joi, 23 februarie 2012

SPORT | Liceul Sportiv, buget de 2 miliarde pentru 2012 » “Incercam sa ne descurcam”

SPORT | Liceul Sportiv, buget de 2 miliarde pentru 2012 » “Incercam sa ne descurcam”:

directorul LPS


Buget de criza in acest an pentru Liceul cu Program Sportiv. Consiliul Local al municipiului Botosani a alocat putin peste 200.000 de lei pentru ca tinerii sportivi sa isi desfasoare in acest an activitatea.

.

Desi banii sunt clar insuficienti, directorul institutiei de invatamant spune ca va incerca totusi sa se descurce.

Potrivit lui Ioan Hunca, necesarul de bani pentru ca activitatea Liceului cu Program Sportiv sa se desfasoare in conditii normale ar fi de 400.000 de lei.

.

Cel mai important e sa participam la toate competitiile si pe urma mai vedem daca cumparam ceva echipament“, a explicat Ioan Hunca pentru Stirile din Sport de la Tele M.

.

.

.

.


TELEOBIECTIV. Siria: Ziarişti vânaţi cu Mig-urile | FOTO

TELEOBIECTIV. Siria: Ziarişti vânaţi cu Mig-urile | FOTO: Fotograful francez Remi Ochlik(în imagine) şi jurnalista americană Marie Colvin au fost ucişi în casa din care transmiteau ştiri şi fotografii ale evenimentelor din oraşul Homs. Cel puţin alţi doi ziarişti aflaţi în aceeaşi...

Sebastian Lăzăroiu pornește diseară România 2.0, cu postul TV H2O. Raed Arafat, la dezbaterea despre restartul României

Sebastian Lăzăroiu pornește diseară România 2.0, cu postul TV H2O. Raed Arafat, la dezbaterea despre restartul României: Sebastian Lăzăroiu pornește proiectul de comunicare România 2.0, odată cu lansarea postului TVH2O. Postul TV începe să emită diseară, de la 19.30. De la 21.30, în emisiunea Restart România, Lăzăroiu va discuta în direct cu Raed Arafat și cu ministrul de externe Cristian Diaconescu. Detalii, în continuare: Lansarea televiziunii H 2.0 are loc în această... mai mult »

VIDEO Scandal la TV. Mihai Gâdea l-a jignit în direct pe şeful CNAS: Sunteţi un mitocan, ...

VIDEO Scandal la TV. Mihai Gâdea l-a jignit în direct pe şeful CNAS: Sunteţi un mitocan, ...: Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), Lucian Duta, a fost jignit si amenintat cu instanta, miercuri seara, de catre directorul Antena 3, Mihai Gadea. Schimbul de replici a avut loc dupa ce Duta a intervenit telefonic pentru a lamuri cateva aspecte dezbatute in emisiune. A sfarsit, insa, prin a fi numit 'dobitoc", 'nesimtit" si 'mitocan" de catre Mihai Gadea. Ba mai mult, a fost si amenintat ca va fi dat in judecata, dupa ce l-a rugat pe moderator sa nu mai minta, ...

Mihai Gadea vs Lucian Duta (BONUS: Dana Grecu)

Video liste cu zeci de filme la zi: local, naţional, internaţional

Video liste cu zeci de filme la zi: local, naţional, internaţional: Video internaţionalVideo naţional februarie 2012Video local februarie 2012

(P) La liceu in strainatate

(P) La liceu in strainatate: Universitatile occidentale recruteaza masiv studenti din Romania iar ca foarte multi tineri din Romania viseaza sa plece la studii in afara nu e o noutate. Totusi, ei isi pot incepe experienta educationala in strainatate inca din liceu, daca au peste 15 ani, un nivel mediu de engleza, rezultate bune la scoala si dau dovada de responsabilitate si determinare.

Începe Miss Preuniversitaria 2012! Vezi concurentele de la Grupul Şcolar Elie Radu

Începe Miss Preuniversitaria 2012! Vezi concurentele de la Grupul Şcolar Elie Radu:

Concursul de frumuseţe destinat elevilor de liceu, Miss Preuniversitaria, organizat de Casa de Cultură a Sindicatelor, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani, va debuta, joi seară. La competiţie s-au înscris zece licee, iar debutul aparţine Grupului Şcolar Elie Radu. Finala va avea loc pe 15 martie, iar programul este următorul: Colegiul National Mihai Eminescu (25 februarie), Liceul teoretic Nicolae Iorga (28 februarie), Colegiul Tehnic Gh. Asachi (29 febrtuarie), Colegiul Economic O. Onicescu (1 martie), Colegiu A.T. Laurian (3 martie), Liceul de Științe ale Naturii Gr. Antipa (6 martie), Gr. Școlar Dimitrie Negreanu (7 martie), Gr. Școlar Alexandru Cel Bun (8 martie), Liceul de Artă Ștefan Luchian (10 martie). Toate spectacolele vor începe la ora 18.00.


 


sursa: botosaninews.ro