miercuri, 25 ianuarie 2012

Aproape 3.000 de apeluri la TelVerde

Aproape 3.000 de apeluri la TelVerde: Linia alocată de Ministrul Educaţiei pentru informaţii privind clasa pregătitoare a fost extrem de solicitată.

Teribilul accident prin care a trecut Emil Hossu

Teribilul accident prin care a trecut Emil Hossu: În 1986, actorul Emil Hossu se afla într-o navă Tarom, care a luat foc pe aeroportul din Cluj. Trei oameni au decedat atunci, în flăcări.

4 video: Actorul Emil Hossu a murit

Actorul Emil Hossu a murit: Primele informații arată că Emil Hossu a leșinat la Teatrul Nottara. Medicii SMURD au încercat timp de 40 de minute să-l resusciteze.

Ce urmăreşte Google cu "Noua simplă politică" de confidenţialitate.

Ce urmăreşte Google cu "Noua simplă politică" de confidenţialitate.: Google a anuntat intrarea in vigoare a noilor politici de confidentialitate pe 1 martie, iar utilizatorii au de ales intre a accepta modificarile sau a renunta la serviciile celui mai mare motor de cautare, potrivit Huffington Post.
Noutatile aduse pun accent pe realizarea unor profile complete utilizatorilor de servicii Google, prin schimbul de informatii personale. Astfel, se ofera userului o experienta cat mai individuala, cu ajutorul informatiilor obtinute de la Gmail, YouTube, Google ...

România este la egalitate cu Statele Unite în ceea ce priveşte libertatea presei

România este la egalitate cu Statele Unite în ceea ce priveşte libertatea presei: Clasamentul în ceea ce priveşte libertatea presei pe 2011, realizat de Asociaţia Reporteri fără Frontiere (Reporters sans Frontieres), ne plasează pe locul 47. Deloc rău având în vedere că împărţim acelaşi loc în clasament cu...

Mama Mălinei Olinescu renunță la partea ei din „apartamentul blestemat”

Mama Mălinei Olinescu renunță la partea ei din „apartamentul blestemat”: Doina Spătaru a declarat că apartamentul Mălinei Olinescu, de la balconul căruia s-a aruncat cântăreața, îi va reveni în totalitate surorii artistei, Codruța.

Profesor american: "Dascălii care predau doar din manual îşi pierd elevii"

Profesor american: "Dascălii care predau doar din manual îşi pierd elevii": Copiii de astăzi sunt "setaţi" să înveţe prin imagini, film şi tot ce presupune tehnologie. Dacă profesorii nu se adaptează, lecţiile sunt plictisitoare şi fără noimă pentru elevi.

Demi Moore a ajuns la spital

Demi Moore a ajuns la spital: Cunoscuta actriţă americană Demi Moore, care recent s-a despărţit de vedeta Ashton Kutcher, a fost spitalizată la o clinică din Los Angeles cu diagnosticul "epuizare" şi "supradoză" cu o substanţă a cărei denumire nu a fost...

Animaţia "Crulic", pe marele ecran în New York

Animaţia "Crulic", pe marele ecran în New York: Filmul Ancăi Damian, "Crulic - Drumul spre dincolo" a fost inclus în selecţia oficială a festivalului "New Directors/New Films" care va avea loc în New York în perioada 21 martie - 1 aprilie.

Comunicat de presă

Comunicat de presă: • Amendă în cuantum de 20.000 de lei - CABLU LINE S.R.L. • Amendă în cuantum de 10.000 de lei - HIGHER STANDARD CONSTRUCT S.R.L., ARGIROM TELECOM S.R.L., KTV S.R.L., DEACONU N. IULIAN ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ • Somaţii publice - RCS & RDS S.A., LUTA SATCO S.R.L., NETFIL S.R.L., GHIŢĂ NICOLAE ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ, GERARD COM S.R.L., COMPANIA DE MANAGEMENT S.R.L., Antena 1 Sibiu, Tele 2 Drobeta Turnu Severin şi AMTEL Petrila

-
Comunicate de presă

VIDEO Filmul Hugo al lui Martin Scorsese a primit 11 nominalizari la Premiile Oscar 2012. The Artist candideaza la 10 categorii

VIDEO Filmul Hugo al lui Martin Scorsese a primit 11 nominalizari la Premiile Oscar 2012. The Artist candideaza la 10 categorii: Filmul mut "The Artist" si pelicula "Hugo", regizata de Martin Scorsese, se numara printre peliculele nominalizate la categoria "Cel mai bun film" a Premiilor Oscar 2012, anuntat marti dimineata la Los Angeles, transmite Reuters. De altfel, "Hugo" a primit 11 nominalizari, iar "The Artist" are 10. Castigatorii din acest an ai celor mai importante premii din industria cinematografica vor fi anuntati in cadrul galei ce se va desfasura la Hollywood, la 26 februarie.
Vezi in articol cele mai importante nominalizari la Oscar.

Inscrieri in clasa 0 si I incep de pe 5 martie - vezi calendarul -

Inscrieri in clasa 0 si I incep de pe 5 martie - vezi calendarul -: altInscrierile oficiale pentru clasa zero si clasa I incep in luna martie.

In ce clasa imi inscriu copilul in anul scolar 2012 - 2013 ?

In ce clasa imi inscriu copilul in anul scolar 2012 - 2013 ?: altPentru anul scolar viitor inscrierea la scoala a copiilor care trebuie sa inceapa invatamantul primar