandut un pachet de 100.000 de actiuni ale grupului pe care il conduce, pentru care a incasat 2,1 milioane de dolari, potrivit Reuters. Sarbu mai detine, direct sau indirect, 2,7 milioane de actiuni CME, grup care detine posturile din reteaua Pro."

Robert Turcescu: “Am rămas cu 400.000-500.000 de euro de la Realitatea”

Robert Turcescu: “Am rămas cu 400.000-500.000 de euro de la Realitatea”: "E plin de bani. Cum face, cum nu face, cum se încurcă şi se descurcă, Robert Tur­cescu iese întotdeauna la su­pra­faţă. În plină criză, Robert Turcescu a cumpărat postul de radio Sport Total.





"

Funeriu: Avem prea multe universităţi şi prea puţini studenţi. Încurajez fuziunea universităţilor

Funeriu: Avem prea multe universităţi şi prea puţini studenţi. Încurajez fuziunea universităţilor: "Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a declarat, vineri, la Iaşi, că încurajează fuziunile între universităţi, susţinând că în prezent resursa universitară este dispersată şi că există prea multe universităţi şi prea puţini studenţi.





"

Sârbu a câștigat 2 milioane de dolari pe 100.000 de acțiuni CME

Sârbu a câștigat 2 milioane de dolari pe 100.000 de acțiuni CME: "

La începutul acestui an, Adrian Sârbu a vândut la bursa din America 100.000 de acţiuni din Central European Media Enterprises (CME), compania care deţine în România posturile din reţeaua ProTV, scrie ziarul Național, care citează date furnizate de Securities and Exchange Comission.

În urma acestei tranzacții Sârbu a câștigat 2,1 milioane de dolari și a rămas în continuare cu 2,7 milioane de acțiuni la CME, deținute direct sau indirect, potrivit agenției Reuters.

Adrian Sârbu, președintele și CEO-ul companiei CME, a mai vândut în luna decembrie 50.000 de acțiuni. Vânzările repetate de acţiuni făcute de preşedintele CME au avut loc cu circa o lună și jumătate înainte de publicarea raportului financiar final pe 2010.

Din luna august 2010, CEO-ul Central Europen Media Enterprises a vândut circa 300 de mii de acțiuni, scrie Reuters, care citează o notă a Brokerage Atlantik FT.

Despre CME:

Central European Media Enterprises Ltd. (CME) este o companie listată la bursa NASDAQ ce deţine 23 de televiziuni în şase state est europene.

Posturile de televiziune ale companiei sunt localizate în Bulgaria (TV2 şi Ring TV) Croaţia (Nova TV), Cehia (TV Nova, Nova Cinema, Nova Sport), România (PRO TV, PRO TV Internaţional, Acasă, PRO Cinema, Sport.ro, MTV și MediaPro Entertainment) și Slovacia (Markíza, Nova Sport) și Slovenia (POP TV şi Kanal A).

Citește și:

"

Vezi cum s-au distrat Boc şi Băsescu de Revelion

Vezi cum s-au distrat Boc şi Băsescu de Revelion: "Premierul Emil Boc şi-a petrecut Revelionul la Predeal, alături de preşedintele Traian Băsescu.





"

VIDEO Nu cauta cursuri de resuscitare cardio-respiratorie pe YouTube. Primul ajutor in caz de stop cardiac

VIDEO Nu cauta cursuri de resuscitare cardio-respiratorie pe YouTube. Primul ajutor in caz de stop cardiac: "Pe YouTube poti sa afli multe lucruri interesante sau surprinzatoare, poti sa vezi caini cantand la acordeon sau actrite celebre surprinse nefardate la cumparaturi, insa nu este cea mai buna sursa de inspiratie daca vrei sa inveti sa executi corect o resuscitare cardio-respiratorie. Oamenii de stiinta au analizat 52 de inregistrari video, postate pe YouTube, si au descoperit ca jumatate dintre ele aveau ca autor persoane fara pregatire medicala, arata Reuters.​"

Ultima săptămână de înscriere la concursul EcoPaparazzi

Ultima săptămână de înscriere la concursul EcoPaparazzi: "Concursul EcoPaparazzi, ediţia specială de sărbători, intră pe ultima sută de metri, înscrierile fiind posibile până pe 15 ianuarie."

Sanda Nicola și Andrei Bădin în noua grilă a B1 TV

Sanda Nicola și Andrei Bădin în noua grilă a B1 TV: "

Noile emisiuni ale B1TV, după reorganizarea pe care a suferit-o televiziunea în urma venirii lui Sorin Oancea ca director general, vor intra pe post în februarie, scrie Adelin Petrișor, pe blogul său.

Mădălina Pușcalău (ex-Antena3) va prezenta un program de știri de dimineață. La ora 14.00 va urma un alt program de știri. Iar principalul jurnal de știri va fi difuzat la ora 18.00 și va avea 30 de minute. Din informațiile lui Adelin Petrișor, la postul lui Bobby Păunescu vor mai veni Sanda Nicola (foto) și Andrei Bădin.

În noua grila a B1 TV va intra, în prime-time, și emisiunea de două ore a lui Robert Turcescu și Ion Cristoiu despre care a scris Cătălin Tolontan în urmă cu câteva zile pe blogul său.

Adelin Petrișor mai scrie că management-ul postului a făcut și investiții de ordin tehnic (camere video, grupurile demotaj, calculatoarele de grafică s.a.) care au costat circa jumătate de milion de euro.

Sursa foto: Bzi.ro

"

Vedetele şi-au început noul an în bikini

Vedetele şi-au început noul an în bikini: "Fie că e vorba de Barbados, St. Barts sau plajele din Mexic, vedetele au preferat să înceapă anul la mare, la soare, în costum de baie. Divele de la Hollywood şi-au etalat corpurile perfecte, spre bucuria paparazzilor, care le-au vânat în toate colţurile lumii.





"

Supervedete, feţe ale mărcilor de lux în 2011

Supervedete, feţe ale mărcilor de lux în 2011: "Jennifer Lopez duce mai departe imaginea L’Oreal, în timp ce excentrica Lady Gaga este favorita americanilor de la MAC pentru noua campanie."

SINTEZĂ 2010: Un an cu transferuri surpriză: vedetele au fost agitate în 2010

SINTEZĂ 2010: Un an cu transferuri surpriză: vedetele au fost agitate în 2010: "
Piața transferurilor a fost plină de surprize în 2010. Vedete care se identificau cu postul au plecat pentru alte proiecte: Robert Turcescu, Mădălin Ionescu și, spre final de an, Radu Moraru.
Mădălin Ionescu încearcă o emisiune tabloidă la Kanal D. Mircea Radu revine pe micile ecrane, dar la TVR.
Răzvan Dumitrescu, Andrei Gheorghe, Gabi Jugaru, Moise Guran și Corina Drăgotescu sunt doar câteva dintre numele care au fost în atenția paginademedia.ro în 2010.
Paginademedia.ro trece în revistă mutările și transferurile spectaculosului an 2010.

Ianuarie: Andrei Gheorghe, consilierul lui Vlădescu. Pro TV a renunțat la Jugaru

  • La începutul lunii ianuarie, Andrei Gheorghe a acceptat oferta de coordonare a departamentului de comunicare al Ministerului de Finanţe, condus de Sebastian Vlădescu.
  • La jumătatea lunii ianuarie, Pro TV l-a anunțat pe Gabi Jugaru, realizatorul emisiunii Jugaru Shukaru, că nu vor mai colabora și în 2010. “Nu mă așteptam ca Pro TV să renunțe la mine atât de ușor”, declara Jugaru pentru paginademedia.ro.

Februarie: Irina Radu merge la Intact. Sebastian Vlădescu renunță la serviciile lui Andrei Gheorghe

  • Antena 1 face prima mutare în februarie: la începutul lunii, postul anunțăLucian Mândruţă şi Alessandra Stoicescu vor fi înlocuiți de la prezentarea Observatorului 19.00 cu Alina Petrescu.
  • Irina Radu vine ca director la Intact Production, compania de producţie TV a grupului de media deținut de familia. Înaintea acestei poziţii, Irina Radu a fost director de producţie al Kanal D, poziţie din care a plecat anul trecut.
  • Andrei Gheorghe rezistă puțin la finanțe. Începând din 26 februarie, Sebastian Vlădescu a renunțat la serviciile lui Andrei Gheorghe, care a coordonat mai puțin de două luni departamentul de comunicare al Ministerului de Finanțe.

Martie: Mândruță prezintă o emisiune de divertisment. Gaiță se întoarce la TVR, iar Teo intră în politică

  • Lucian Mândruţă, fostul prezentator al Observator 19 de la Antena 1, a început să realizeze emisiunea Pâine şi circ, la acelaşi post TV, din 20 martie. Programul va fi ulterior scos din grilă, după puțin timp.
  • Din 19 martie, Viorel Gaiţă s-a întors la TVR 1 cu emisiunea satirică Mioritza Niuz. În paralel, acesta a realizat și o serie de farse pentru emisiunea lui Dan Negru, Plasa de stele, de pe Antena1. Gaiță s-a despărțit de Televiziunea Română după doar un sezon de Mioritza Niuz. Farsorul a continuat să fie prezent pe micile ecrane prin intermediul Antenei1, unde și-a păstrat rubrica din cadrul emisiunii Plasa de stele.
  • Pe 31 martie, Teo Trandafir și-a depus candidatura din partea PDL pentru alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor. Vedeta care a ajuns în Parlament a renunțat la cariera de prezentator TV.

Aprilie: Liana Stanciu a plecat cu Trenul vieții de la B1 la Televiziunea Română

  • Liana Stanciu a plecat, la începutul lunii aprilie, de la B1 TV (unde realiza Trenul vieții) la Televiziunea Română. La momentul respectiv, prezentatoarea avea deja un an de colaborare cu televiziunea publică pentru emisiunea Clubul TVR3.

Mai: Christian Sabbagh a înlocuit-o pe Dana Războiu la știrile Kanal D. Răzvan Dumitrescu a părăsit Realitatea TV. Iar Turcescu a dispărut de pe canalul lui Vîntu

  • La o lună după ce a preluat conducerea Adevărul Holding, Peter Imre anunță primii oameni la noul departament TV. În mai, vine la acest departament Horia Enăşel, fost Pro TV, Naţional TV şi B 1.
  • Începând din 10 mai, Christian Sabbagh, cunoscut pentru emisiunea Poliţia în acţiune (Prima TV), a început să prezinte Știrile Kanal D. Acesta a înlocuit-o pe Dana Războiu, care a pleacat de la postul de televiziune deţinut de grupul Dogan.
  • În a doua jumătate a lunii mai, Realitatea TV i-a scos din grilă emisiunile lui Robert Turcescu - 100% şi România vorbeşte”, după ce jurnalistul a fost propus de PDL pentru șefia Televiziunii Române.
  • Pe 24 mai, Realitatea TV a anunțat că Răzvan Dumitrescu nu va mai lucra pentru postul de știri din trustului lui Sorin Ovidiu Vîntu.

Iunie: Răzvan Dumitrescu a confirmat transferul la Antena3

  • Pe 7 iunie, Răzvan Dumitrescu, fostul prezentator al Realitatea TV, a anunțat la emisiunea Sinteza Zilei că se mută la Antena3.

Iulie: Cosmina Păsărin a fost dată afară de la TVR. Ernest a revenit pe sticlă, la Kanal D

  • Pe 8 iulie, Televiziunea Română a anunțat că încheie colaborarea Cosmina Păsărin. Decizia a fost luată după după ce în presă au apărut fotografii cu prezentatoarea TV într-un club din Mamaia, unde Păsărin a oferit un spectacol cu tentă erotică. Fosta vedetă Playboy era una dintre prezentatoarele emisiunii Întâlnire la malul mării, de la TVR 2.
  • Ernest Takacs, fostul moderator al emisiunii Trădați în dragoste, a revenit pe sticlă, din 9 iulie, la Kanal D, cu reality show-ul Ochii din umbră.
  • Începând de la jumătatea lunii iulie, pastilele despre ecologie realizate de Liviu Mihaiu au început să fie difuzate de TVR 1. La momentul respectiv, Liviu Mihaiu a declarat pentru paginademedia.ro: “Lucrez mult mai bine din punct de vedere financiar cu TVR.”
  • Din 26 iulie, Răzvan Dumitrescu a început să realizeze emisiunea Subiectiv pentru postul Antena3.

August: Alina Petrescu a fost înlocuită la Observator cu Andreea Berecleanu. Mădălin Ionescu și-a luat la revedere de la Acces Direct

  • Pe 11 august, Mircea Radu a câștigat concursul de realizatori la Departamentul minorități.
  • Pe 23 august, la doar șase luni după ce a început să prezinte Observatorul, Alina Petrescu a fost înlocuită cu Andreea Berecleanu. În urma acestei schimbări, Alina Petrescu s-a reîntoars la Antena 3, postul de la care a trecut la prezentarea principalului jurnal de știri al Antenei1.
  • Din 30 august, Mădălin Ionescu a fost înlocuit la prezentarea emisiunii Acces Direct cu Simona Gherghe.
  • La sfârșitul lunii august, Cosmin Cernat a părăsit postul Kanal D, unde era șeful departamentului sport, pentru aceeași funcție în televiziunea publică.

Septembrie: Adelin Petrișor a venit la TVR. Lucian Mândruță a trecut la Antena2. Robert Turcescu a semnat cu B1TV

  • De la 1 septembrie, Adelin Petrișor este reporterul special al știrilor de la TVR. Acesta a semnat un contract pentru un an de zile cu televiziunea publică.
  • Pe 6 septembrie, Lucian Mîndruţă a început să prezinte talk-show-ul Nimic important, la Antena 2, după ce în primăvară a realizat late night show-ul Pâine și circ pentru Antena1.
  • La mijlocul lunii septembrie, Robert Turcescu a semnat un contract pe cinci ani de zile cu B1TV.
  • Livia Dilă, fosta realizatoare a emisiunii 6!Vine presa! de pe B1TV, și-a făcut debutul la TVR1 moderând Ediția Specială cu Adriean Videanu, din 22 septembrie. În prezent, fosta prezentatoare a postului B1TV realizează emisiunea Ora de știri pentru TVR2.
  • Din 24 septembrie, Victor Ciutacu și-a mutat emisiunea Vorbe grele de la Antena2 la Antena3. Această mutare a implicat și schimbarea periodicității emisiunii de la un program aproape zilnic, la un talk-show săptămânal.
  • La sfârșitul lunii septembrie, Mădălin Ionescu, fostul realizator al emisiunii Acces direct, a semnat cu Kanal D. Acesta a început, din 18 octombrie, să modereze emisiunea Drept la țintă pentru postul trustului Dogan.

Octombrie: Liana Pătraș a plecat de la Realitatea TV. Iar Emil Hurezeanu a renunțat la funcția de președinte al postului lui SOV

  • Pe 2 octombrie, Moise Guran a anunțat că nu va mai prezenta emisiunea BizBazar, la Antena3.
  • La începutul lunii octombrie, Liana Alexandru (fostă Pătraș) și-a dat demisia de la postul Realitatea TV.
  • Odată cu lansarea grilei de toamnă a TVR (3 octombrie), la postul public au debutat Radu Tudor (ex-Naţional TV) cu Telejurnal Matinal și Laura Nureldin (ex-Money Channel) cu emisiunea “Papucul doamnei“.
  • Pe 4 octimbrie, Robert Turcescu a debutat la B1TV cu emisiunea 100%, producţia tv care l-a consacrat. În aceeași zi, Melania Medeleanu, una din cele mai vechi prezentatoare ale Realitatea TV, a confirmat pentru paginademedia.ro că va lua o pauză de la aparițiile pe TV. Iar, Alina Petrescu, fosta prezentatoare a principalului jurnal de știri de la Antena 1, a revenit la Antena 3 cu emisiunea Esențial.
  • Aproape de jumătatea lunii octombrie, paginademedia.ro a scris că jurnalistul Vlad Ionescu, coordonatorul Şcolii de televiziune, este şeful de proiect al noului post TV al lui Honorius Prigoană, România ta.
  • Din 18 octombrie, Moise Guran, fostul prezentator al Antenei 3 emisiunea, a început să realizeze emisiunea Ora de business, la TVR2. Iar Mădălin Ionescu a debutat la Kanal D cu show-ul Drept la țintă.

Noiembrie: Moraru a plecat de la B1, Adrian Bucur a părăsit Prima TV, iar Mircea Radu și-a reluat aparițiile pe TV

  • La începutul lunii noiembrie, Corina Drăgotescu a venit la Adevărul Holding pentru a coordona din punct de vedere editorial trustul lui Dinu Patriciu. Fosta prezentatoare de la Realitatea a primit funcția de Director editorial multimedia. Va renunța la poziție o lună mai târziu.
  • La jumătatea lunii noiembrie, Adrian Bucur a părăsit Prima TV, după nouă ani la postul de televiziune.
  • Pe 16 noiembrie, paginademedia.ro scria că jurnalistul Cosmin Prelipceanu urmează să plece de la Realitatea TV, pentru a se ocupa de comunicarea unei bănci care activează pe piața românească.
  • Pe 22 noiembrie, Cosmin Cernat a câștigat concursul pentru conducerea Departamentului Sport din TVR. El a concurat cu Andi Vilara, fostul șef interimar al Sportului din postul public.
  • Pe 27 noiembrie, Mircea Radu a început să prezinte emisiunea În Trecerea anilor, pe TVR1.
  • Pe 30 noiembrie Radu Moraru a prezentat ultima ediție Nașul la B1TV. În aceeași zi, Moraru a anunțat oficial lansarea postului de televiziune 10TV, deținut de RCS&RDS.

Decembrie: Adrian Ardelean și Liana Pătraș merg la 10TV, iar Corina Drăgotescu se întoarce la Realitatea

  • Radu Moraru a anunțat, pe 7 decembrie, că Adrian Ardelean (foto), prezentatorul emisiunii România, în direct (Europa FM), și Liana Alexandru (fostă Pătraș) vor lucra pentru 10TV, postul deținut de RCS&RDS.
  • La începutul lunii decembrie, Corina Drăgotescu a hotărât să se întoarcă la Realitatea TV pentru a realiza emisiunea Zona de Impact, după ce a renunțat la poziția de director editorial multimedia la Adevărul Holding.
"

Teo Trandafir, în stare gravă

Teo Trandafir, în stare gravă: "Deputat PDL şi fost realizator de televiziune, Teo Trandafir a fost internată în stare gravă, în această dimineaţă, la spitalul Elias din Bucureşti."

Facebook are profituri peste orice aşteptări

Facebook are profituri peste orice aşteptări: "Facebook are profituri care depăşesc orice aşteptări potrivit unor documente oferite de Goldman Sachs clienţilor interesaţi să cumpere acţiunile reţelei de socializare, iar afluxul de investitori ar putea determina compania, până în aprilie 2012, să raporteze public rezultatele financiare.

AUDIO Analiza pe textul noii legi a educatiei nationale cu seful comisiei prezidentiale pentru educatie, Mircea Miclea

AUDIO Analiza pe textul noii legi a educatiei nationale cu seful comisiei prezidentiale pentru educatie, Mircea Miclea: "Care sunt modificarile pe care noua lege a educatiei nationale le aduce in invatamantul universitar? Intr-un interviu CampusNews, seful comisiei prezidentiale pentru educatie, Mircea Miclea, autorul strategiei si schitei solutiilor pentru noul act legislativ, analizeaza pe articole modificarile aduse de noua lege a educatiei nationale.
  • Asculta in articol analiza facuta de Mircea Miclea
"