joi, 17 ianuarie 2013

PRESA DE AZI. Adevărul: Haremul De Falsuri Din Suleyman Magnificul | Pagina de media – Petrişor Obae

PRESA DE AZI. Adevărul: Haremul De Falsuri Din Suleyman Magnificul | Pagina de media – Petrişor Obae: "Weekend Adevărul a luat la puricat serialul Suleyman Magnificul pentru a arăta că „producția care ține milioane de români în fața televizoarelor este plin de invenții și nu corespunde cu realitățile istorice ale epocii în care s-a petrecut acțiunea”. Haremul de falsuri din Suleyman Magnificul este titlul de pe prima pagină a publicației."

Articolul integral: 
aici

Suleyman parcă este o țață: 



Ștefan Bănică Jr. s-a întors SINGUR din vacanța de DIVORȚ. „Unde este Andreea? Asta e întrebarea!”

Ștefan Bănică Jr. s-a întors SINGUR din vacanța de DIVORȚ. „Unde este Andreea? Asta e întrebarea!”: După câteva zile petrecute în Dubai, alături de Andreea Marin și fiica sa, Violeta, artistul a revenit în țară de unul singur. Întrebat de jurnaliștii care l-au așteptat la aeroport în această dimineață unde este soția sa,...

SALT ÎN TIMP: Tehnologia modernă folosită pentru a scoate în evidenţă frumuseţea gheişelor - GALERIE FOTO

SALT ÎN TIMP: Tehnologia modernă folosită pentru a scoate în evidenţă frumuseţea gheişelor - GALERIE FOTO: Când ne gândim la gheişe ne imaginăm imediat un chimono, un machiaj strident, beţe în păr şi pantofi cu platforme extrem de înalte. Dar o colecţie de fotografii făcute în secolul al XIX-lea vin să contrazică această imagine.





Cel mai recent film din seria "James Bond", cenzurat în China. Ce scene au fost tăiate - VIDEO - Mediafax

Cel mai recent film din seria "James Bond", cenzurat în China. Ce scene au fost tăiate - VIDEO - Mediafax: "Astfel, câteva scene din acest lungmetraj, în care câţiva cetăţeni chinezi erau omorâţi, au fost retrase de pe copia filmului care rulează în China, iar dialogurile care făceau referire la prostituţie şi la politica dusă de regimul de la Beijing au fost la rândul lor modificate, informează lefigaro.fr."

'via Blog this'

Cele mai aşteptate filme ale anului 2013

Cele mai aşteptate filme ale anului 2013: Lungmetrajul "Un interval de 9 minute", de Corneliu Porumboiu, dar şi titlurile filmate în România "The Zero Theorem", de Terry Gilliam, şi "The Necessary Death of Charlie Countryman", de Fredrik Bond, se numără printre cele mai aşteptate pelicule ale anului 2013, potrivit ioncinema.com.





Marion Cotillard va primi titlul de femeia anului din partea Universităţii Harvard

Marion Cotillard va primi titlul de femeia anului din partea Universităţii Harvard: Actriţa franceză Marion Cotillard va primi, pe 31 ianuarie, premiul Hasty Pudding pentru femeia anului, din partea secţiei de teatru a Universităţii Harvard, în cadrul unei ceremonii fastuoase care parodiază un obicei datând din secolul al XVIII-lea.





FOTO/ Încă o româncă face furori la Hollywood

FOTO/ Încă o româncă face furori la Hollywood:
Marlene Comănescu, alias Marlene Manes, are 24 de ani şi este originară din Piteşti. Deşi este o actriţă tânără şi a ajuns în cetatea filmului în urmă cu numai doi ani, românca a ajuns să joace alături de vedete celebre de la Hollywood.
Marlene Manes a absolvit Liceul de Artă din Piteşti şi a studiat Comunicarea la Universitatea Constantin Brâncoveanu. La Piteşti, ea a urmat cursurile de actorie la Şcoala de Teatru Camino şi apoi a plecat să studieze în Belgia. În 2009, proaspăt căsătorită, s-a mutat cu soţul ei, de profesie fotograf, în Los Angeles. A urmat o perioadă în care românca s-a chinuit să prindă un rol, a jucat ca figurant, însă abia în ultimul an a avut succes.
A jucat alături de Leonardo DiCaprio, Sean Penn, Ryan Gosling şi Nick Nolte
Marlene MAnes a jucat anul trecut în mai multe filme şi seriale, cel mai cunoscut “J. Edgar”, al cărui regizor este Clint Eastwood, unde a jucat alături de Leonardo DiCaprio, de Judi Dench şi de Armmie Hammer. Recent, a apărut într- un alt film care se anunţă a fi un succes. De această

Citeşte mai mult...

Vezi ce film ruleaza la Cinema Unirea Botosani!

Vezi ce film ruleaza la Cinema Unirea Botosani!: In perioada 18-23 ianuarie 2013, la orele 15.00, 17.00 si 19.00, la Cinema Unirea Botosani ruleaza filmul "Categoria grea in actiune".
Regia Frank Coraci
Cu Salma Hayek, Kevin James...

Aproape 30% dintre adolescente se întâlnesc cu "prietenii" pe care-i cunosc pe internet.

Aproape 30% dintre adolescente se întâlnesc cu "prietenii" pe care-i cunosc pe internet.: Aproximativ o treime dintre adolescente s-au intalnit cu persoane necunoscute, dupa ce au devenit "prieteni" pe internet, conform unui nou studiu care atrage atentia si asupra cazurilor in care identitatea asumata de respectivele persoane pe internet nu este si cea din viata reala, conform LiveScience.com, citat de Agerpres.
In plus, 1 din 10 adolescente care s-au intalnit cu persoane pe care le-au cunoscut online au fost victimele unor forme mai grave sau mai putin grave de exploatare, ...

Încep CONCEDIERILE la TVR.

Încep CONCEDIERILE la TVR.: Postul public de televiziune va notifica, de saptamana viitoare angajatii ce vor fi concediati, informeaza paginademedia.ro.
Rezultatele procesului de restructurare a personalului vor fi prezentate vineri in sedinta Consiliului de Administratie.
'TVR se afla la finalul procesului de restructurare a personalului. Vineri, in Consiliului de administratie al TVR va fi prezentat rezultatul procesului de selectie a personalului. Iar saptamana viitoare, vor fi notificati angajatiii care vor fi ...

Cele mai frumoase FEMEI „PITICE” care au SUCCES în viaţă | GALERIE FOTO

Cele mai frumoase FEMEI „PITICE” care au SUCCES în viaţă | GALERIE FOTO: Sunt femei scunde, dar cu o personalitate debordantă, iar specialiştii spun că ele sunt minionele au cucerit lumea!

Andreea Antonescu s-a căsătorit în secret cu Traian Spark

Andreea Antonescu s-a căsătorit în secret cu Traian Spark: După o relație de opt ani cântăreața s-a căsătorit în secret cu omul de afaceri. Cei doi sunt părinții unei fetițe, Sienna, în vârstă de aproape doi ani

THE ECONOMIST despre cum a fost prezentată moartea lui Sergiu Nicolaescu: Imagini triviale şi vulgare - Viata > EVZ.ro

THE ECONOMIST despre cum a fost prezentată moartea lui Sergiu Nicolaescu: Imagini triviale şi vulgare - Viata > EVZ.ro: " În loc să se limiteze la a evoca viaţa de politician şi cea profesională a lui Sergiu Nicolaescu, jurnaliştii au perorat speculaţii despre viaţa sa privată, mai scrie The Economist, menţionând că nu este primul caz în care presa românească se comportă astfel.

Cum se justifică aceste abordări? În articol este citată Ioana Avădani, şefa Centrului pentru Jurnalism Independent, care spune că o primă cauză ar fi calitatea reporterilor. O a doua problemă este la nivelul editorilor de ştiri, care forţează reporterii să aducă subiecte triviale. În fine, o a treia cauză ar fi lipsa măsurilor care să descurajeze aceste practici."

'via Blog this'

Povestea de dragoste a actorului ERROL FLYN ȘI a prințesei românce IRENE GHICA - Vedete > EVZ.ro

Povestea de dragoste a actorului ERROL FLYN ȘI a prințesei românce IRENE GHICA - Vedete > EVZ.ro: "Povestea lor de dragoste a început în primăvara anului 1949, când cei doi s-au cunoscut la Paris, prin intermediul prietenilor. Prinţesa locuia la Paris împreuna cu mama ei, Ebi Donescu. Într-un interviu dat de cei doi, Errol Flyn declara că îi spune iubitei mai tinere cu 21 de ani “the geek” şi că “este o tânără româncă independentă şi bogată, cu cei mai frumoşi ochi albaştri din lume”. Povestea lor nu a avut şi happy-end întrucât, la momentul relaţiei cu prinţesa noastră, starul era deja logodit oficial cu Patrice Wymore. După câteva luni de relaţie cu Irene Ghica, cei doi s-au despărțit. Patrice Wymoore va deveni soţia actorului, a treia la număr, iar Irene s-a întors la Paris cu inima frântă."

'via Blog this'