luni, 31 octombrie 2011

euronews learning world - Les maths ? Un jeu d'enfant !

euronews learning world - Hygiène et éducation

Minsterul Educaţiei a publicat pe site modelele de subiecte pentru evaluarea naţională şi examenul de bacalaureat

Minsterul Educaţiei a publicat pe site modelele de subiecte pentru evaluarea naţională şi examenul de bacalaureat: Modelele de subiecte pentru disciplinele şi competenţele de la evaluarea naţională şi examenul de bacalaureat din 2012 au fost publicate pe site-ul Ministerului Educaţiei.





Mihaela Rădulescu o zgândăre din nou pe Andreea Marin - Vedete > EVZ.ro

Mihaela Rădulescu o zgândăre din nou pe Andreea Marin - Vedete > EVZ.ro: ""Grija ei pentru foştii mei soţi e înduioşătoare. Cred că a făcut o gafă, am şi iertat-o. Oamenii mai fac greşeli, să zicem că a avut o zi mai proastă. Ea a oferit un spectacol prost şi o dovadă de neîncredere în sine","

'via Blog this'

Oana Zăvoranu are datorii de 10.000 de lei la proprietarul ei

Oana Zăvoranu are datorii de 10.000 de lei la proprietarul ei: Domnul Toni, proprietarul apartamentul în care locuiește "diva", a declarat la "Acces direct" că Zăvoranu are restanțe de 10.000 de lei la plata chiriei.

Inna, iubită hot pe Facebook

Inna, iubită hot pe Facebook: Inna, iubită hot pe Facebook
Celebră și bogată, invidiată și adulată, miniona artistă Inna înregistrează un nou succes inedit. La începutul acestei luni, cântăreața cu voce de copil a devenit cea mai iubită persoană din România cu cont pe Facebook, numărul fanilor fiind de peste 3,7 milioane de persoane, puțin sub numărul total de români înregistrați cu pagină proprie pe rețeaua de socializare inventată de Mark Zuckerberg! Inna este urmată în ierarhia întocmită de facebrands (site-ul care calculează în timp real înregistrările pe Facebook din România) tot de artiști: formația Akcent (788.111) și Edward Maya (574.015). Alexandra ...

Concursul |”Dansez pentru tine\” i-a atras Elenei foarte multi admiratori, dar si foarte multe barfe.

Concursul |”Dansez pentru tine\” i-a atras Elenei foarte multi admiratori, dar si foarte multe barfe.:


Ea a fost atacata dur de ziarele de scandal, ceea ce a determinat-o pe frumoasa din Chisinau sa rupa tacerea si sa acorde un interviu in exclusivitate, de la ea de acasa, pentru emisiunea “Povestiri adevarate”.



Elena Voscoboinic
continua sa fie in atentia presei. Nici bine nu s-au stins barfele care o legau de Radu Valcan, ca presa a inceput sa faca noi scenarii picante. S-a scris ca dupa ce a devenit celebra, iubitul frumoasei brunete ar fi facut adevarate scene de gelozie.


Daca la inceput nici nu baga in seama ceea ce scriau ziarele, Elena se simte acum amenintata de amploarea pe care au luat-o toate zvonurile.


S-a scris mai intai ca Elena ar avea o relatie mai mult decat apropiata cu Radu Valcan . Apoi, ca in afara de iubitul sau ar mai avea pe cineva, un barbat mai in varsta care ar fi jucat rolul de sponsor in viata ei. Dar care ar fi parasit-o, de asemenea, pentru ca Elena devenise prea cunoscuta. Ziarele de scandal o descriu pe Elena Voscoboinic ca pe o adevarata devoratoare de barbati bogati. Sunt voci care sustin ca basarabeanca ar fi fost data afara si din trupa de balet din Chisinau, din care facea parte pana sa vina la Bucuresti.


Desi este incoltita din toate partile, de ziarele de scandal, Elena incearca sa ignore barfele si zvonurile. Concursul “Dansez pentru tine” a facut-o cunoscuta, iar tanara nu are de gand sa se opreasca aici.


In interviul in exclusivitate acordat Povestirilor, Elena a vorbit despre aceasta situatie neplacuta pentru ea si pentru cei dragi.


„Suntem prieteni, eu si Radu, si ne-am distrat foarte bine, dar s-a terminat distractia in club. Relatia cu Dima, prietenul meu, continua foarte bine. Iubitul meu are o afacere cu tata, este inscris la masterat. A fost putin gelos, doar pentru ca am am fost departe doua luni. Toti barbatii sunt gelosi, ma iubeste, ma astepta aici, la Chisinau”, a declarat Elena.

X Factor, depășit duminică de Pro TV

X Factor, depășit duminică de Pro TV: Ediția de duminică a emisiunii X Factor a fost depășită de Pro TV. După prima gală de sâmbătă seara, unde X Factor a fost cel mai urmărit program, ediția cu votul telespectatorilor de duminică a fost pe locul doi, după Pro TV. Este a doua emisiune X Factor difuzată duminica. Și la prima, X Factor... mai mult »

Andreea Marin susţine campania împotriva violenţei în familie

Andreea Marin susţine campania împotriva violenţei în familie: Andreea Marin şi Olivia Steer au povestit în cadrul campaniei "Durerea nu este iubire" iniţiată de Acasă TV despre experienţele pe care le-au trăit oamenii din jurul lor şi despre cum femeile ar trebui să ia atitudine atunci când...

Concursul Superscrieri şi-a desemnat câştigătorii

Concursul Superscrieri şi-a desemnat câştigătorii: Un nou concurs pentru jurnalişti şi-a desemnat câştigătorii. “Superscrieri. Non-ficţiuni care schimbă lumea”, competiţie organizată de Fundaţia Friends for Friends, a adunat 346 de materiale de la 213 participanţi. Cine sunt câştigătorii primei ediţii, în continuare. Castigătorii premiului I, în valoare de 500 de euro, sunt: Oana Sandu – la categoria Eseu, Lorena Lupu –... mai mult »

Cursuri de dicție pentru jurnaliști

Cursuri de dicție pentru jurnaliști: Centrul pentru Jurnalism Independent organizează un curs practic de dicție, intitulat Tehnica lecturii la microfon, în perioada 5 – 13 noiembrie 2011. Cursul va fi susținut de Carmen Ivanov și se adresează persoanelor care, prin natura muncii lor, trebuie să aibă un discurs clar, corect și cursiv, dar și celor care doresc să își îmbunătățească... mai mult »

Scandalul din familia Monicăi Gabor a continuat și după nuntă

Scandalul din familia Monicăi Gabor a continuat și după nuntă: Dinu Damaschin, cel care susține că este tatăl spiritual al Monicăi, a vizitat-o pe aceasta la casa în care a stat pe durata vizitei din Bacău, conform libertatea.ro.

Senzualitate, cereri în căsătorie,sală în extaz la Miss Boboc Laurian - VIDEO & GALERIE FOTO

Senzualitate, cereri în căsătorie,sală în extaz la Miss Boboc Laurian - VIDEO & GALERIE FOTO: Bineînţeles m-am încurcat, am uitat coregrafia, mi s-a blocat tocul, era să pic, repetiţiile au fost foarte, foarte, foarte multe, foarte grele, dar într-un final s-a văzut munca şi sper ca pe...

Video: Balul Bobocilor 2011 Liceul Laurian Botosani - beatboxing

Video:Balul Bobocilor 2011 Liceul Laurian Botosani

Video: pisica se joacă cu focul

Diana Dumitrescu: de la cratiţă pe blog

Diana Dumitrescu: de la cratiţă pe blog: Diva sexy din "Pariu cu viaţa" se declară pasionată de gătit. Cu ajutorul lui îşi face blogul mai picant.